Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozdrowienia z wakacji w Auschwitz

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe jak by się czuła jak by ją tam wje*ali i zamkneli. Posikała by się w stringi cipka głupia.

Opublikowano

Nie wiem co w tym smiesznego, nic tylko plakac ze takie istoty chodza po ziemi

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

@up

co gadali?

@top

nienormalna. Dzisiejsze nastolatki próbują stać się "słitaśne" i "kól", a zamiast tego są coraz bardziej żałosne i dziecinne.

bez gif.

Weteran
Opublikowano

Weszła do pieca w którym możliwe, że kiedyś palono ludzi. Zero szacunku dla historii.

...

Opublikowano

wyciagnol bym ja z tego pieca przeoral hardcore i wsadzil tam spowrotem z mala butelka wody x] i przyszedl na drugi dzien

2006-2010

Opublikowano

Ja nie wiem czy nie pomyliliście for?! Wypowiedzi większości osób ( w tym modowie i VIP-y) to kpiny... przecież wasze żarty są tak nie na miejscu jak śnieg w lipcu...;/ To co działo się w tym obozie w przeszłości to straszne...pamięć zamiera, ale to nie powód aby urządzać sobie śmiechowisko z tekiej fotografii... fakt dziewczyna, która jest na fotce powinna zamiast kary obejrzeć film o obozie Auschwitz, co robiono tam z ludźmi to może coś zrozumie...

Ale co jest w tym najgorsze? Zachowanie i wypowiedzi w tym temacie.... zero szacunku dla tego miejsca w którym było tyle zła... takie wypowiedzi jak powyżej świadczą jaka gównażeria jest na tym forum, a przynajmniej jak mało tu dojrzałych osób, które mają "coś" w głowie...

To właśnie przez takie coś jest zacierana ta najważniejsza historia, a później się dziwimy, że Niemcy nas obwiniają za II WŚ...

n/c -.-

PS Nie wszystkie odpowiedzi w tem temacie są bez sensu, tylko większa część.

@down:

A pierwsza część wypowiedzi? To co poezja? Raczej nie..-.-

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

kogo masz na mysli? widzisz zebym mial cos do smiechu i jakies zarty urzadzal? zamknac ja na cala dobe w takim piecu to by nie wytrzymala, zaczela swirowac i to ostro juz po paru godzinach powody: 1. male pomieszczenie i nie mozliwosc swobodnego poruszania sie juz by dawalo po glowie 2. po ciemku to juz wogole 3. miala by tyle czasu zeby sobie odswierzyc historie i przypomniec co sie w tym piecu dzialo, nie zapomniala by tego do konca zycia - napewno by niezle pojechalo po psychice i to byla by dla niej najlepsza nauczka niz co kolwiek innego

2006-2010

Opublikowano

Przejebane mieli żydzi i inni -.- co tam zgineli jak bym mógł wybiłbym Niemców / Rosjan / Chinczyków / i kurwa tak jeszcze kilka

BADZIK ;D

NIE CZITUJ NA POLAND

MPCforum.pl - Cheaty do gier Online

"1. Ta pamiec ram bedzie na płycie czy czy co jak ją dostane???" <---- HAhAhahHA xD

nero.jpg

mozilla.jpg

d033441ba9246e5d.gif

15221.gif

Nauka latania śmigłowcami:

|||||||||| - 100%

27118.jpg

Opublikowano

A ja będę się nabijał ile będę chciał. Soory ale Auschwitz nie dotyczy mnie czy mojego pokolenia. Co mam dalej mieć negatywne nastawienie do Niemców. Mam im zajebać za to, że Hitler miał parkinsona i miał władze nad głupim narodem który słuchał debila? Niestety ja nic nie zmienie. Napisz do prezydenta on może wiele. W tej chwili co sekunde ktoś ginie i ? Było i minęło. Naucz się wybaczać i zapominać o złych chwilach.

Opublikowano

Co za rypnięty człowiek wchodzi do pieca w którym byli paleni żywcem ludzie

Opublikowano
A ja będę się nabijał ile będę chciał. Soory ale Auschwitz nie dotyczy mnie czy mojego pokolenia. Co mam dalej mieć negatywne nastawienie do Niemców. Mam im zajebać za to, że Hitler miał parkinsona i miał władze nad głupim narodem który słuchał debila? Niestety ja nic nie zmienie. Napisz do prezydenta on może wiele. W tej chwili co sekunde ktoś ginie i ? Było i minęło. Naucz się wybaczać i zapominać o złych chwilach.

Nie chodzi przecież o niechęć do Niemców, bo czasy się zmieniły, ale są pozostałości po III Rzeszy i ZSRR, ludzie z takimi poglądami jak wtedy dalej są. Osobiście nie mam nic do Niemców czy Rosjan, ale oni w dalszym ciągu nie pałają do nas jakąś wielką miłością? Tak wiadomo, że w dzisiejszych czasach również ginie wiele osób, ale większość przypadków nie dotyczy tak bezpośrednio Polski, a tragedie takie jak Oświęcim, Katyń...jak najbardziej nas DOTYCZĄ i NALEŻY ZACHOWAĆ SIĘ STOSOWNIE DO TAKICH MIEJSC CZY WYDARZEŃ. Może ktoś z waszych rodzin żył w tamtych czasach i w najgorszym przypadku był ofiarą takich zbrodni. Pomyślcie o takich ludziach, o ich bliskich, co oni czują...Niestety coraz częściej obserwuje się znieczulice wśród młodzieży na tego typu zjawiska :| Może gdybyście przeżyli jedną z takich tragedii, dotarło by do was co to znaczy wojna, mordy niewinnych ludzi... Bo tak to każdy siedzi sobie w ciepłym domu przed komputerem i myśli,że jego to nie obchodzi, bo mieszka w bezpiecznym kraju, wojna była dawno temu i nie ma się czym przejmować... Ludzie zmieńcie swoje nastawienie, nie bądźcie obojętni wobec krzywdy drugiej osoby!!!

usunieta by MIKE

Opublikowano

No soory ale jak będzie woja to wtedy będę płakał po co mam martwić się na zaś. a na miejscu tych zydów i innych odrazu bym się zabił i bym miał spokuj pewnie powiedzie, że mieli nadzieję na wolność. Nadzieja matką głupich. No niestety takie są koleje losu jeżeli ja bym żył w tamtych czasach to zapewne bym tez trafił do jakiejś nie woli. No co tu duzo mówić mieli pecha, że Hitler i Stalin urodzili się akurat w tym czasie ;]. Jestem bezstronny i nie interesuje mnie ta historia bo i tak moja opinnia i pogląd nic nie zmieni ani nie zdziała. Trzeba zyć i cieszyć się dzisiejszym dniem bo jutro mozesz sidzieć w takim piecu ;] Należy wybaczać i zapomnieć o złym.

Opublikowano
No soory ale jak będzie woja to wtedy będę płakał po co mam martwić się na zaś. a na miejscu tych zydów i innych odrazu bym się zabił i bym miał spokuj pewnie powiedzie, że mieli nadzieję na wolność. Nadzieja matką głupich. No niestety takie są koleje losu jeżeli ja bym żył w tamtych czasach to zapewne bym tez trafił do jakiejś nie woli. No co tu duzo mówić mieli pecha, że Hitler i Stalin urodzili się akurat w tym czasie ;]. Jestem bezstronny i nie interesuje mnie ta historia bo i tak moja opinnia i pogląd nic nie zmieni ani nie zdziała. Trzeba zyć i cieszyć się dzisiejszym dniem bo jutro mozesz sidzieć w takim piecu ;] Należy wybaczać i zapomnieć o złym.

no właśnie o tym wcześniej pisałem, że teraz tak mówisz, bo nie doświadczyłeś tego. ,,a na miejscu tych zydów i innych odrazu bym się zabił" naprawdę? nie wiesz co mówisz. Gdyby pojawiła się jakakolwiek możliwość ratunku, wykorzystałbyś ją, a nie pierdolił takie głupoty... Wiem, że każdy ma prawo do własnego zdania, bo jest wolność słowa, ale niektórzy nie powinni wypowiadać się głośno na niektóre tematy, tylko pozostać w milczeniu, zachowując swoje poglądy dla siebie. -.-

usunieta by MIKE

Opublikowano

Kilo_Kartofli o to odpowiedz

Komuna to ustrój polityczny który wprowadziła Polska

Za komuny w Polsce rządziła Rosja i właśnie Rosja podtrzymywała komunę w Polsce

@Są dobre strony komuny Rozwinęła się Polska motoryzacja np Warszawa , Syrenka , Duży Fiat , Maluszek i Polonezy

@Mam małe pytanie tylko dajcie szybką odpowiedz kiedyś Polska chciała zrobić jakiś samochód niestety Rosja na to nie zezwoliła

Opublikowano

"Gdyby pojawiła się jakakolwiek możliwość ratunku, wykorzystałbyś ją, a nie pierdolił takie głupoty... " No soory ale ja nie jestem z tych co da się wykorzystać. Jeżeli dawali by jesć to może bym tam został ale wiadomo, że nie dawali i kazali jeszcze tyrać no to soory. Wolał bym zginąć na płocie niż w komorze gazowej czy z głodu.

Opublikowano
"Gdyby pojawiła się jakakolwiek możliwość ratunku, wykorzystałbyś ją, a nie pierdolił takie głupoty... " No soory ale ja nie jestem z tych co da się wykorzystać. Jeżeli dawali by jesć to może bym tam został ale tak to odrazu bym sie zabił.

Ciekawy jestem czy tak samo bys mowil gdybys jedna noga siedzial w piecu.

Dziwi mnie ta twoja obojetnosc, poniewaz widocznie masz za dobrze w zyciu dla tego tak podchodzisz do tej sprawy. Zeby zrozumiec takie rzeczy nie tylko trzeba znac historie, ale takze trzeba do tego dorosnac. Skoro takie rzeczy Cie nie obchodza to ciekawe czy tak obojetnie podchodzil bys do tego gdyby w tych czasach ktos dokonal mordu na twojej rodzinie czlowieku (?) Znam twoja odpowiedz, poniewaz pewnie myslisz, ze ja sobie tylko gdybam a ty masz teraz dobrze i trzeba zyc dniem. Tak to prawda, lecz jesli tobie sa obojetnie takie rzeczy w tym momencie ukazujesz brak szacunku dla tych ktorzy chcieli aby nam bylo dobrze, bo kto wie czy teraz zamiast przy komputerze nie siedzial bys z plugiem na polu. Pomysl czasami logicznie.

card.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...