Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lothia.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie ściągam clienta zobaczymy co pakaze ten serwerek :) Dawno nie pykałem na takim retro privie bez milionów dodatków, a ten zapowiada się dosyć fajnie.

Opublikowano

Widziałem post dot. aktualizacji, brawo.. :3_grin: niedługo minie 2 miesiące od startu, kto by się spodziewał, ciśnij tam Radek.

Opublikowano

Nie polecam servera max 50 online stałych graczy nikt nie dochodzi nowy.Do tego główny GA to zwykły oszust piszę o dziku na 30dni na stronie głównej w jego wspaniałej aktualizacji a dzik jest tak naprawdę na 7dni + czas leci nawet jak nie używasz w is nie jest podany jego czas, oraz jest mega drogi takze  w temacie na forum jeszcze smial napisac, ze tego nie zmieni :)

NIE POLECAM

Opublikowano
Dnia 24.02.2019 o 17:53, xanter999 napisał:

Właśnie ściągam clienta zobaczymy co pakaze ten serwerek :) Dawno nie pykałem na takim retro privie bez milionów dodatków, a ten zapowiada się dosyć fajnie.

Zapraszam do gry! :)

Dnia 1.03.2019 o 11:19, _Nastek napisał:

Widziałem post dot. aktualizacji, brawo.. :3_grin: niedługo minie 2 miesiące od startu, kto by się spodziewał, ciśnij tam Radek.

Daje z siebie wszystko! :)

Dnia 1.03.2019 o 12:19, Ziomek :) napisał:

Prezentacja mnie nie zachęciła , nic nadzwyczajnego kolejny denny kotlecik . Powodzenia

Rozumiem. Zostaję kucharzem B)

2 godziny temu, Zatoxxx napisał:

Nie polecam servera max 50 online stałych graczy nikt nie dochodzi nowy.Do tego główny GA to zwykły oszust piszę o dziku na 30dni na stronie głównej w jego wspaniałej aktualizacji a dzik jest tak naprawdę na 7dni + czas leci nawet jak nie używasz w is nie jest podany jego czas, oraz jest mega drogi takze  w temacie na forum jeszcze smial napisac, ze tego nie zmieni :)

NIE POLECAM

Od początku mówiłem, że "dzik" będzie na 7 dni - pisząc aktualność na stronie głównej wprowadziłem błąd literowy myląc dzika z fryzurką. Jeżeli ktoś wyjdzie z propozycją o wydłużenie czasu wierzchowców i zachęci graczy do jej zaakceptowania - zostanie to zmienione. Jak na razie prócz Ciebie nikt nie narzeka.

Ps. Przed "oraz" nie ma przecinka.

33 minuty temu, GanerPL napisał:

Chciałem pograć, ale antywirus blokuje mi poprawne ściągnięcie clienta bo wyszukuje w nim wirusy 

Wyłącz antywirusa.

image.png

Opublikowano
2 minuty temu, WebRadek napisał:

Zapraszam do gry! :)

Daje z siebie wszystko! :)

Rozumiem. Zostaję kucharzem B)

Od początku mówiłem, że "dzik" będzie na 7 dni - pisząc aktualność na stronie głównej wprowadziłem błąd literowy myląc dzika z fryzurką. Jeżeli ktoś wyjdzie z propozycją o wydłużenie czasu wierzchowców i zachęci graczy do jej zaakceptowania - zostanie to zmienione. Jak na razie prócz Ciebie nikt nie narzeka.

Ps. Przed "oraz" nie ma przecinka.

Wyłącz antywirusa.

Po to on jest aby blokował wirusy, więc skoro coś znajduje to nie mam zamiaru go wyłączać.

1363095337-U286162.png
Opublikowano
17 minut temu, GanerPL napisał:

Po to on jest aby blokował wirusy, więc skoro coś znajduje to nie mam zamiaru go wyłączać.

no to nie graj w metina

Jak tam wygląda sytuacja?

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
4 godziny temu, Evil Smile napisał:

no to nie graj w metina

Tak się składa, że inne serwery wirusów nie posiadają.. 

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Administrator jest nie miły niestety dlatego nie polecam. Owszem wirusy mi też wykrywa ale serwer słaby a ludzi jak nasrał . Szczerze Nie Polecam :(  Powodzenia z serwerem i sugeruje zainwestować w reklamę jeśli chcecie graczy

Opublikowano
14 godzin temu, WebRadek napisał:

Ty jestes idiota calej topce to sie nie podoba ktora jako jedyna aktywnie gra a ty tu wypisujesz takie kocopoły ze tylko ja narzekam? Wejdz czasem na ten swoj zjebany server i zobacz wypowiedzi graczy klamco :)

Opublikowano

Serwer chyba słaby jakiś? Reklamy nie widać stoi aby stać. Jak komuś się nudzi to moze wejdzie pieski pobić.

obraz.png

Opublikowano

Nie śpimy wbijamy :D 

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Hmmm powiem tak. Ogólnie prezentacja jakaś taka chaotyczna tutaj jakieś szkatki i drop z nich a tu nagle że dungeon ze smokiem jest na serwerze a niżej bossy z m1 ymmm okej. Kolejna rzecz medium i kończące się pelerynki które później trzeba craftować? troche mi to nie pasuje tak szczerze. Moim zdaniem serwer wygląda słabo już z samej prezentacji po wbiciu na chacie ogólnym spam o wielu błędach dt off itd. Cóż moim zdaniem dramat. 

BUMP

Opublikowano
Dnia 2.03.2019 o 21:35, Evil Smile napisał:

no to nie graj w metina

Są ludzie i parapety. Jednym pasuje to, drugim to. Dogodzić wszystkim? Bez szans. Serwer stoi i stał będzie jeszcze dłużej niż serwery, które tak chwalą, że administracja się, hehe stara $$. 

Dnia 3.03.2019 o 01:47, GanerPL napisał:

Tak się składa, że inne serwery wirusów nie posiadają.. 

W takim wypadku - graj na innych serwerach, heh.

Dnia 3.03.2019 o 08:08, Ziomek :) napisał:

Administrator jest nie miły niestety dlatego nie polecam. Owszem wirusy mi też wykrywa ale serwer słaby a ludzi jak nasrał . Szczerze Nie Polecam :(  Powodzenia z serwerem i sugeruje zainwestować w reklamę jeśli chcecie graczy

Nie z przymiotnikami piszemy razem! 

Dnia 3.03.2019 o 11:52, Zatoxxx napisał:

Ty jestes idiota calej topce to sie nie podoba ktora jako jedyna aktywnie gra a ty tu wypisujesz takie kocopoły ze tylko ja narzekam? Wejdz czasem na ten swoj zjebany server i zobacz wypowiedzi graczy klamco :)

Zastanawiam się kiedy spotka Cie kara za takie niesłuszne posądzania drugiego człowieka.

Dnia 3.03.2019 o 12:05, Nyle. napisał:

Serwer chyba słaby jakiś? Reklamy nie widać stoi aby stać. Jak komuś się nudzi to moze wejdzie pieski pobić.

Dla jednych słaby, dla drugich nie. Mamy czasy Samii, Lanerisów i innych tego typów serwerów. Serwer bez nowości, bez kostiumów etc. na czym administracja może ciągnąć pieniądze z graczy niema prawa bytu. Tutaj też gracze chcieli kostiumy, żeby być lepsi od innych. Mógłbym tutaj zarabiać krocie - tak, nawet na tak "słabym serwerze", a jednak jakąś tam godność mam, pozdrawiam.

Dnia 3.03.2019 o 12:23, Zamari20 napisał:

Nie śpimy wbijamy :D 

Proste! :)

Dnia 4.03.2019 o 03:01, Leasyyy napisał:

Hmmm powiem tak. Ogólnie prezentacja jakaś taka chaotyczna tutaj jakieś szkatki i drop z nich a tu nagle że dungeon ze smokiem jest na serwerze a niżej bossy z m1 ymmm okej. Kolejna rzecz medium i kończące się pelerynki które później trzeba craftować? troche mi to nie pasuje tak szczerze. Moim zdaniem serwer wygląda słabo już z samej prezentacji po wbiciu na chacie ogólnym spam o wielu błędach dt off itd. Cóż moim zdaniem dramat. 

Szanuje Twoje zdanie, pozdrawiam! :)

image.png

Opublikowano

Witam . Gram na serwerze jakiś czas . Fajnie jest to zgrane . Serwer prosty bez bajerów i wodotrysków . Przyjemna rozgrywka . Nie ma tysięcy ulepszaczy . Nie jest to easy ale nie jest też hard :) naprawdę fajnie wyważony serwer . Nie ma tu dzieciaków typu ,,dej coś na początek''.

Większość graczy to dorośli . Grałem na paru serwerach także mam porównanie . Item shop jest nie potrzebny do gry , istnieje tylko po to by chętni wsparli serwer. Dziwię się że jest tak mało graczy :) Polecam 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
17 godzin temu, siemaziomeczki napisał:

Stary, dobry, oldschoolowy Metin. Tego szukałem od dawna. Bardzo na plus chodź trochę męczący start. Potrzebna reklama i to olbrzymią bo marnuje się ogromny potencjał ?

Z Serwera już odeszło b. dużo osób w tym "topka" więc na chwile obecną jest bardzo mało graczy, powody są na forum Lothii.

image.png

Opublikowano

Na serwerze ludzi już tylko garstka. Wszedłem o godzinie wieczornym to tylko parę osób grało. Właśnie... Topki odeszli, 90 lvl-e chcą restartu na nowo. ogólnie robi się dno.  Zero zmian dla mniejszych lvl-e, Gra się monotonnie na serwie.j a osobiście skończyłem z Lothią. Powodzenia i pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
10 godzin temu, FronczuPL napisał:

Super serwer świetnie się gra , liczba graczy nie jest jakaś duża ale nie ilość a jakość :) pozdrawiam i zapraszam do gry 

To popatrz jak Radek się stara :)

Tematy na forum wiszą ponad 2 miesiące z prośbą o dodanie misji, co z tego że serwer stoi jak nie ma z kim się nic i o co się bic,  gra polega tylko na biciu genkow i azraeli 

image.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...