Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry online na stronach internetowych

Issia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś takie strony były bardziej popularne, ale czy zdarza się Wam jeszcze korzystać z witryn typu giercownia.pl? Jeżeli tak, to z jakich? Macie może jakieś gierki, którymi zabijacie nudę? A może są takie, w które graliście kiedyś i pamiętacie je do dziś? Zapraszam do dyskusji! 

Opublikowano

Mario bros jak nie można zainstalować niczego na pc w salach :4_joy:

Opublikowano

Na obecną chwilę nie zdarza mi się korzystać z takich witryn ale pamiętam że niegdyś z kolegami grałem w zielone imperium właśnie z tego typu strony i zapomniałbym wspomnieć o grze pod nazwą: smoki nightwood która obecnie przeżywa reaktywację ogólnie dobrze wspominam te czasy :12_slight_smile:

Opublikowano

Ja w sumie już raczej z nich nie korzystam, ale zawsze lubiłam pykać w te lekkoatletyczne, wyścigi i różne takie.. aż sobie przypomniałam o gierce, w którą kiedyś bardzo lubiłam grać  – wiem, że skakało się na desce postaciami ze Scooby Doo. xD Genialna! Chyba aż jej poszukam w wolnej chwili. :4_joy:

Opublikowano

Jak chodziłem do technikum (rok temu) to się grało czasem na zawodowych w jakieś curve fever / cards against humanity / gierki *.io ;p

Opublikowano
49 minut temu, Marchwj napisał:

Jak chodziłem do technikum (rok temu) to się grało czasem na zawodowych w jakieś curve fever / cards against humanity / gierki *.io ;p

Jezuu, to ja też na zawodowych grałam z koleżanką w jakaś dziwną grę, gdzie się grało w siatkówkę i zawsze jak wygrywałam to było 'eee, bo Ty masz lepszy komputer'! XD

Jeszcze sobie przypomniałam ile czasu kiedyś spędziłam grając w jakieś symulacje restauracji na tych stronkach, w sumie to mania do tego typu gierek chyba do tej pory mi została. >_>

Opublikowano

Kiedys duzo gralem na wyspagier.pl, gry zrecznosciowe, pilka nozna lub 'bomberman', a no i oczywiscie w miecze i sandaly 1/2. Aktualnie od czasu do czasu jak mi sie naprawde nudzi to wejde na kurnik.pl pograc w makao, kalambury albo szachy (:.

Opublikowano

Kiedyś chętnie grywałem na gry.pl w restauracje którą prowadzi pingwin, było to tak dawno że już nie pamiętam nazwy tej gry xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czasami wchodzę na wyspegier przypomnieć sobie stare czasy :D

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Ogólnie, ktoś pamięta grę Goodgame farmer? Taka super gra, a została potem zamknięta/zmieniona na moim zdaniem dużo nudniejszą teraz grę - Goodgame Big Farm czy coś takiego 

Opublikowano

Ja pamiętam jak grałem na naszej klasie w ice tower, albo pet party<3 A tak to grywałem na, gry.pl wyspagier.pl cda.pl 

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...