Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę uruchomić CS:GO

reedvk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od pewnego czasu miewam problem. Mianowicie nie mogę uruchomić CS:GO. Wyskakuje okno uruchamiania po czym nie dzieje się właściwie nic. W procesach widziałem, że csgo.exe normalnie się pojawia ale po chwili znika. 
Sprawdzałem spójność plików, aktualizowałem sterowniki, odinstalowałem grę i nic, cały czas to samo. 
gdy uruchamiam grę jako administrator nie mogę korzystać z oficjalnych serwerów, które korzystają z systemu VAC. 
Nie pobierałem niczego do CS'a nigdy, jedyne co to zmieniałem celownik i to tyle.

Niby są poradniki ale żaden nie naprawia mojego problemu...

• Aive zmienił(a) tytuł na Nie mogę uruchomić CS:GO
Opublikowano

Hm, dziwna sprawa. Od jakiego czasu ci nie działa? Może gdy coś pobrałeś, jakiś plik lub coś?

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Nie przypominam sobie niestety, bo mam już tak od dobrego miesiąca, a naszła mnie ochota żeby ze znajomymi pograć i myślałem, że to jakoś samo się zlikwiduje. jedna byłem w błędzie. 

37 minut temu, Maksasioros napisał:

Hm, dziwna sprawa. Od jakiego czasu ci nie działa? Może gdy coś pobrałeś, jakiś plik lub coś?

Jakieś rady?

Opublikowano

Sprawdź opcje uruchamiania, czy może przypadkiem nie masz jakiejś "crash komendy" wpisanej. Spróbuj poprobowac z rozdzielczością zmień na najwyższą i leć później w dół z rozdziałką i próbuj odpalić CS'a. Napisz czy coś pomogło, spróbuję Ci pomóc.

Opublikowano
27 minut temu, Maksasioros napisał:

Sprawdź opcje uruchamiania, czy może przypadkiem nie masz jakiejś "crash komendy" wpisanej. Spróbuj poprobowac z rozdzielczością zmień na najwyższą i leć później w dół z rozdziałką i próbuj odpalić CS'a. Napisz czy coś pomogło, spróbuję Ci pomóc.

Dalej nic, to jest czysty CS nigdy nic nie robiłem, nie zmieniałem. Jedynie tak jak wspomniałem to celownik sobie zmieniałem. 

Opublikowano

A odpalałeś wcześniej cs'a i działał? Pobierałeś jakieś direct'y? Czasami tak sie dzieje, że przestaje działać po aktualizacji Windowsa, po aktualizacji sterownikow, czasai wystarczy pobrac troszke starsze sterowniki i zaczyna działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...