Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'error'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • MMO
    • Metin2
    • Minecraft
    • League of Legends
    • Tibia
    • MU Online
    • Gry Blizzard Entertainment
    • Via WWW
    • Inne Gry MMO
  • FPS
    • Counter-Strike
    • Apex Legends
    • Fortnite
    • Seria GTA
    • Inne Gry FPP
  • Gry Mobilne
    • Gry Mobilne
  • Single Player
    • Single Player
  • Elektronika
    • Elektronika - Oprogramowanie
    • Elektronika - Sprzęt
    • Elektronika - Urządzenia przenośne
    • Elektronika - Konsole
  • Niezbędnik Programisty
    • Piaskownica
    • Tworzenie aplikacji internetowych
    • Programowanie - języki i technologie
    • Niezbędnik Programisty - Pozostałe
  • Giełda MPCforum
    • Giełda MPCforum
  • Forum Ogólne
    • Newsy z życia forum
    • Projekty MPCforum
    • Niezbędnik Forumowicza
    • Pogaduszki
    • TeamSpeak
    • Discord
    • Platformy gier
    • FanART
    • Aplikacje na KidModeratorów działów
    • Sugestie dotyczące forum
    • Filmy Użytkowników MPCforum
  • Inne
    • Zbanowani
    • Kosz
  • Kryptowaluty Tematy
  • Test1 Test
  • Fani Asy Akiry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy Asa Akira przyjedzie kiedyś do polski?
  • Klub opinii! Tematy
  • Największy Klub Hakierski Tematy
  • Metinczycy Zapraszać Metinowów
  • Miłośnicy Miklósia Horthego Zdjęcia
  • mpc joint club fajne piosenki do ćpania
  • SB Mafija Tematy
  • Gta Maniacs Tematy
  • White Site of Dream Gry
  • Bestie Disa Tematy
  • SubNautica Team Mody
  • SubNautica Team Tematy
  • SubNautica Team Ciekawostki
  • SubNautica Team Poradniki

Blogi

Brak wyników do wyświetlenia.

Brak wyników do wyświetlenia.


Grupa


Telegram


Discord


GG


Skype


Strona WWW


Lokalizacja

Znaleziono 16 wyników

  1. Hej, czy wiecie może jak naprawić IOErrorEvent 2032 na prywatnym hero zero brakuje mi folderu cache i może przez to albo config php dajcie mi rade jak to naorawic.
  2. Siema. Pomoże ktoś z errorem w skripcie? Mam napisany skrypt który posiada komendę wyglądającą mniej więcej tak: command /eq1: trigger: set {ekwipunek.minigra.%player%} to serialized inventory of player command /eq2: trigger: restore inventory of player from {ekwipunek.minigra.%player%} command /eq3: trigger: clear inventory of player Po wpisaniu komendy /eq2 na chacie wyskakuje: "An internal error occurred while attempting to perform this command." A w logach to: https://pastebin.com/vGeqzmZu Zmiana skripta na inną wersję oraz jego addonów nie pomaga.
  3. Witam, otóż od pewnego czasu miewam problem. Mianowicie nie mogę uruchomić CS:GO. Wyskakuje okno uruchamiania po czym nie dzieje się właściwie nic. W procesach widziałem, że csgo.exe normalnie się pojawia ale po chwili znika. Sprawdzałem spójność plików, aktualizowałem sterowniki, odinstalowałem grę i nic, cały czas to samo. gdy uruchamiam grę jako administrator nie mogę korzystać z oficjalnych serwerów, które korzystają z systemu VAC. Nie pobierałem niczego do CS'a nigdy, jedyne co to zmieniałem celownik i to tyle. Niby są poradniki ale żaden nie naprawia mojego problemu...
  4. Po wypaczowaniu m2boba pojawia sie ten komnikat .. Proszę o pomoc ! Z góry dziękuję !
  5. Ostatnio postanowiłem wejść na serwer DarkRP w gmodzie i wchodzę a tam Errory i różowo czarne kwadraciki to myślałem że CSSContent mam już przestarzały to wgrałem najnowszy z tego miesiąca i były również Errory. Pomyślałem sobie że może jakaś paczka serwerowa czy coś no to ją pobrałem i wgrałem i znów Errory co prawda mniej ale wciąż dużo tych errorów. Proszę o pomoc
  6. Witam.Mam problem z Minecraftem. Otóż po odpaleniu świata widok ciągle mi się przesuwa na dół.Jednak nie jest to wina myszki(tak sądze) ponieważ po zatrzymaniu gry sam kursor zachowuje się normalnie i można pracować. problem ten u mnie występuje w Minecrafcie, nie zaobserwowałem go nigdzie indziej. Z góry dzięki za pomoc. Xyz.
  7. Yo! Mam niezłego mindfucka. Ostatnio dostałem zadanie domowe (napisać stronę o sobie i wysłać na serwer). Ogólnie tam prosta robótka, tylko HTML i CSS. Problem w tym, że po delikatnym ostylowaniu scrollbarów (chciałem, żeby były dostosowane kolorystycznie), były ostylowane. Na dysku xD. Po przesłaniu na serwer scrollbary są defaultowe. W style.css na serwerze nie ma zapisu o nich, ale kiedy go pobieram za pomocą filezilli to już jest. Dodam, że kiedy ręcznie wpisuję to samo przy 'zbadaj element', wszystko działa. Robię coś źle, nazwa.pl mnie nie lubi, czy zwalamy to na prawa Murphy'ego? :P Załączam fragment. body::-webkit-scrollbar { width: 5px; } body::-webkit-scrollbar-track { background-color: #c7f7d4; } body::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #65c269; border-radius: 2px; } body { background-image: url(img/tlo.png); font-family: 'Open Sans', sans-serif; font-size: 18px; }
  8. Siema, mam problem z teleportami (You see a magic forcefield.) otóż po edycji items.otb, czyli dodaniu nowych itemow itd. i zapisaniu przestają mi działać teleporty, mimo że nic kompletnie z nimi nie robiłem w items.otb jak i items.xml. Ktoś ma pomysł jak to ogarnąć?
  9. Witam mam problem z otsem kiedy go uruchamiam pisze Error : Unable to load config.lua wklejam tutaj co jest w srodku configu : https://pastebin.com/QYMCEZFz
  10. Pomocy Mam NCP na moim serwerze 1.12.2 Skyblock i nie mogę latać elytrą cofa mnie bez przerwy a sprawdzałem cfg powinno być wszystko dobrze a w konsoli nie ma żadnego błędu sprawdzałem w google i nie ma nic o tym są tylko tematy że jest ten błąd ale nie rozwiązane
  11. Witam, zakupiłem laptopa lenovo parę dni temu. Zainstalowałem windowsa 10, poinstalowałem sterowniki to myślę może zrobię aktualizację bios (sugerowaną przez lenovo dla mojego modelu). Jak pomyślałem tak zrobiłem. Na poziomie windowsa szło świetnie, później nastąpił restart, znowu dobrze, ale przy drugim restarcie wyskoczył mi taki oto błąd (jest w załączniku). Po tym błędzie nie mogę poprzez UEFI zarówno wejść do windowsa, jak i spróbować go przeinstalować przez pendrive (tkwi w boot menu cokolwiek bym nie zrobił). Z kolei na legacy wszystko śmiga idealnie. Pisałem z pomocą techniczną lenovo ale nic mi nie pomogli, po 1h rozmowy poradzili mi jak zainstalować windowsa (co mówiłem im na samym początku rozmowy, że już próbowałem zrobić w ten sposób), po czym poinformowali mnie, że bardziej pomóc nie mogą. Próbowałem kilkukrotnie zainstalować ową aktualizację biosa - za każdym razem ten sam błąd / zrobić formata (na legacy), nic mi nie pomogło. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Czy może olać to i korzystać z legacy ? (nawet nie wiem jaka jest różnica szczerze powiedziawszy) Z góry dziękuję za pomoc. Edit : Żeby bylo śmieszniej, wersja biosa zainstalowana niby pokrywa się z tą zainstalowaną po błędzie. (zapytałem lenovo czy mogę zrobić backflasha, to mnie poinformowali, że nie mają starej wersji biosa).
  12. Witam. Ze strony CA pobrałem downloader klienta CA Classic, ale wyskakuje mi komunikat: "Currently you are not able to reach the server. (12031)". Wiecie jak to naprawić? Z góry dzięki. SS z problemem
  13. Witam. Przez pewien czas miałem przerwę od Tibii(mianowicie RL), ostatnio mówię a zobaczymy co słychać. Odpalam klieta, wyskakuje aktualizacja i po ukończeniu taki oto błąd: Jest ktoś w stanie mi pomóc? Generalnie to wujek google powiedział, że to jest błąd systemowy i przy każdej grze powinno tak być - niestety jest tak tylko przy Tibijce.. Laptop nie jest już pierwszej młodości, kilka wiosen ma także nie dziwie mu się ze już ma powoli dosyć aczkolwiek jeszcze rok czy dwa powinien pociągnąć i liczę na to że mi pomożecie! Pozdrawiam!
  14. Witam mam następujący problem po pobraniu modów oraz ich zainstalowaniu w grze w opcjach nie mam zakładki modyfikacje/mods co uniemożliwia mi konfiguracje niektórych modów Proszę o rychłą pomoc z góry dziekuję
  15. Witam, dziś server się wyłączył, a w konsoli takie cudo.. Co możecie o tym powiedzieć?
  16. witam, mam takie problem od 2 dni (wczesniej wszystko smigalo dobrze) gdy włączam xenobota pod tibie 10.76 (pod inne tibie dzieje sie tak samo ale głownie potrzebuje xeno na 10.76) xenobot sam sie updatuje do najnowszej wersji... mam podmieniony plik "hosts" Probowalem go usuwać i wklejać ponownie lecz nic to nie dalo, probowalem rowniez na wirtualnej maszynie i dalej nic... Ma ktos jakies sugestie co moge zrobic? Ps. zawartość pliku hosts # Copyright © 1993-2009 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host # localhost name resolution is handled within DNS itself. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost 37.59.96.68 verify.xenobot.net 37.59.96.68 www.verify.xenobot.net

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...