Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Revayerq napisał:

I teraz będziecie pierdolić, że to nie on był. Jaj tutaj ktoś nie ma, żeby się przyznać do własnych porażek?

Ja nie napisałem, że to nie ja nadałem takie ostrzeżenie xD

Moją jedyną porażką jaką poniosłem, byłeś Ty, współpracowaliśmy przez jakiś czas przy czym Ty dopiero raczkowałeś.

Oficjalnie przyznaję się do porażki, jesteś moją porażką Olafie.

A ostrzeżenie w tamtych czasach było zabawne i chciałem wraz z dawną ekipą metina naprawić forum :d

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Profesjonalny troll. Imidżowo niestety, bądź stety też. Metoda hejt na wszystko, bo myślę, że jestem fajny, ale nic w życiu nie osiągnąłem.

Tylko współczuć. Pamiętne " dziecinne zachowanie, ciągły problem z dogadaniem się w sprawach stricte technicznych na forum (dodanie aplikacji), inwigiluje użytkowników oraz administratorów forum poprzez aplikację, która pozwala na przeglądanie prywatnych wiadomości innych osoób". To niezła profeska, mmm.

3XLCLcc.gif

Opublikowano
Przed chwilą, Nadzieja ♡ napisał:

Profesjonalny troll. Imidżowo niestety, bądź stety też. Metoda hejt na wszystko, bo myślę, że jestem fajny, ale nic w życiu nie osiągnąłem.

Tylko współczuć. Pamiętne " dziecinne zachowanie, ciągły problem z dogadaniem się w sprawach stricte technicznych na forum (dodanie aplikacji), inwigiluje użytkowników oraz administratorów forum poprzez aplikację, która pozwala na przeglądanie prywatnych wiadomości innych osoób". To niezła profeska, mmm.

Nikt nie narzekał przecież, drama poszła o jedną rzecz, gdzie w tym momencie ja z Tejkowskim się z tego śmiejemy. Nie wiem jak Tomek, ale to mnie nie obchodzi.

Opublikowano

Ukryłam jedenaście postów, które były tu kompletnie zbędne oraz niezwiązane z ofertą i uprzejmie zapowiadam, że do każdego takiego następnego dołączę blokadę na pisanie. Czy Wy jesteście poważni? Skoro temat z gównoburzą został zamknięty, to znaczy, że nie jest ona tu mile widziana - a nie, że macie przenosić się do innego tematu, litości. To nie jest temat służący do przenoszenia kłótni z innych miejsc na forum, a mam wrażenie, że niektórzy z Was tak go postrzegają.

Specjalista
Opublikowano

W sumie nie wtrącam się. Wydaje mi się, że autor robi robotę skoro tylko konkurencja krzyczy, a raczej zwłaszcza dlatego.

giphy.gif

Opublikowano

Zamknięte do końca roku (a być może nawet i do 3 króli) z tytułem ,,remont/remament'' (jak komu bardziej pasuje).

• Aive zablokował(a) ten temat
  • Aive odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Szczerze nie polecam reygrasa.

-wszystko co umie to jedynie zasługa @Algade_zyx któremu nie oszukujmy się lizał za wytłumaczenie wszystkiego od zera,

-ceny z kosmosu, na taki cennik mogą sobie pozwolić PROFESJONALNE FIRMY, a nie amator - tak jesteś amatorem, proste błędy naprawiasz w ciągu tygodnia, profesjonaliści od ręki, dodajmy, że urząd skarbowy chętnie się dowie, że wykonujesz zlecenia bez odprowadzania podatków,

-zmienił nick bo wie, że jako reygras jest już spalony,

-DDoSował konkurencję, o czym też każda osoba która te DDoSy dostawała wie,

-jest niedojrzały emocjonalnie, co pokazał w tym i wielu innych tematach.

Tak, tak na wszystko masz odpowiedź, albo mi napiszesz "nie popłacz się" a Aive przyleci z obroną, bo jesteś biedny, poszkodowany "raweryk"...

Nazywajmy rzeczy po imieniu, dlaczego się "ukrywasz" pod nowym nickiem Reygras?

@@ Nie strasz mnie pozwem, bo się tego nie boję, co więcej chętnie się na taką sprawę wybiorę, bo parę rzeczy na Ciebie mam + twoje nie odprowadzanie podatków od wzbogacenia się, kolejny Paradise....

Pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano
3 godziny temu, Turqusova napisał:

-wszystko co umie to jedynie zasługa @Algade_zyx któremu nie oszukujmy się lizał za wytłumaczenie wszystkiego od zera,

Jesteś turbodzbanem z piekącym odbytem, nigdy nikomu nic nie musiałem lizać, a jeżeli on opowiada inaczej, to jest zjebany bardziej niż i ty.

-ceny z kosmosu, na taki cennik mogą sobie pozwolić PROFESJONALNE FIRMY, a nie amator - tak jesteś amatorem, proste błędy naprawiasz w ciągu tygodnia, profesjonaliści od ręki, dodajmy, że urząd skarbowy chętnie się dowie, że wykonujesz zlecenia bez odprowadzania podatków,

Mam prawo cenić się na tyle, na ilę się cenie. Nie znasz dokładnej sytuacji od strony zapleczo-prawnej, więc radziłbym Ci utkać tą kurwę.

-zmienił nick bo wie, że jako reygras jest już spalony,

Zanim coś zaczniesz seplenić, może się doinformuj, hm? Tak namiętnie mnie od jakiegoś czasu śledzisz, zapewne przejrzałeś/aś (obojniakiem jesteś kurwa XD) cały mój profil, to znalazłoś pewnie jakieś statusy informacyjne na ten temat. A nawet jeżeli nie - co ci szkodzi zapytać, hm? Mogę ci podesłać całą listę zmian nicków z całego okresu mojego ,,istnienia w internecie'', wliczając w to nicki sprzed Reygrasa - zaciekawiony? Ku twej radości mogę ci przedpremierowo powiedzieć, iż planuję w tym roku (mniej więcej na wakacje) zmienić nick na ten pierwszy (szeroko poznany) - ino z jedną drobną i kosmetyczną zmianą. Teraz to dopiero zacznie was piec, bo nie będziecie mogli pierdolić, że się ukrywam. Tak kurwa ukrywam. Wszystkie nicki po Reygrasie nawiązują do poprzednich i łatwo można wywnioskować, że ,,tej to chyba ta sama osoba''. No ale się kurwa ukrywam. XDDDDD

A spalone to są wasze te zarzuty, od kilku lat te same, od kilku lat wyjaśnione (w tym znaczeniu internetowym ,,wyjaśniać kogoś''), cały czas to samo szczekacie bo tylko to potraficie - hau hau, pieski.

4 godziny temu, Turqusova napisał:

-DDoSował konkurencję, o czym też każda osoba która te DDoSy dostawała wie,

xd GIF

-jest niedojrzały emocjonalnie, co pokazał w tym i wielu innych tematach.

No, whatever. Zapominasz chyba, że jak zacząłem zabawę z forami to miałem z 15 lat chyba nawet i, a teraz mam 22 i różnicę zachowań możesz sobie porównać, wystarczy zrobić research 2 minutowy, ale nawet tego wam się nie chce zrobić - gorzej jak fanatycy wę- płaskiego globu. xD

Tak, tak na wszystko masz odpowiedź, albo mi napiszesz "nie popłacz się" a Aive przyleci z obroną, bo jesteś biedny, poszkodowany "raweryk"...

Ta, bo mam układy, co nie? No to lepiej prędko zmykajcie, co nie? ,,NO ALE MY NIC NIE MOŻEMY MU ZROBIĆ BO ON MA UKŁADY NA MPC'' ~ większość przeciwników Raweryka, 2k18-20, koloryzowane. XD

Nazywajmy rzeczy po imieniu, dlaczego się "ukrywasz" pod nowym nickiem Reygras?

Bo przecież na kilku serwisach ten nick był zajęty, a jakaś rumuńska firma sprzedawała trawę dla krów pod tą nazwą, więc - jako, że muszę mieć wszędzie ten sam nick - padła decyzja zmiany? Ciężko znaleźć te informacje, skoro już wielokrotnie odpowiadałem na te pytania? XD

Nie strasz mnie pozwem

Co kurwa?!

bo parę rzeczy na Ciebie mam

No ta, to samo co zwykle - że jestem złodziejem, oszustem, DDoSuję ludzi, oszukuję państwo, okradam nawet państwo, jestem pedofilem, scammerem i że zakochuję się w każdej dziewczynie, z którą piszę dłużej niż minutę. Weź się nie ośmieszaj, przeszczepie. XD

kolejny Paradise

Ty, ale przystpouj. Nazwij mnie kurwą, dziwką, szmatą, ale nie przesadzaj, co? Ja Ci kurwa nie ubliżam (jeszcze)...

Pozdrawiam cieplutko.

No niech stracę, niedawno Nowy Rok był, też pozdrawiam cieplutko, razem z całą rodzinką. :]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 6.01.2020 o 19:16, Revayerq napisał:

No, whatever. Zapominasz chyba, że jak zacząłem zabawę z forami to miałem z 15 lat chyba nawet i, a teraz mam 22 i różnicę zachowań możesz sobie porównać, wystarczy zrobić research 2 minutowy, ale nawet tego wam się nie chce zrobić - gorzej jak fanatycy wę- płaskiego globu. xD

Sądząc po twoich wypowiedziach, to nie wiele się zmieniło od tamtego czasu.

Opublikowano

Miałem okazję z nim współpracować, koncentrując się przede wszystkim na umiejętnościach z zakresu tego tematu jestem w stanie polecić. :))

call of duty zombies GIF by Omaze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DLA WSZYSTKICH, KTÓRYM NIE PODOBAJĄ SIĘ CENY RWRK-SERVICES! NIE PODOBAJĄ SIĘ, TO ZAPRASZAMY W PONIEDZIAŁEK, OD PONIEDZIAŁKU PROMOCJA DO -90%!!!

20 godzin temu, PanSzymek napisał:

A robisz odpowiednik tego zajebistego better mpc? 😜

Jeżeli chodzi o edycję stylu ,,klienta'' w systemie podobnym do tego z BetterMPC - nie ma problemu, tego typu drobne poprawki wchodzą w grę. Wpierw zostają utworzone, potem przetestowane i jeżeli wszystko będzie okej to ostatnią fazą jest implementacja.

Opublikowano

Ceny zaktualizowane, nie chciało mi się wcześniej (tzn. miałem dużo na głowie!); regulamin ,,promocji'' w swoim czasie. ,,Promocja'' obowiązuje do odwołania, ponieważ tak - ceny te są promocyjne i wszystko zostanie opisane w treści wątku.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Do końca miesiąca z kodem ,,Zwalony'' -50% na wszystkie usługi (oczywiście liczone od zielonej, czyli promocyjnej).

• Aive zmienił(a) tytuł na RWRK - Profesjonalny Forum Maker oraz Community Manager

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...