Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Winter. napisał:

1. Nie potrafisz wygrać dyskusji ze mną co powoduje, że odpuszczasz (już 2 raz)

2. Co to za różnica czy w grze ludziom będziesz odpowiadał na te same pytania co na forum/fp?

3. Twoja oferta jest śmieszna co można poprzeć przykładem świetnym z tego tematu :

usługa Bagietka: szerokozakresowa i szerokopojęta opieka nad społecznością projektu. Cena: 1500zł za każde 28/30/31 dni.

vs

szerokopojęte ,,zajmowanie się'' społecznością w serwisach Facebook, Messenger oraz na Forum serwera (w tym ,,zabawianie'' użytkowników poprzez organizowanie konkursów, prowadzenie wydarzeń itd.)

Powiedz mi mistrzu jaka tu jest różnica pomiędzy cm, a ofertą drugą? Skoro nie jesteś skłonny oferować odpowiedzi w grze to jaka różnica jest pomiędzy tymi punktami xD?

W sumie jeszcze nie skończyłem powiedz mi jaki sens jest tego oferować :

reprezentowanie serwera na MPCforum (zapowiedź, prezentacja w serwisie) w oparciu o wytyczne i informacje uzyskane od właścicieli.

Skoro każdy użytkownik może założyć konto na tym forum i opublikować swoją zapowiedź/prezentacje? temat widać na siłę pisany byleby najwięcej oferować, ale właśnie czy z dobrym skutkiem? wystarczy drodzy użytkownicy co czytacie ten komentarz poczytać poprzednie i sami stwierdzić ?

1. Tak sobie wmawiaj.

2. Jest różnica, poza tym nikt moja oferta = oferuje to, co zechcę, a jeżeli czegoś nie mam ochoty robić to tego nie oferuję. Nie widzi mi się siedzieć w grze i zrozum to, albo przestań przeciągać zbędne dyskuty.

3. Powiedz mi mistrzu, czy rozumiesz w jakimkolwiek stopniu konstrukcję tego tematu? Fragment pierwszy to kopia z cennika (część rachunkowa), podczas gdy drugi fragment to opis (z) tematu (część core). Konstrukcja tematu została ,,ustawiona'' w taki sposób, że: w pierwszej kolejności jest wstęp, następnie skrócony opis wachlarza oferowanych usług, opis pierwszej usługi z uwzględnieniem rzeczy wykonywanych i niewykonywanych (mniej więcej), opis drugiej usługi (analogicznie), informacja o doświadczeniu (mniej więcej), krótki regulamin, cennik (na który składa się nazwa pakietu, jego zawartość i cena oraz typ ceny tj. opłata/abonament), dalej kontakt i (od niedawna nowy element) lista osób, dla których nie mam zamiaru nic wykonywać (nawet za 10x tyle kasy, ile chcę ja).

A co do reprezentowania na MPC: znam sam doskonale kilka przypadków, gdy bezpośredni właściciel zamiast założyć konto, wolał komuś zlecić (czasami nawet osobie niebędącej w załodze ,,projektu'') tę ,,robotę''; dla mnie natomiast nie jest to żaden problem, aby raz na jakiś czas coś w prezentacji napisać (zbiorcze posty co jakiś czas są lepsze niż odpisywanie na każdy post w prezentacji z osobna), w końcu i często tu zaglądam, gdyż iż tak mam skonstruowane powiadomienia.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Przed chwilą, Revayerq napisał:

1. Tak sobie wmawiaj.

2. Jest różnica, poza tym nikt moja oferta = oferuje to, co zechcę, a jeżeli czegoś nie mam ochoty robić to tego nie oferuję. Nie widzi mi się siedzieć w grze i zrozum to, albo przestań przeciągać zbędne dyskuty.

3. Powiedz mi mistrzu, czy rozumiesz w jakimkolwiek stopniu konstrukcję tego tematu? Fragment pierwszy to kopia z cennika (część rachunkowa), podczas gdy drugi fragment to opis (z) tematu (część core). Konstrukcja tematu została ,,ustawiona'' w taki sposób, że: w pierwszej kolejności jest wstęp, następnie skrócony opis wachlarza oferowanych usług, opis pierwszej usługi z uwzględnieniem rzeczy wykonywanych i niewykonywanych (mniej więcej), opis drugiej usługi (analogicznie), informacja o doświadczeniu (mniej więcej), krótki regulamin, cennik (na który składa się nazwa pakietu, jego zawartość i cena oraz typ ceny tj. opłata/abonament), dalej kontakt i (od niedawna nowy element) lista osób, dla których nie mam zamiaru nic wykonywać (nawet za 10x tyle kasy, ile chcę ja).

A co do reprezentowania na MPC: znam sam doskonale kilka przypadków, gdy bezpośredni właściciel zamiast założyć konto, wolał komuś zlecić (czasami nawet osobie niebędącej w załodze ,,projektu'') tę ,,robotę''; dla mnie natomiast nie jest to żaden problem, aby raz na jakiś czas coś w prezentacji napisać (zbiorcze posty co jakiś czas są lepsze niż odpisywanie na każdy post w prezentacji z osobna), w końcu i często tu zaglądam, gdyż iż tak mam skonstruowane powiadomienia.

1. Dobra argumentacja tak jak zawsze ?

2. jaka? bo nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie tylko napisałeś to co tobie jest wygodne.

3. To, że napiszesz to w bardziej złożony sposób nie sprowadzi do tego abyś się wymigał z tej odpowiedzi, nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie jaka jest różnica pomiędzy pierwszą ofertą, a drugą skoro to jest to samo (jak masz jakieś wątpliwości to udowodnij, że jest inaczej)

4. Jeszcze powiedz, że za to chcesz brać kasę to nie tylko ja pewnie z fotela spadnę śmiechem xd

To teraz kilka słów przypominających :

1. To ile w końcu mój serwer postoi wróżbito? nie odpowiedziałeś mi na to wgl.

2. Co oferujesz w swojej ofercie jako autorską rzecz?

3.  Jesteś hipokrytą, a dlaczego? proste sam calios nie miał nowości, a jednak polecałeś go, bo serwer znajomego etc. (grafika się nie liczy) a jak startuje serwer od kogoś kogo nie znasz lub nie masz współpracy to hejtujesz.

W sumie śmieszne jest to, że za taką cene nie ingeruję w sprawy legalności forum - jeżeli chcecie mieć legalne forum to wy zakupujecie odpowiednie ,,pliki''. stawiasz nulleda sam w sumie temacie przyznałeś się, że nic nowego nie wprowadzasz (skoro uciekasz od odpowiedzi to coś jest na rzeczy)

- wszelakie Umowy muszą mieć potwierdzenia oraz spełniać normy prawne.

nawet ta umowa nie będzie prawna, bo stawiasz forum na NIELEGALNYCH plikach.

Opublikowano
14 minut temu, Winter. napisał:

1. Dobra argumentacja tak jak zawsze ?

2. jaka? bo nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie tylko napisałeś to co tobie jest wygodne.

3. To, że napiszesz to w bardziej złożony sposób nie sprowadzi do tego abyś się wymigał z tej odpowiedzi, nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie jaka jest różnica pomiędzy pierwszą ofertą, a drugą skoro to jest to samo (jak masz jakieś wątpliwości to udowodnij, że jest inaczej)

4. Jeszcze powiedz, że za to chcesz brać kasę to nie tylko ja pewnie z fotela spadnę śmiechem xd

To teraz kilka słów przypominających :

1. To ile w końcu mój serwer postoi wróżbito? nie odpowiedziałeś mi na to wgl.

2. Co oferujesz w swojej ofercie jako autorską rzecz?

3.  Jesteś hipokrytą, a dlaczego? proste sam calios nie miał nowości, a jednak polecałeś go, bo serwer znajomego etc. (grafika się nie liczy) a jak startuje serwer od kogoś kogo nie znasz lub nie masz współpracy to hejtujesz.

W sumie śmieszne jest to, że za taką cene nie ingeruję w sprawy legalności forum - jeżeli chcecie mieć legalne forum to wy zakupujecie odpowiednie ,,pliki''. stawiasz nulleda sam w sumie temacie przyznałeś się, że nic nowego nie wprowadzasz (skoro uciekasz od odpowiedzi to coś jest na rzeczy)

- wszelakie Umowy muszą mieć potwierdzenia oraz spełniać normy prawne.

nawet ta umowa nie będzie prawna, bo stawiasz forum na NIELEGALNYCH plikach.

1. Dzięki

2. No nie napisałem. Hehe.

3. Sugeruję nauczyć się czytać ze zrozumieniem.

1. Maks dwa miesiące, typowo.

2. Nie twoja sprawa, nie podejmujemy żadnej współpracy, więc ci nie napiszę.

3. Nie miał, ale był w miarę okej zaprojektowany, wyglądał dobrze i gdyby nie właściciel to miał szansę długo stać. Szkoda, że obiecujacy projekt (może nie jakiś przełomowy serwer, ale taki spoko) został zgaszony przez rządzenie się chłopa od wykładania kasy.

Nie, nie jest to śmieszne, jeżeli ktoś chce mieć legalne forum to musi za nie zapłacić, proste. Wersji IPS posiadam 4 na swoim kompie (nie chodzi o wersje), ale więcej już nie mogę zdradzić.

- spokojnie, zabezpieczyłem się na taką ewentualność, poza tym nie zawsze się przecież podpisuje umowy.

Opublikowano
46 minut temu, Revayerq napisał:

1. Dzięki

2. No nie napisałem. Hehe.

3. Sugeruję nauczyć się czytać ze zrozumieniem.

1. Maks dwa miesiące, typowo.

2. Nie twoja sprawa, nie podejmujemy żadnej współpracy, więc ci nie napiszę.

3. Nie miał, ale był w miarę okej zaprojektowany, wyglądał dobrze i gdyby nie właściciel to miał szansę długo stać. Szkoda, że obiecujacy projekt (może nie jakiś przełomowy serwer, ale taki spoko) został zgaszony przez rządzenie się chłopa od wykładania kasy.

Nie, nie jest to śmieszne, jeżeli ktoś chce mieć legalne forum to musi za nie zapłacić, proste. Wersji IPS posiadam 4 na swoim kompie (nie chodzi o wersje), ale więcej już nie mogę zdradzić.

- spokojnie, zabezpieczyłem się na taką ewentualność, poza tym nie zawsze się przecież podpisuje umowy.

1. Okej za 2 miesiące wróć do prezentacji i przeproś.

2. To, że nie podejmujemy współpracy to nie znaczy, że mam nie znać pełnej oferty osoby oferującej dane usługi.

3. Skąd wiesz jak mój serwer jest zaprojektowany skoro na nim nie zagrałeś, a prezentacja to tylko "książka, która widzisz tylko okładke"

4. Racja płacić, ale za wgranie nulleda (który swoją drogą wgrywa się chwile) nie powinna być taka cena (tak wiem każdy ustala taką jaką chce, ale czy podasz mi te serwery, które wzięły u ciebie usługi po zmienieniu cen, które są teraz aktualne)? Taką ceną jaką teraz dysponujesz powinieneś oferować kodowanie własnego stylu + coś dodatkowego by to się miało podobnie jak u konkurencji (gratuluje biznesu, że konkurencja więcej oferuje, a mniej bierze, z pewnością sztos osób lecą do Ciebie żeby wziąć współprace, geniusz biznesowy)

5. Nie ma takiego zabezpieczenie pracując na czymś nie legalnym nigdy nie stworzysz umowy prawnej.

Opublikowano
8 godzin temu, Winter. napisał:

1. Okej za 2 miesiące wróć do prezentacji i przeproś.

2. To, że nie podejmujemy współpracy to nie znaczy, że mam nie znać pełnej oferty osoby oferującej dane usługi.

3. Skąd wiesz jak mój serwer jest zaprojektowany skoro na nim nie zagrałeś, a prezentacja to tylko "książka, która widzisz tylko okładke"

4. Racja płacić, ale za wgranie nulleda (który swoją drogą wgrywa się chwile) nie powinna być taka cena (tak wiem każdy ustala taką jaką chce, ale czy podasz mi te serwery, które wzięły u ciebie usługi po zmienieniu cen, które są teraz aktualne)? Taką ceną jaką teraz dysponujesz powinieneś oferować kodowanie własnego stylu + coś dodatkowego by to się miało podobnie jak u konkurencji (gratuluje biznesu, że konkurencja więcej oferuje, a mniej bierze, z pewnością sztos osób lecą do Ciebie żeby wziąć współprace, geniusz biznesowy)

5. Nie ma takiego zabezpieczenie pracując na czymś nie legalnym nigdy nie stworzysz umowy prawnej.

Wystarczy poczytać aktywność tego gościa na forum, nie ma co więcej się zastanawiać nad jego ofertą, bo jego zachowanie jest karygodne, bo ktoś, kto ma zajmować się społecznością musi prezentować kulturę osobistą, której brakuje temu panu, nie wspominając o netykiecie, myślę, że jeszcze pamiętacie to z podstawówki. Zarozumiały i arogancki dzieciak z niego. Myślę, że nawet ta dyskusja pozwoliła Ci to zrozumieć. 

@Revayerq Już podpowiadam, że nie obchodzi mi Twój wiek, oceniam Twoje zachowanie za dziecinne. 

Opublikowano
1 minutę temu, #Filip napisał:

Wystarczy poczytać aktywność tego gościa na forum, nie ma co więcej się zastanawiać nad jego ofertą, bo jego zachowanie jest karygodne, bo ktoś, kto ma zajmować się społecznością musi prezentować kulturę osobistą, której brakuje temu panu, nie wspominając o netykiecie, myślę, że jeszcze pamiętacie to z podstawówki. Zarozumiały i arogancki dzieciak z niego. Myślę, że nawet ta dyskusja pozwoliła Ci to zrozumieć. 

@Revayerq Już podpowiadam, że nie obchodzi mi Twój wiek, oceniam Twoje zachowanie za dziecinne. 

Smutne.

Opublikowano

Widzisz @Revayerq nie tylko ja miałem z Tobą styczność. Inni również widzą, że nie jesteś odpowiednią osobą do jakiekolwiek współpracy. Ale nie powiem, wszystkie komentarze dosyć ciekawie się czyta ? 

drama popcorn GIF

Opublikowano
14 minut temu, VolTwin napisał:

Widzisz @Revayerq nie tylko ja miałem z Tobą styczność. Inni również widzą, że nie jesteś odpowiednią osobą do jakiekolwiek współpracy. Ale nie powiem, wszystkie komentarze dosyć ciekawie się czyta ? 

drama popcorn GIF

Ale on nie miał ze mną żadnej styczności.

Opublikowano
14 minut temu, Revayerq napisał:

Ale on nie miał ze mną żadnej styczności.

Nie każdy musi mieć styczność by ocenić produkt tym bardziej, że tu się ludzie wypowiadali co już mieli styczność więc mogłem wyrobić sobie swoje zdanie i je tutaj napisać.

Opublikowano

Kilka zmian w całości tematu, głównie kilka zmian estetycznych (nakierowanych na estetykę i przejrzystość), a także naprawa ,,rzeczy przeoczonej''.

• tytuł (tematu) został nieznacznie edytowany.
  • tagi zostały poprawione.
  • przebudowana została sekcja wstępna w temacie (powitanie wraz z skróconym przedstawieniem).
  • doświadczenie zostało scalone z sekcją wstępną.
  • wypis ,,silników'' został powtórnie pokolorowany (utracił barwę po ostatniej zmianie).
  • dodana została informacja o obsługiwanych aplikacjach (CoMa).
  • naprawiony został błąd interpunkcyjny w spisie zasad.
  • sekcja kontaktowa została lekko odświezona.
  • banici zostali posegregowani alfabetycznie.
Opublikowano

Kolejna aktualizacja:

• nazwa tytułowa sekcji warunkowo-zasadowej została zmieniona.
  • cała sekcja warunkowo-zasadowa została przebudowana, została podzielona na 2 punkty: punkt regulaminowy i punkt polityczny.
  • brakujący kontent (tj. ostatni punkt w warunkach - czyli wstęp do polityki prowadzenia[...] oraz zawartość do punktu ,,polityka prowadzenia[...]") będzie uzupełniany falami, w niedługim czasie po publikacji zmian (oraz tego posta).
  • część podpunktów w zasadach została przepisana.
  • dodany został punkt do warunków informujący o dostępie do FTP, MYSQL oraz ACP.
  • całkowicie i nieodwracalnie usunięte zostały wszystkie opłaty karno-dodatkowe (tj. kara za zbyt szybkie domawianie usług oraz dodatkowa dopłata do przenoszenia forum z innego administratora do mnie) oraz wzmianki o nich w Warunkach.
Opublikowano

Do 10 października nie mam Internetu, więc nie jestem w stanie nic wykonać. Temat będzie odświeżany, umawiać się można, ale rabotanie jest czasowo wyłączone.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie miałem z Tobą styczności w przyszłości, ale pisałeś ostatnio w statusie u mnie o tym jak Metin2 robi ludzi w chuja. Mam takie wrażenie, że Ty robisz ludzi w chuja. 

1) Usługa Wizard: czysta instalacja forum oraz jego pełna personalizacja. Cena: 500zł jednorazowo.

Instalacja + konfiguracja to 2, max. 3 poradniki na Youtubie. Wysoko się cenisz i tylko głupi by skorzystał z tej oferty. 

2) Usługa Guardian: pełnienie funkcji Administratora forum. Cena: 1000zł za każde 28/30/31 dni.

Bez komentarza, obcej osobie z zewnątrz dać dostęp do forum i jeszcze zapłacić 1000 zł. Nie jedna osoba by była administratorem za 100 zł, a nawet za darmo.  

Załóżmy, że wezmę usługę Wizard i Guardian. Poproszę fakturę. :) 

Jeżeli Twój przychód w miesiącu przekracza bodajże 1125 zł to musisz zarejestrować działalność kolego i odprowadzać podatek. 

Dnia 4.01.2019 o 18:30, Revayerq napisał:

reprezentowanie serwera na MPCforum (zapowiedź, prezentacja w serwisie) w oparciu o wytyczne i informacje uzyskane od właścicieli.

No faktycznie, tu jest tyle ludzi u Nas, że na pewno zrobisz dobrą reklamę. 

na forach pod mą jurysdyksją zezwala się na przeklinanie okazyjne, nienatarczywe, nieofensywne i nie skierowane bezpośrednio w osobą drugą.

szerokopojęte ,,zajmowanie się'' społecznością w serwisach Facebook, Messenger oraz na Forum serwera (w tym ,,zabawianie'' użytkowników poprzez organizowanie konkursów, prowadzenie wydarzeń itd.)

Z taką kulturą osobistą i poziomem rozmowy jaki reprezentujesz (m.i.n w tym temacie) to życzę Ci powodzenia w przyszłości. 

Dalej nie będę się wypowiadał, bo nie wiem co robisz i jak to robisz, ale zapoznałbym się z listą gdzie takowe usługi oferowałeś :) 

• ora internetowe: 50+ forów (w tym 30+ na wersji forum od 4.2 wzwyż)
  • community manager: 2 serwery

#edit

Jak już mówiłem, nie będę z tobą dyskutował i od kiedy odświeżany temat to "MARTWY TEMAT"?

Opublikowano
35 minut temu, Sztalixon napisał:

Mam takie wrażenie, że Ty robisz ludzi w chuja. 

To złe masz wrażenie, drogi kolego od przegranej rozmowy. Czekałem aż tutaj przyjdziesz i się wyżalisz w MARTWYM TEMACIE.

35 minut temu, Sztalixon napisał:

Nie jedna osoba by była administratorem za 100 zł, a nawet za darmo.  

A jakość dużo gorsza. Ja nikogo nie zmuszam, to moje warunki na które nie musita się godzić. Jak komuś nie pasuje to idzie gdzie indziej. Proste? Proste, no może nie dla takich jak ty.

37 minut temu, Sztalixon napisał:

Poproszę fakturę. 🙂

To ja poproszę odprowadzić za mnie ZUS.

39 minut temu, Sztalixon napisał:

Jeżeli Twój przychód w miesiącu przekracza

Zero.

40 minut temu, Sztalixon napisał:

zapoznałbym się z listą gdzie takowe usługi oferowałeś

A ja nie mam obowiązku ci tego podać i nie podam, bo nie będziemy współpracować, a ty przyszedłeś tutaj się tylko wyżyć i mnie powkurzać.

Opublikowano
Dnia 25.11.2019 o 13:00, Sztalixon napisał:

Jak już mówiłem, nie będę z tobą dyskutował i od kiedy odświeżany temat to "MARTWY TEMAT"?

Widze psycha siada i argumenty się skończyły. Co z tego, że odświeżam temat skoro i tak nie nabija wyświetleń (poza moimi wejściami by odświeżyć), a także nie pojawiają się tutaj żadne nowe posty (oprócz jakiś żali raz na ruski rok).

Opublikowano
Dnia 25.11.2019 o 13:47, Revayerq napisał:

To ja poproszę odprowadzić za mnie ZUS.

Zachęcam do zajrzenia w tzw. PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI, aby upewnić się kto za kogo odprowadza ZUS przy wystawianiu faktury, profesjonalisto 😄 

Opublikowano
19 minut temu, OivanenM napisał:

Zachęcam do zajrzenia w tzw. PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI, aby upewnić się kto za kogo odprowadza ZUS przy wystawianiu faktury, profesjonalisto 😄 

Nie wypowiadaj się na tematy, w których nie siedzisz - taka rada na przyszłość.

Opublikowano
37 minut temu, Revayerq napisał:

Nie wypowiadaj się na tematy, w których nie siedzisz - taka rada na przyszłość.

Widzę, że załapałeś o co mi chodzi 🙂 Zatem nie wypowiadaj się! 

Opublikowano

Żeby uprzedzić pytania: W tym roku nie będzie promocji świątecznej.

Opublikowano
Dnia 2.12.2019 o 05:44, Revayerq napisał:

Żeby uprzedzić pytania: W tym roku nie będzie promocji świątecznej.

To ktoś korzysta jeszcze z Twoich usług?

Temat napisany obszernie i wszystko wyjaśnione, tylko problem w tym, że nie posiadasz wystarczających umiejętności by się na tyle cenić.

#Edit

Widocznie nie znasz moich cen jak i tego co i jak robię, skoro twierdzisz że robię fora na odpierdol.

Nikt nie musiał mnie prosić o to, bym pisał jakikolwiek post, przecież żyjemy w wolnym kraju.

Opublikowano
58 minut temu, Algade_zyx napisał:

nie posiadasz wystarczających umiejętności by się na tyle cenić.

Nie będziesz za mnie ustalał moich własnych warunków, cenię się na tyle, na ile chcę i skorzystałem z tego prawa, w przeciwieństwie do ciebie nie robię na odpierdol (co zostało ci już udowodnione). Nikt też nie prosił o twoją obecność w tym temacie, jeden post napisałeś i wystarczy. A że konto ci skasowali to już mnie nie obchodzi. W dalszym ciągu robię tak samo dobrze (a może nawet i lepiej) za mniejszą cenę. I nie, wolę nie mieć żadnych zleceń niż babrać swoje ręce w niektórych tytułach, przy których pomagałeś. 

Opublikowano
12 minut temu, Revayerq napisał:

Nie będziesz za mnie ustalał moich własnych warunków, cenię się na tyle, na ile chcę i skorzystałem z tego prawa, w przeciwieństwie do ciebie nie robię na odpierdol (co zostało ci już udowodnione). Nikt też nie prosił o twoją obecność w tym temacie, jeden post napisałeś i wystarczy. A że konto ci skasowali to już mnie nie obchodzi. W dalszym ciągu robię tak samo dobrze (a może nawet i lepiej) za mniejszą cenę. I nie, wolę nie mieć żadnych zleceń niż babrać swoje ręce w niektórych tytułach, przy których pomagałeś. 

A to musi mieć od ciebie zaproszenie, żeby napisać post na temat twojej działalności? 😉 Nie ty o tym decydujesz kto będzie się wypowiadał w twojej ofercie, bo każdy może wyrazić tutaj swoją opinie + co ma jego usunięte konto, do tego tematu? -.^

image.png

Opublikowano

Co do zachowania Pawła ,,Algade'' G., wstawię tylko ten jeden skrin.

image.png

Opublikowano
11 godzin temu, Revayerq napisał:

Co do zachowania Pawła ,,Algade'' G., wstawię tylko ten jeden skrin.

image.png

Ale to nie jest jego oferta, żebyś robił tutaj mu antyreklame, nadal zastanawiam się po co to powielasz w swojej ofercie... A druga sprawa warn jest z 2017 roku, a mamy 2019, a za miesiąc 2020, przez te pare lat sporo mogło się zmienić. 😜

#edit:

Na ss nie ma jasnego dowodu, że to on ci nadał ostrzeżenie,, jest napisane, że gość. A nie jest tez jedyną osobą co na życzenie cchciała konto usunąć.

image.png

Opublikowano
58 minut temu, ILui napisał:

Na ss nie ma jasnego dowodu, że to on ci nadał ostrzeżenie, jest napisane, że gość.

I teraz będziecie pierdolić, że to nie on był. Jaj tutaj ktoś nie ma, żeby się przyznać do własnych porażek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...