Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iveya.eu [Easy/PVP]

Akene

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Protektor napisał:

To wiedz że twoi koledzy z teamu zarabiają sobie dobry hajsik na sprzedawaniu postaci z full eq z ulepami itd. Cóż przykro że rozstaliśmy się w takich relacjach, odnośnie SM, miałem je od każdego z Was od Ciebie na login od Ziko na login od Kirbiego na handlu tak samo od Crudelisa czy chuj wie kogo, jasne ja cie szanuje bo jedyny pracujesz nad tym gównem.
Tylko nie przewidziałeś jednej prostej sprawy stawiając server na którym eq robi się 4 dni, że ludzie przestaną grać, ogłosiłeś 3 dni temu turniej gildii a jeszcze nikt się nie zgłosił. Fajnie masz intencje ale dobrałeś sobie złych ludzi którzy już dawno tobie rozjebali server.
PS: Fajnie że Kamcio i jego 3 kolegów wchodzi sobie na Zikosiego żeby robić ulepki, fajnie że w m2 sam dostałem po 1k ulep "to twój szczęśliwy dzień" XD od Kamcio z postaci Zikoosia no mistrzostwo. :)
Jak mi nie wierzysz sobie zobacz logi ---> po chuj GA ulepki w tak dużej ilości XD
Tu mnie nie zbanujesz i prawdy nie ukryjesz.
Fajnie że zostawiłeś sobie przy dupie Coste co tyra mamuśki na ts i ma srake później, fajnie że ogarnąłeś po 10 dniach że Tektonik tyra matki w grze, masz przezajebisty team geniuszów. Na czele z Suchodolskim który jest frajerem od zawsze.

tekto.png

Dowody, głupie gadanie nic Ci nie da ;] 

Zikoosi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
23 godziny temu, Protektor napisał:

Nie polecam.
Zacznijmy od tego że postacie SzamboSiurek i PolnyRuchacz należą do zespołu teamu i owocnie dostawały ulepki w tym też dostawałem ja, jako iż byłem moderatorem tego pierdolnika, chcę Was poinformować że jeśli dajecie passy do GA to pomyślcie komu. W ostateczności dzięki że zarobiłem na każdy z Was, bo jak nie chciał mi dać jeden sm to kurwa pisałem do pozostałych 3 i tak właśnie najebałem Was na 20k sm które sprzedawałem po taniości.
A jak banujecie moje konto 10min po sprzedaniu go, sami strzelacie sobie w kolano.
W ostateczności suchodolski ty wiesz że nie masz wstępu tutaj na forum?

Nie pozdrawiam.

Bawi mnie w tym zdaniu pare rzeczy. Po pierwsze bardzo duzo klamiesz i nie piszesz calej historii tylko mala czesc. Szambosiurek i polnyruchacz sluzyli glownie do testowania balansu, szambosiurek czyli moja postac "prywatna" byla w przeze mnie stworzonej gildii i moze pare razy zalogowalem sie w m1. A propo SM dalem ci RAZ na poczatku kariery Tmoda jak od nikogo wczesniej nie dostales i skonsultowalem sie z wlascicielem servera zanim to zrobilem, wiec nie dostawales iles tam razy SM tylko RAZ, prawda pisales do nas, ze chcesz sm ale zawsze mowilismy ze ich NIE dostaniesz albo to ignorowalismy. SM miales dostac za projekt ktory mowiles ze zrobisz a "zrobiles" co sie okazalo, ze jest to gotowiec kradziony, a nie praca przez ciebie zrobiona (podlinkuje wszystkim na wypadek, ze usunie z yt albo zrobi prywatny). Z GA to jest klamstwo wyssane z palca. Mysle, ze w sposob ktory to opisales tylko pokazuje jaka jestes klamliwa dwulicowa postacia, pierw prosi spamuje ciagle o jakas przysluge ktorej nie dostaje udaje sie byc mila osoba, a potem pisze takie rzeczy i sie chwali ile to nie zarobil "na nas". Niestety zostalismy oszukani a propo projektu prezentacji serwera ktora nam obiecal za SM ktorej nigdy nie dostalismy, jedynie gotowiec kradziony tak jak wyzej napisalem. Nie polecam projektora jako osobe, jest klamca i dwulicowcem. Pozdrawiam serdecznie i podziwiajcie prezentacje "NASZEGO" serwera "zrobiona" przez protektora :D.

@edit, Zapomnialem o ulepach co napisal to tez jest klamstwo, nie dostal ZADNYCH ulep od nas. Jedynie dostal troche SM za to, ze pelnil funkcje moderatora.

@edit2 Serwer polecam serdeczenie regularnie sa prowadzone w piatki i weekendy turnieje PVP/GILDII albo rozne eventy!

Opublikowano

Typowy serwer do farmienia ulep i yang na autodugnach, tzw. symulator dungów.
Zostałem zbanowany na 4 kontach z powodu sprzedaży yang na allegro.
Napisałem w tej sprawie do HA - mija 5 dzień i zero jakiejkolwiek reakcji (na forum siedzi cały czas)

Na serwerze nie ma żadnego regulaminu, gra coraz mniej osób. 
Serwerek do pogrania kilka dni, nie polecam.

Warto dodać że dungi były robione automatycznie 5 dni po 24h a bana dostałem za napisanie kilka razy na wołaj że sprzedaje yangi. - to mówi samo za siebie o tym serwerzeXD

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano
19 godzin temu, Akene napisał:

Tectonick poleciał z teamu razem z toba, a costa nie ma za co poleciec bo to ty przegiąłeś pałe rozmawiajac z nim. Zaluje, ze tak sie potoczylo, ale nie szanuje twojej decyzji o pisaniu tego wszystkiego i sianiu fermentu na serwerze na zla korzyść dla serwera przez co wszyscy "łykali" twoje słowa.

Co do turnieju to wszystkie gildie zawsze sie zapisuja przed samym turniejem, zeby inne gildie nie widzialy nicków swoich przeciwników, żeby sobie nie przygotować eq i kontr :)).
ps. nie próbuje ukryć prawdy bo gdybym chcial to zrobic to bym nawet nie pisal tutaj na ten temat.
ps2. Nie zgrywaj rowniez swietego bo chciales nas tylko wykorzystać na swoja korzyść, a przez to, że wyleciales specjalnie chcesz zniszczyć serwer bo masz nam za złe :).

sprzedać pliki serwera?

Opublikowano
3 godziny temu, Kirby_ napisał:

Bawi mnie w tym zdaniu pare rzeczy. Po pierwsze bardzo duzo klamiesz i nie piszesz calej historii tylko mala czesc. Szambosiurek i polnyruchacz sluzyli glownie do testowania balansu, szambosiurek czyli moja postac "prywatna" byla w przeze mnie stworzonej gildii i moze pare razy zalogowalem sie w m1. A propo SM dalem ci RAZ na poczatku kariery Tmoda jak od nikogo wczesniej nie dostales i skonsultowalem sie z wlascicielem servera zanim to zrobilem, wiec nie dostawales iles tam razy SM tylko RAZ, prawda pisales do nas, ze chcesz sm ale zawsze mowilismy ze ich NIE dostaniesz albo to ignorowalismy. SM miales dostac za projekt ktory mowiles ze zrobisz a "zrobiles" co sie okazalo, ze jest to gotowiec kradziony, a nie praca przez ciebie zrobiona (podlinkuje wszystkim na wypadek, ze usunie z yt albo zrobi prywatny). Z GA to jest klamstwo wyssane z palca. Mysle, ze w sposob ktory to opisales tylko pokazuje jaka jestes klamliwa dwulicowa postacia, pierw prosi spamuje ciagle o jakas przysluge ktorej nie dostaje udaje sie byc mila osoba, a potem pisze takie rzeczy i sie chwali ile to nie zarobil "na nas". Niestety zostalismy oszukani a propo projektu prezentacji serwera ktora nam obiecal za SM ktorej nigdy nie dostalismy, jedynie gotowiec kradziony tak jak wyzej napisalem. Nie polecam projektora jako osobe, jest klamca i dwulicowcem. Pozdrawiam serdecznie i podziwiajcie prezentacje "NASZEGO" serwera "zrobiona" przez protektora :D.

@edit, Zapomnialem o ulepach co napisal to tez jest klamstwo, nie dostal ZADNYCH ulep od nas. Jedynie dostal troche SM za to, ze pelnil funkcje moderatora.

@edit2 Serwer polecam serdeczenie regularnie sa prowadzone w piatki i weekendy turnieje PVP/GILDII albo rozne eventy!

Zrobiłem gotowca bo na takie gówno jak ten server zwyczajnie w życiu było mi szkoda czasu, szkoda że nie znalazłeś gotowców na reszte projektów jakie robiłem, dwa pliki servera możesz mieć zaraz sprzedane wiec zamknij pizde, i nie pierdol że to są postacie testowe bo na wojnie w nich też latałeś pizdo, mówiąc "ej ale nie mów im że jestem z teamu jak cos" wiec wiesz sam palisz janasa tutaj, czekam na dowody gdzie mam gotowce na inne servery XD

bgfp marvelia.png

Opublikowano
7 minut temu, Protektor napisał:

Zrobiłem gotowca bo na takie gówno jak ten server zwyczajnie w życiu było mi szkoda czasu, szkoda że nie znalazłeś gotowców na reszte projektów jakie robiłem, dwa pliki servera możesz mieć zaraz sprzedane wiec zamknij pizde, i nie pierdol że to są postacie testowe bo na wojnie w nich też latałeś pizdo, mówiąc "ej ale nie mów im że jestem z teamu jak cos" wiec wiesz sam palisz janasa tutaj, czekam na dowody gdzie mam gotowce na inne servery XD

O jakiej wojnie mowisz skoro ta postacia jestem w 1 osobowej gildii od poczatkul? Wiecej ci nie odpowiem bo jestes chory na mitomanie i nie ma sensu z toba dalsza dyskusja. O dziwo wczesniej mowiles ile godzin na to sie napracowales, wlasnie pokazujesz tylko wszystkim jaka jestes falszywa osoba, mily jak cos potrzebujesz, a po fakcie pokazujesz jaki jestes. Milego dnia.

Opublikowano
7 minut temu, Kirby_ napisał:

O jakiej wojnie mowisz skoro ta postacia jestem w 1 osobowej gildii od poczatkul? Wiecej ci nie odpowiem bo jestes chory na mitomanie i nie ma sensu z toba dalsza dyskusja. O dziwo wczesniej mowiles ile godzin na to sie napracowales, wlasnie pokazujesz tylko wszystkim jaka jestes falszywa osoba, mily jak cos potrzebujesz, a po fakcie pokazujesz jaki jestes. Milego dnia.

Gildia Psychiatryk nie byłeś pajacu w tej gildii? dziekuje miłego wieczoru, co może PolnyRuchacz też w tej gildii nie był? Skończ kłamać. Nie jestem fałyszywy, to wy polecieliście w chuja ze mną, wiec ja tylko pokazuje jak to się kończy, każdy ma coś za uszami ;)

PROJEKTU NIE POLECAM, gwarantuje że długo nie postoi skoro można już sprzedać pliki.

bgfp marvelia.png

Opublikowano
1 minutę temu, Protektor napisał:

Gildia Psychiatryk, dziekuje miłego wieczoru, co może PolnyRuchacz też w tej gildii nie był? Skończ kłamać. Nie jestem fałyszywy, to wy polecieliście w chuja ze mną, wiec ja tylko pokazuje jak to się kończy, każdy ma coś za uszami ;)

PROJEKTU NIE POLECAM, gwarantuje że długo nie postoi skoro można już sprzedać pliki.

Klamiesz, ze ci cos mowilem to ci odpowiadam, ze tak nie bylo. Rozmawialismy ze soba kilka razy w zyciu, widzialem ten filmik i ci mowilem ze to gotowiec jest i mi nic nie odpowiedziales i zmieniles kanal. W gildii Psychiatryk nie bylem na wojnie nigdy bo gdy oni robili wojny nie nalezalem do ich gildii. Na polnym nie gralem ja i nie biore za niego odpowiedzialnosci, zmyslasz ze JA osobiscie ci mowilem zebym nikomu czegos nie mowil gdy tam nie bylo. Mnie to bawi jak probujesz ciagle zmienic swoje zmyslone fakty, teraz to my cie "polecielismy w ch" na razie wychodzi na to ze to ty poleciales dajac nam gotowca o ktorym mowiles ze TY go zrobiles dlugo nad nim pracujac. Wiec kto tutaj klamie ciagle? Zreszta od poczatku jestem wobec ciebie kulturalny i jak klamstwa nie pasuja do twojej historii to zaczynasz sie denerwowac i mnie obrazasz bo brakuje ci argumentow. Pozdrawiam serdecznie.

• Aive zmienił(a) tytuł na Iveya.eu [Easy/PVP]
Opublikowano

Nie polecam Wam tutaj grać, to ta sama administracja co na Laverium, tylko nicki sobie zmienili.

Czemu nie polecam : 

Administracja sprzedaje navi za pln

Administracja rozdaje is/sm znajomym

Jak hajs przestanie się zgadzać będzie iveya s3

"Właściciel" emocjonalnie ma może z 14lat

NIE POLECAM

Jak dla mnie takie osoby co robią po 10 serweró powinny mieć zakaz publikacji.

Opublikowano
8 godzin temu, Metin2Tester napisał:

Nie polecam Wam tutaj grać, to ta sama administracja co na Laverium, tylko nicki sobie zmienili.

Czemu nie polecam : 

NIE POLECAM

Iveya i Laverium mają tylko dwie cechy wspólne. Sponsora oraz zjeba który był GM na Iveyi a teraz jest właścicielem Laverium. Skąd to wiem? Akene znam przeszło 5 lat, zrobienie drugiego serwera oraz opiekowanie się nim by nie przeszło, oboje jesteśmy osobami pełnoletnimi(Jeśli uważasz że Właściciel czyt. Akene mentalnie ma 14lat to najwyraźniej w świecie z nim nie rozmawiałeś albo gadałeś głupoty) oraz pracujemy.

O samym projekcie wiem troche więcej niż on wystartował, także miałem okazje wspomóc ekipe swoją wiedzą dot. technicznych spraw metina. 

Sam projekt w sobie nie jest zły jednak dużo mu brakuje by zdobyć miano dobrego projektu PVP. Brak reklamy także źle wpływa na odbiór samego projektu oraz jego żywotność.

Co do samych plotek na temat sprzedawania eq się nie wypowiem, nie jestem na tyle w temacie by zabierać w tej sprawie głos.

@Metin2Tester Następnym razem polecam pomyśleć zanim coś napiszesz. Połowa tego co napisałeś ma się nijak względem prawdy, skoro ogarnąłeś temat Laverium to powinieneś wiedzieć dokładnie kto tym syfem steruje, i nie nie jest to administracja Iveyi. Gdyby to faktycznie byli oni to serwer stałby nawet w przypadku 30 osób online a jak widzisz laverium szybciutko upadło.

Opublikowano
Dnia 26.02.2019 o 15:12, Ziomek :) napisał:

Wszedłem pograłem i nie polecam szczerze dużo dzieciarni bez mózgu niestety .

Czemu my jako administracja mamy odpowiadać za graczy?

Dnia 28.02.2019 o 18:57, Metin2Tester napisał:

Czemu nie polecam : 

NIE POLECAM

Dzięki.. Szkoda, że mam 21, a administracja my tyle z sobą wspólnego, że aż za przeproszeniem zje*a mumina, który wyleciał już dawno z teamu.
Ps. Proszę mi pokazać navi

Opublikowano
Dnia 1.03.2019 o 00:39, TonyBletek napisał:

Iveya i Laverium mają tylko dwie cechy wspólne. Sponsora oraz zjeba który był GM na Iveyi a teraz jest właścicielem Laverium. Skąd to wiem? Akene znam przeszło 5 lat, zrobienie drugiego serwera oraz opiekowanie się nim by nie przeszło, oboje jesteśmy osobami pełnoletnimi(Jeśli uważasz że Właściciel czyt. Akene mentalnie ma 14lat to najwyraźniej w świecie z nim nie rozmawiałeś albo gadałeś głupoty) oraz pracujemy.

O samym projekcie wiem troche więcej niż on wystartował, także miałem okazje wspomóc ekipe swoją wiedzą dot. technicznych spraw metina. 

Sam projekt w sobie nie jest zły jednak dużo mu brakuje by zdobyć miano dobrego projektu PVP. Brak reklamy także źle wpływa na odbiór samego projektu oraz jego żywotność.

Co do samych plotek na temat sprzedawania eq się nie wypowiem, nie jestem na tyle w temacie by zabierać w tej sprawie głos.

@Metin2Tester Następnym razem polecam pomyśleć zanim coś napiszesz. Połowa tego co napisałeś ma się nijak względem prawdy, skoro ogarnąłeś temat Laverium to powinieneś wiedzieć dokładnie kto tym syfem steruje, i nie nie jest to administracja Iveyi. Gdyby to faktycznie byli oni to serwer stałby nawet w przypadku 30 osób online a jak widzisz laverium szybciutko upadło.

Masz dowody że Administracja sprzedaje navi za PLN?? Jak nie masz to zamknij ryj synku błagam :(

Dnia 28.02.2019 o 18:57, Metin2Tester napisał:

Czemu nie polecam : 

NIE POLECAM

Masz dowody że Administracja sprzedaje navi za PLN?? Jak nie masz to zamknij ryj synku błagam :(

Opublikowano
6 godzin temu, Ziomek :) napisał:

Czy ty umiesz dzbanie czytać co napisałem czy zacytowałeś mnie na zasadzie "coś napisał to chuj, zacytuje"?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam mały problem z pobieraniem w ciągu 30sec mam dopiero 11mb czm to tak wolno sie pobiera.Czy może jednak to ma tak małą pamięć??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...