Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iveya.eu [Easy/PVP]

Akene

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server jest dobry można się fajnie w pvp pobawić :D (w 2/3 dni idzie skończyć postać ;p) 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Porazka. Nvm jak do dzis bylo ale teraz q urfa pomylka jakas. Znikajaca misja od biolo z workami pieniedzy. Nie da rady zrobic pasa bo itemkow nie pobiera. Autopickup nie dziala. 110 lv i wystarczy papa

Opublikowano
Dnia 22.01.2019 o 22:52, TedyB napisał:

Porazka. Nvm jak do dzis bylo ale teraz q urfa pomylka jakas. Znikajaca misja od biolo z workami pieniedzy. Nie da rady zrobic pasa bo itemkow nie pobiera. Autopickup nie dziala. 110 lv i wystarczy papa

To dobry biolog jak czegos takiego nie ma. Wystarczy kliknac na itemy obok pasa w gui:), a autopickup podnosi rzeczy tak, że od razu leca do eq. Dziekuje

Opublikowano

Nie polecam.
Zacznijmy od tego że postacie SzamboSiurek i PolnyRuchacz należą do zespołu teamu i owocnie dostawały ulepki w tym też dostawałem ja, jako iż byłem moderatorem tego pierdolnika, chcę Was poinformować że jeśli dajecie passy do GA to pomyślcie komu. W ostateczności dzięki że zarobiłem na każdy z Was, bo jak nie chciał mi dać jeden sm to kurwa pisałem do pozostałych 3 i tak właśnie najebałem Was na 20k sm które sprzedawałem po taniości.
A jak banujecie moje konto 10min po sprzedaniu go, sami strzelacie sobie w kolano.
W ostateczności suchodolski ty wiesz że nie masz wstępu tutaj na forum?

Nie pozdrawiam.

bgfp marvelia.png

Opublikowano
3 godziny temu, Protektor napisał:

Nie polecam.
Zacznijmy od tego że postacie SzamboSiurek i PolnyRuchacz należą do zespołu teamu i owocnie dostawały ulepki w tym też dostawałem ja, jako iż byłem moderatorem tego pierdolnika, chcę Was poinformować że jeśli dajecie passy do GA to pomyślcie komu. W ostateczności dzięki że zarobiłem na każdy z Was, bo jak nie chciał mi dać jeden sm to kurwa pisałem do pozostałych 3 i tak właśnie najebałem Was na 20k sm które sprzedawałem po taniości.
A jak banujecie moje konto 10min po sprzedaniu go, sami strzelacie sobie w kolano.
W ostateczności suchodolski ty wiesz że nie masz wstępu tutaj na forum?

Nie pozdrawiam.

Wlasnie pokazujesz swój szacunek jak i 0 poziom kultury co do twórców serwera jak i graczy. Życzę Ci powodzenia w przyszłości z takim podejściem.
Ps. Dobre fake z 20k sm.
Btw. Ja jestem głównym właścicielem serwera.

Opublikowano
1 godzinę temu, Akene napisał:

Wlasnie pokazujesz swój szacunek jak i 0 poziom kultury co do twórców serwera jak i graczy. Życzę Ci powodzenia w przyszłości z takim podejściem.
Ps. Dobre fake z 20k sm.
Btw. Ja jestem głównym właścicielem serwera.

To wiedz że twoi koledzy z teamu zarabiają sobie dobry hajsik na sprzedawaniu postaci z full eq z ulepami itd. Cóż przykro że rozstaliśmy się w takich relacjach, odnośnie SM, miałem je od każdego z Was od Ciebie na login od Ziko na login od Kirbiego na handlu tak samo od Crudelisa czy chuj wie kogo, jasne ja cie szanuje bo jedyny pracujesz nad tym gównem.
Tylko nie przewidziałeś jednej prostej sprawy stawiając server na którym eq robi się 4 dni, że ludzie przestaną grać, ogłosiłeś 3 dni temu turniej gildii a jeszcze nikt się nie zgłosił. Fajnie masz intencje ale dobrałeś sobie złych ludzi którzy już dawno tobie rozjebali server.
PS: Fajnie że Kamcio i jego 3 kolegów wchodzi sobie na Zikosiego żeby robić ulepki, fajnie że w m2 sam dostałem po 1k ulep "to twój szczęśliwy dzień" XD od Kamcio z postaci Zikoosia no mistrzostwo. :)
Jak mi nie wierzysz sobie zobacz logi ---> po chuj GA ulepki w tak dużej ilości XD
Tu mnie nie zbanujesz i prawdy nie ukryjesz.
Fajnie że zostawiłeś sobie przy dupie Coste co tyra mamuśki na ts i ma srake później, fajnie że ogarnąłeś po 10 dniach że Tektonik tyra matki w grze, masz przezajebisty team geniuszów. Na czele z Suchodolskim który jest frajerem od zawsze.

tekto.png

bgfp marvelia.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Protektor napisał:

To wiedz że twoi koledzy z teamu zarabiają sobie dobry hajsik na sprzedawaniu postaci z full eq z ulepami itd. Cóż przykro że rozstaliśmy się w takich relacjach, odnośnie SM, miałem je od każdego z Was od Ciebie na login od Ziko na login od Kirbiego na handlu tak samo od Crudelisa czy chuj wie kogo, jasne ja cie szanuje bo jedyny pracujesz nad tym gównem.
Tylko nie przewidziałeś jednej prostej sprawy stawiając server na którym eq robi się 4 dni, że ludzie przestaną grać, ogłosiłeś 3 dni temu turniej gildii a jeszcze nikt się nie zgłosił. Fajnie masz intencje ale dobrałeś sobie złych ludzi którzy już dawno tobie rozjebali server.
PS: Fajnie że Kamcio i jego 3 kolegów wchodzi sobie na Zikosiego żeby robić ulepki, fajnie że w m2 sam dostałem po 1k ulep "to twój szczęśliwy dzień" XD od Kamcio z postaci Zikoosia no mistrzostwo. :)
Jak mi nie wierzysz sobie zobacz logi ---> po chuj GA ulepki w tak dużej ilości XD
Tu mnie nie zbanujesz i prawdy nie ukryjesz.
Fajnie że zostawiłeś sobie przy dupie Coste co tyra mamuśki na ts i ma srake później, fajnie że ogarnąłeś po 10 dniach że Tektonik tyra matki w grze, masz przezajebisty team geniuszów. Na czele z Suchodolskim który jest frajerem od zawsze.

tekto.png

Tectonick poleciał z teamu razem z toba, a costa nie ma za co poleciec bo to ty przegiąłeś pałe rozmawiajac z nim. Zaluje, ze tak sie potoczylo, ale nie szanuje twojej decyzji o pisaniu tego wszystkiego i sianiu fermentu na serwerze na zla korzyść dla serwera przez co wszyscy "łykali" twoje słowa.

Co do turnieju to wszystkie gildie zawsze sie zapisuja przed samym turniejem, zeby inne gildie nie widzialy nicków swoich przeciwników, żeby sobie nie przygotować eq i kontr :)).
ps. nie próbuje ukryć prawdy bo gdybym chcial to zrobic to bym nawet nie pisal tutaj na ten temat.
ps2. Nie zgrywaj rowniez swietego bo chciales nas tylko wykorzystać na swoja korzyść, a przez to, że wyleciales specjalnie chcesz zniszczyć serwer bo masz nam za złe :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...