-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 1

Pytanie
Poweix
Poweix
Witam tak jak w tytule ostatnio zainteresowało mnie tworzenie cheatów ale jestem w tym zupełnie zielony a jedyne co się dowiedziałem to to że najlepiej zacząć od c++ i mam co do tego kilka pytań chciałbym na początek zacząć od prostych rzeczy ponieważ obejrzałem 2 filmiki jak zacząć z c++ ale nie wiem zupełnie w jakim programie pobrałem codeblocka i moje pytanie brzmi czy da się w nim łatwo robić cheaty czy polecacie inny program? na filmach jak zacząć w c++ są tylko programy i obejrzałem jak zrobić prosty licznik i pytanie brzmi moje jak to ma mi się przydać do tworzenia cheata chciałbym go zrobić w dll czyli wstrzykiwać injectorem bo wiem że jeszcze jest coś w stylu programu ale nie wiem dokładnie jak to działa i jak to się nazywa słyszałem że dobrze jest się uczyć z open sorcowego kodu tylko czy to dobry pomysł? słyszałem coś o memory reading ale nie wiem co to jest tak samo coś o offsetach ktoś mi wytłumaczy co to jest? chciałbym naprawdę zacząć robić cheaty dla zabawy ponieważ to mnie zawsze interesowało jak to powstaje i chciałbym sam spróbować moich sił bo na poradnikach jak zrobić kalkulator to mi się nie przyda do robienia cheatow w c++ :D
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.