Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CenterSpeak.pl - Polski Serwer TeamSpeak3

мαтι™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Jeżeli już tworzysz kolejny, nowy projekt, wypadałoby dodać coś nowego od siebie a nie używasz mojej starej kopii serwera oraz ikonek. Chodź ikonki zostały udostępnione to już do ikonek czepiać się nie będę.. Ale wypadałoby dodać coś od siebie, pokazać coś nowego, czym Twój serwer wyróżnia się od pozostałych serwerów TeamSpeak3. 

Uważam, że nie postarałeś się nad kolejnym, nowym projektem.

Niestety, nie polecam projektu :( 

Pozdrawiam!

Opublikowano
Przed chwilą, `.Łukasz. napisał:

Witam serdecznie,

Jeżeli już tworzysz kolejny, nowy projekt, wypadałoby dodać coś nowego od siebie a nie używasz mojej starej kopii serwera oraz ikonek. Chodź ikonki zostały udostępnione to już do ikonek czepiać się nie będę.. Ale wypadałoby dodać coś od siebie, pokazać coś nowego, czym Twój serwer wyróżnia się od pozostałych serwerów TeamSpeak3. 

Uważam, że nie postarałeś się nad kolejnym, nowym projektem.

Niestety, nie polecam projektu :( 

Pozdrawiam!

Witaj, dziękuję za opinię na pewno dodamy coś od siebie baza danych należała także do mnie nie mam czasu na wojenki z tobą co nas nie zabiję to nas wzmocni. 

owner.png

Opublikowano
Przed chwilą, мαтι™. napisał:

Witaj, dziękuję za opinię na pewno dodamy coś od siebie baza danych należała także do mnie nie mam czasu na wojenki z tobą co nas nie zabiję to nas wzmocni. 

Przypomnę Tobie oraz pozostałym użytkownikom, którzy mieliby wątpliwości co do mojej reakcji w Twoim temacie. Do projektu dołączyłeś jako zastępca właściciela, chodź.. Nie zapominaj, że dołączyłeś na serwer, gdzie układ kanałów oraz uprawnienia były już wykonane przez moją osobę. Więc teoretycznie.. Masz prawo do używania tej bazy ale dopiero wtedy.. kiedy sam Właściciel bazy, pozwoliłby Ci na jej używanie a nie przypominam sobie, żebyś pisał do mnie w tej sprawie. Dodatkowo zaznaczę.. Po miesiącu współpracy z Tobą, zacząłeś mi robić awantury na TeamSpeaku, banować wszystkich użytkowników, zdradzać pomysły konkurencji. Nie chce w żaden sposób Cię tutaj urazić ale Twoja kreatywność i pomysłowość jest na bardzo niskim poziomie, skoro używasz bazy z 2k17. Jeżeli robisz nowy projekt, postaraj się nad czymś nowym a nie sugerując się innymi.

To tyle ode mnie i serdeczne nie polecam.

Pasjonat
Opublikowano

Następny projekt stworzyłeś który będzie dostępny parę dni i serwer upadnie bo nie będziesz miał ludzi na serwerze i zaczniesz banować serwery jak to było w starych czasach lub właściciel zacznie atakować w internet z agresji, nie polecam i trzymać się od niego z daleka.

Pozdrawiam z uszanowaniem

Patryk.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...