Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Rodzaju Muzyki Najbardziej Lubisz Słuchać? :)

Gość WhiteSTAR1906

Czego najchętniej słuchacie? :)  

129 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czego najch?tniej s?uchacie? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Ja osobiście lubię słuchać dobrego rapu, typu Eminem. : )

Piszcie jakiej Wy drodzy użytkownicy MPC słuchacie muzyki, jakiego typu, oraz jakich wykonawców :)

Ankieta WIELOKROTNEGO wyboru :)

Pozdro! :rolleyes:

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Ohhh yeah Waldemar Kasta - Musisz, fajny kawałek jak również i jego kawałek " Śląsk Wrocław" :) Wkońcu to kibic naszego Ślązeczka! :D

Tak samo miałem, że przez jakieś 4 miechy słuchałem metallici, lordi i slipknot, ale już mi to przeszło :D

Od ponad roku słucham kawałków Eminema, sądzę, że jest genialny w tym co robi.

Warto czytać wszystkie jego teksty piosenek, począwszy od kawałka " Lose Yourself ", skończywszy na jego najnowszym kawałku, który zarapował wraz z Rihanną :> (LOVE THE WAY YOU LIE )

Uważam to za mistrzostwo, możecie się ze mną nie zgadzać, ale taka jest prawda! :P Pozdro dla normalnych :)

Opublikowano

Metal - thrash, death metalcore. Bullet For My Valentine, As I Lay Dying, Parkway Drive, All that remains, Metallica. Ja jakoś nie mam zajawek na muzykę, kiedyś słuchałem rap'u ale na szczęście dawno temu przestałem i już około 5 lat słucham metalu

Mariuszw13.png
Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Jak był taki Topic to niezmiernie przepraszam, że 2 raz powstał, ale nie wiedziałem że już taki jest :D

Sam na stworzenie jego wpadłem dzisiaj, także napisałem ;]

Opublikowano
Techno , electro (to chyba to samo xD) . Lubię też kawałki Gurala :)

Nie to nie to samo(według większości Polaków techno to nazwa wszystkich rodzajów muzyki elektronicznej... co za kraj), dla twojej wiadomości - techno powstało później niż trance, house i electro.

Ja słucham alternatywnego rocka, zwykłego rocka oraz kilku innych jego odmian. Słucham również trance, ale teraz już bardzo rzadko.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Metal ... Metal...Metal: Metallica, Iron Maiden , Slipknot, Bullet for my valentine , nile , arch enemy itp

Techno: Czasem jesli robie sobie przerwe od metalu to noisecontrollers , czasem qlimax:D to tyle ;d...

Kiedys Rapu 2pac , wu tang clan , snoop dog''a itp ale to juz troche temu ;d

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Noo 2pac to kolejny mistrz rapu... Szkoda że tak tragicznie i młodo zmarł [*]

Ale i tak należy mu się szacunek, za to, czego dokonał w latach 90-tych ;)

Gdyby go wtedy nie zastrzelono, najprawdopodobniej byłby teraz z nami :(

Niestety, ale jest na 2 świecie... : <

Opublikowano

Ja słucham rapu a najwięcej to Donguralesko , ostatnio czarne złoto jak wyżej wymienili Waldemar Kasta i inne

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Słucham tego ,co mi wpadnie w ucho.

Chociaż rapu nie trawie(szczególnie polskiego)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość EliteShark
Opublikowano

Metal / Rock

-Slipknot

-Metallica

-System of a Down

-Three Days Grace

-Korn

-Dope

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...