Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Medium] SamosMT2. pl

WebRadek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Silver™ napisał:

A gracze mają gdzieś co ty lubisz. Robisz serwer dla siebie czy potencjalnych gracz?

Oczywiście, że dla graczy, ale robiąc go robiłem też pod siebie, bo chciałem taki jakiego mi zawsze brakowało. Teraz graczom albo to pasuje, albo nie. Przecież każdy ma swój gust.

---------------------------------------------------------------------------------------

Beta została włączona od dzisiaj tj. 30 listopada godz. 21:00 do dnia 2 grudnia tj. niedziela do godziny 20:00.

Gracze, którzy chcą wziąć udział w becie serwera proszeni są o podanie swoich danych dostępowych w prywatnej wiadomości na forum serwera

Cytat

do administratora Scofield

image.png

Opublikowano
8 godzin temu, Fanatic2 napisał:

kiedy start?

Start serwera został przesunięty i odbędzie się 8 grudnia (sobota) o godzinie 15.

image.png

Opublikowano

Przesuń datę startu o jakiś tydzień bo nie masz szans z serwerem Nismo ;) Chyba że lubisz grać solo ewentualnie z 20 osobami 

Opublikowano
2 godziny temu, xMox napisał:

Przesuń datę startu o jakiś tydzień bo nie masz szans z serwerem Nismo ;) Chyba że lubisz grać solo ewentualnie z 20 osobami 

Masz rację, że nie mam szans na starcie z serwerem Nismo, aczkolwiek mam takie przeczucie, że spora część graczy po wejściu na ten serwer i zapoznaniu się z jego fabułą itemshopowską postara się dać szansę mi. Nie wiem może się mylę. Oczywiście jemu jak i sobie życzę jak najlepiej.

Odnośnie mojej lubości z grą solo tudzież z 20 osobami powiem Ci tak. Może na tym serwerze grać jeden gracz, a i tak będzie stał dłużej niż jakieś 70% serwerów.

image.png

Opublikowano

Żeś cie się wszyscy uparli na hejt tego item shoopa fakt bronie i szkaty topowych bosów + Kostiumy z kosmicznymi bonami to przesada ale trzeba pamietac o kosztach poniesionych by serwer w ogóle wystartował. Grafika PSD , Kod CMS , Client Grafika Patcher itp. Zabawa przy plikach (roboczo godziny) Maszyna Serwer+forum+strona, Forum + Licencja i parę pierdół. Większość was jako gracz nie zdaje sobie sprawy z kosztów jakie trzeba ponieść mowa oczywiście o "profesjonalistach". Dobrze zrobiony serwer sam sie obroni kto by go nie stawiał. Powodzenia WebRadek

Opublikowano

Raczej zagram, bo sram na te serwery z 200+ max, wypchanymi pierdołami gdzie mógłbyś grindrować miechy żeby zrobić full eq itd... 

Jedyne 'ale' jakie mam do serwera to zwiększenie lvla do 103-105 (ze wzgląd na skille). Reszta pikobelo, prościutki serwerek taki jakiego oczekuje, szkoda tylko że trzeba jeszcze tydzień czekać. 

Pozdrówka. :P

A i ten gówniarz  Nismo startuje z serwerem też 8.12, więc... :P

Opublikowano
12 godzin temu, Papaj1992 napisał:

Żeś cie się wszyscy uparli na hejt tego item shoopa fakt bronie i szkaty topowych bosów + Kostiumy z kosmicznymi bonami to przesada ale trzeba pamietac o kosztach poniesionych by serwer w ogóle wystartował. Grafika PSD , Kod CMS , Client Grafika Patcher itp. Zabawa przy plikach (roboczo godziny) Maszyna Serwer+forum+strona, Forum + Licencja i parę pierdół. Większość was jako gracz nie zdaje sobie sprawy z kosztów jakie trzeba ponieść mowa oczywiście o "profesjonalistach". Dobrze zrobiony serwer sam sie obroni kto by go nie stawiał. Powodzenia WebRadek

Dziękuje :)

16 minut temu, Balvario napisał:

Raczej zagram, bo sram na te serwery z 200+ max, wypchanymi pierdołami gdzie mógłbyś grindrować miechy żeby zrobić full eq itd... 

Jedyne 'ale' jakie mam do serwera to zwiększenie lvla do 103-105 (ze wzgląd na skille). Reszta pikobelo, prościutki serwerek taki jakiego oczekuje, szkoda tylko że trzeba jeszcze tydzień czekać. 

Pozdrówka. :P

A i ten gówniarz  Nismo startuje z serwerem też 8.12, więc... :P

Na razie zostaje 99 jak spore grono osób dobije maxa wtedy będę myślał nad 105.

Co do startu tamtego serwera - nic nie poradzę. Zarówno ja jak i on wpadliśmy na ten sam pomysł przeniesienia startu. Kolejny raz nie będę przenosił, po prostu to gracze zdecydują gdzie im się gra lepiej. Mam nadzieję, że tylko trochę tam pograją i jednak zawitają tutaj.

image.png

Opublikowano

Beta przebiegła pomyślnie i na pewno rzetelnie. Niezależnie od ilości graczy (konkurencja) wyróżniać go będzie stabilność, podejście Administratora do graczy, podpisuję się pod tym serwerem.

Polecam ;)

Opublikowano
2 godziny temu, .Szakal napisał:

Zróbcie jeszcze bete dla wszystkich bo nie załapałem się xD

Była zamknięta, później też była dla wszystkich, mogłeś się załapać :D, a teraz tylko odliczanie do startu.

Opublikowano
10 godzin temu, Danio2041 napisał:

Bojowiec od 35 czy da się już go mieć wcześniej?

Da się go mieć wcześniej. Na start otrzymujemy 1 poziom konia i ulepszamy go czytając medale konne co 1 godzinę.

image.png

Opublikowano

Wojownicy, Wojowniczki, Szamani, Szamanki...

A1TWlYe.png

Wbijaj po nagrody:

https://www.facebook.com/Samospl/posts/1476196059191461?notif_id=1543990391249986&notif_t=page_post_reaction

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...