Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArcMu.com x35 dynamic/ NO DONATE/ 20.12.2018 start

Gość KlLLER

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Gość zmienił(a) tytuł na ArcMu.com x35 dynamic/ NO DONATE/ 20.12.2018 start
Opublikowano
23 minuty temu, enchantress229 napisał:

mam pewien problem , wywala mi caly czas okno gry przy ładowaniu i nie wiem o co chodzi , win 10 do tej pory nie mialem takich problemow 

Miałem taki sam problem, mi ostatecznie pomógł format.
-> sprawdź czy masz aktualne sterowniki
-> spróbuj ściagnać clienta przy wyłaczonym antywirusie, zainstalować i odpalić
W ostateczności polecam szybki format.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
2 godziny temu, enchantress229 napisał:

mam pewien problem , wywala mi caly czas okno gry przy ładowaniu i nie wiem o co chodzi , win 10 do tej pory nie mialem takich problemow 

PPM -> właściwości -> zgodność -> uruchom program jako administrator -> uruchom program w zgodności z (tutaj spróbuj z xp/win7). 

Proponuję również sprawdzić sterowniki i zainstalować visual C++  (możesz je znaleźć np. tutaj;  http://finemu.com/downloads

Czasami może też to być kwestia direct X  (gdzieś wyczytałem, że niektórym nie odpala mu online z powodu directx 12, natomiast po downgrade do 11 już śmiga). 

Ogólnie nie mam win10, ale mam nadzieję że któryś ze sposobów pomoże. 

Opublikowano

no i myslalem ze ta edycja admina czegos nauczy, moze to nie jego wina ale goscie sobie jada na speed hacku az milo :) ja podziekujje bo pewnie za tydzien nastepna edycja :D 

Opublikowano

Nie rozumiem Twojego podejscia,wystarczy to zglosic,zapewne posypia sie jakies baniki....Z tego co zauwazylem admin jest otwarty na sugestie

Opublikowano

Nie istnieje serwer, który byłby zabezpieczony od hacków. Normalne i naturalne, jedynie można zminimalizować ten odsetek. Mnie takie rzeczy nie ruszaja, wystarczy to zglosic lub predzej, czy pozniej Admin w logach wszystko zobaczy i skonczy sie banem. Dziecinne podejście "nie gram, bo leci na speed hacku". 300-400 online, a może kilka osób na wspomagaczu, gdzie jak wcześniej pisałem i tak skończy się banem. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Dnia 21.12.2018 o 19:29, Blader napisał:

PPM -> właściwości -> zgodność -> uruchom program jako administrator -> uruchom program w zgodności z (tutaj spróbuj z xp/win7). 

Proponuję również sprawdzić sterowniki i zainstalować visual C++  (możesz je znaleźć np. tutaj;  http://finemu.com/downloads

Czasami może też to być kwestia direct X  (gdzieś wyczytałem, że niektórym nie odpala mu online z powodu directx 12, natomiast po downgrade do 11 już śmiga). 

Ogólnie nie mam win10, ale mam nadzieję że któryś ze sposobów pomoże. 

spróbuje z visual i direct , bo już na każdej zgodności próbowałem , antywiry tez wyłączne i dalej nic , a zazwyczaj zgodność pomagała ewentualnie cos kiedyś zrobiłem na jednym serwerze żeby  anty win nie zwracał wgl uwagi na main i pomogło ale nie pamietam jak :D 

Opublikowano
2 godziny temu, enchantress229 napisał:

spróbuje z visual i direct , bo już na każdej zgodności próbowałem , antywiry tez wyłączne i dalej nic , a zazwyczaj zgodność pomagała ewentualnie cos kiedyś zrobiłem na jednym serwerze żeby  anty win nie zwracał wgl uwagi na main i pomogło ale nie pamietam jak :D 

Wystarczy, że w antywirusie dodasz main jako wyjatek, co sprawi, że ten plik nie będzie skanowany. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem czy da się odpalić mu na niestandardowej rozdziałce.
W ustawieniach na 100% można wybrać full screen i konkretne rozdziałki.

Opublikowano

Jeżeli potrafisz w sposób komunikatywny angielskie, to zalecam napisać do Admina, zapewne pomoże Ci rozwiazać problem. Niestety osobiście nie jestem w stanie stwierdzić, co może być przyczyna Twojego problemu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Dnia 26.12.2018 o 01:41, Kika3111 napisał:

Jeżeli potrafisz w sposób komunikatywny angielskie, to zalecam napisać do Admina, zapewne pomoże Ci rozwiazać problem. Niestety osobiście nie jestem w stanie stwierdzić, co może być przyczyna Twojego problemu.

Takie pytanko w sumie jeszcze mam, bo zauważyłem że mimo instalacji directx11 w systemie nadal widnieje directx12, jaka jest prawidłowa procedura przejścia na starszą wersję?? Ewentualnie słyszałem też coś o zabawie z bibliotekami .dll

Opublikowano
8 godzin temu, fenomen229 napisał:

Takie pytanko w sumie jeszcze mam, bo zauważyłem że mimo instalacji directx11 w systemie nadal widnieje directx12, jaka jest prawidłowa procedura przejścia na starszą wersję?? Ewentualnie słyszałem też coś o zabawie z bibliotekami .dll

Szczerze powiedziawszy nigdy się nie bawiłem ze zbijaniem directow na starsze wersje, plus nie daje gwarancji, że w tym przypadku nawet po zbiciu na starszą wersję gra zadziała.

Opublikowano
Dnia 23.12.2018 o 16:51, jaśniedoczekał napisał:

czołem, pomóżcie.... za cholere nie moge zmienić rozdziałki na natywna 1366x768, w opcjach launchera nie ma takiej..a w oknie nie chce grać

W folderze z gra jest plik Windows. Tam masz kilka/kilkanascie rozdzialek do wyboru. Odpalasz Lanuchera, klikasz settings. Wtedy uruchamiasz Windows i zmieniasz rozdzielczosc. 

Opublikowano

Dla osób, które szukają dobrego s6 z dynamic low expem - serwer mogę polecić z ręką na sercu. Brak cash shopu, bardzo łatwo o skrzydła, wbudowane questy w grze gwarantują kamyki na start (kupno skrzydeł), do tego cała masa bajerów i sporo spotów.

Minusów jest tylko pare (krótki czas wejścia na bc, czasami opóźnienia ataków na offafk oraz brak możliwości zbierania śmieci przy offafk, trochę altów afk farmiących mapki). Admin często stara się pomagać na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...