Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArcMu.com x35 dynamic/ NO DONATE/ 20.12.2018 start

Gość KlLLER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Teraz trwają beta testy?

2. Rozumiem, że po nich będzie usunięcie kont?

3. Ile będą trwać testy?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Bosssik Jest 400 online, więc nie wiem skąd myśl że to beta testy, server wystartował oficjalnie 1 Grudnia, rywalizacja trwa, dołącz śmiało :) 

Opublikowano

xD

wbijajcie śmiało. pomożemy. serwer jest w 100000000% bez jakiejkolwiek formy DONATE.  

ps. nienawidzeagielfów:P 

Opublikowano

Potwierdzam ze serwer bez donate niestety ja musze podziekować gdyż taki low exp nie jest po prostu dla mnie :)

ale życze serwerowi GL :)

Opublikowano

kazdy chwali server aja mam problem z wejsciem do gry a mianowicie gdy odpalam launchera wyskakuje mi taki blad : acces violation at adress 008BD99D in module "Launcher.exe" Read off adress 00000000. ktos wie ktos pomoze?

Opublikowano

również miałem problem od startu serwera, ale zrobiłem całkowity format laptopa i od kilku godzin jestem już w grze. 

3 godziny temu, Talmud napisał:

kazdy chwali server aja mam problem z wejsciem do gry a mianowicie gdy odpalam launchera wyskakuje mi taki blad : acces violation at adress 008BD99D in module "Launcher.exe" Read off adress 00000000. ktos wie ktos pomoze?

Spróbuj ściagnać ponownie clienta na wyłaczonym antywirusie i zaporze systemowej. Zainstaluj i odpal luncher z wcześniejszym update. Możliwe, że antywirus coś usuwa podczas odpalania lub w momencie ściagania. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie polecam serwera, admin i topka to chyba koledzy bo jedna osoba przez tydzien wygrywala eventy ktore byly ustawione np evangelion, teraz top 5 maja anc sety + 15 a ci zwykli uczczciwi gracze nie maja nic, reset acc i kazdy startuje na rowno jedyne wyjscie

Opublikowano

Jak sie afkuje 24/7 to sie nie ma. Tutaj serwer jest nastawiony na gre activ. Chodzisz na eventy +bc/ds/cc to mozesz miec exc sety. 

Opublikowano

no tak :) dla ciebie gra 12/24 aktiw to jest cale dnie afk? tu nie chodzi o afk tylko chodzi o to ze jedna pałą dostala kordy gdzie rodzi sie evangelion i sobie uzbierala secik +15 w 5 dni, czy to normalne? to jest hard serwer? no chyba nie, dlaczego tylko 2 osoby maja takie itemy? sami sobie mydlicie oczy, jak dla mnie ten serwer to porazka

Opublikowano

ahhaha xd. fajnie bylo. mógłbym wrocic tutaj ale pod warunkiem ze to bedzie 100% fair play.  od początku do końca. 

News] TEST DRIVE DONE !

TEST DRIVE DONE ! 
Thank you for your participation!

From the start of the project until this moment we have achieved sufficient experience in order to build a high-quality server without donation.

We are ready now to offer a 100% transparent and high-quality no donation server.

The following changes have been made:

1) Removed all Extra Jewels from Server
2) Removed Box of Kundun and Jewel of Harmony from Drop Event, BC, DS.
3) No Hide Option on Site (All inventory are open for public) Transparent 100%. (No Donation Server Needs Transparency).
4) Edited Box of Heaven, Gold Medal, Heart of Love, Firecracker Drop from 35% to 5%.
5) BC and DS Extra Exp +50%. Enjoy !

Critical Bugs Fixed:

1) Combo Bug Fixed
2) Crash Server Fixed.

Balance Character Edited:

* ELF character edited 
* RF character edited 
* DL character edited 
* MG character edited 
* SUM character edited 
* DW character edited 

Events Drop Edited:

* Drop Event Rewards = Jewel of Chaos, Bless, Soul, Creation, Life, Rena
* Pandora Box Rewards = 25 WCoin + Budle of Jewels x10 Chaos, Soul, Life, Bless, Creation, BC Ticket, DS Ticket.
* Search Event Rewards = 25 WCoin + Budle of Jewels x10 Chaos, Soul, Life, Bless, Creation, BC Ticket, DS Ticket.
* Lora Battle Rewards = 25 WCoin + Budle of Jewels x10 Life.
* Golden Archer Rewards = Chaos Card (Exe Items) - NEED 10 RENA.
* Blood Castle Rewards = Invisibility Cloak
* Devil Square Rewards = Devil's Invitation
* Chaos Castle Rewards = Budle of Jewels x10 Life.

The rest of the events and the Bosses rewards have not been edited.

Once again, thank you for participating at the test drive of ArcMu!

We will be happy to see you joining big Launch of ArcMu on December 20th.

!!! WIPE ON 20th DECEMBER !!!

wow teraz tak z ciekawosci poatrze. no niezle ustawienia.i  dobrze ze tych jeweli nie ma. :))))))

Opublikowano

Gram od dwóch godzin, ale widzę sporo niedociągnięć.

Sklepy w lorencii są imba dla praktycznie każdej klasy prócz elfa. Więc jeżeli ktoś lubi zaczynać grę elfami to już na starcie gry będzie miał upośledzony początek i brak itemków do kupienia w lorencii (pierwszy łuk ze skillem jest dopiero w devias), kiedy dla każdej innej klasy jest gotowy pakiet skilli + itemów ładnie wybitych (twisted slash, evil spirits). 

Spoty w lorencii są z niewiadomych przyczyn pochowane po całej mapie, biegam już ponad godzinę w poszukiwaniu potworków "lich" oraz "bull fighter", które są potrzebne do misji - lich znalazłem parę pojedycznych bez konkretnego spotu, natomiast bull fighterów 0 - tak jakby były wycięte z gry kompletnie. Oprócz tego cała reszta spotów z 'normalnymi' potworkami pochowana na całej mapie tak, żeby żaden spot nie był blisko wyjścia (logika ???).

145 osób online na liczniku, a nikt nie był mi w stanie odpowiedzieć gdzie znajdę konkretne potworki w lorencii (do misji - a raczej każdy na start ma te same misje.)

Pierwsze wrażenia ? 
Na chwilę obecną serwer od siebie bardziej odpycha niż zachęca do gry.

Opublikowano

@UP 

To sa testy, gra startuje 20 grudnia. 

Teraz tak. Wszystkie sklepy sa w Market, tam jest sklep dla elfa z EQ na poczatek gry, lacznie z buffami.

Spot z byczkami jest na dole mapy. Konkretnie sa dwa takie spoty.

Spota z Lichami nie ma, admin ma dodac. 

Licznik pokazuje 145 online, popatrz ile osob jest w devias czy tarkanie, siedza w safe zone. 

Admin usunal custom jewele, co bylo jedynym wyjsciem z sytuacji. Poprawil balans postaci. 

Czekam na nowe rozdanie za 3 dni ;)

Opublikowano

Tak jak pilchu napisał wyżej.
-> Market jest od 1lvl, a tam kupisz wyposażenie dla wszystkich postaci.
-> Bazowa mapa na starcie, to Lorencia, również dla wszystkich.
-> Licznik, który jest na stronie ukazuje rzeczywista liczbę graczy. Nie każdy odpisuje, bo nie każdy jest w grze lub najzwyczajniej nie ma ochoty pisać, w końcu to testy. 

2 godziny temu, Blader napisał:

Pierwsze wrażenia ? 
Na chwilę obecną serwer od siebie bardziej odpycha niż zachęca do gry.

Jeżeli takie drobiazgi Cię na start zniechęcaja, bo nie ma jednego spota, czy też elf miałby kupić itemy dopiero w devias, to życzę Ci powodzenia w szukaniu serwera.
PS. Pamiętaj, że to gra, a nie sens życia. Pozdrawiam 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
2 minuty temu, Kika3111 napisał:

Tak jak pilchu napisał wyżej.
-> Market jest od 1lvl, a tam kupisz wyposażenie dla wszystkich postaci.
-> Bazowa mapa na starcie, to Lorencia, również dla wszystkich.
-> Licznik, który jest na stronie ukazuje rzeczywista liczbę graczy. Nie każdy odpisuje, bo nie każdy jest w grze lub najzwyczajniej nie ma ochoty pisać, w końcu to testy. 

Jeżeli takie drobiazgi Cię na start zniechęcaja, bo nie ma jednego spota, czy też elf miałby kupić itemy dopiero w devias, to życzę Ci powodzenia w szukaniu serwera.
PS. Pamiętaj, że to gra, a nie sens życia. Pozdrawiam 

Z całym szacunkiem, ale to nie w mojej gestii leży zachęcenie potencjalnych graczy na serwer. A takie drobiazgi jak to nazwałeś są najbardziej widoczne właśnie na początku gry, gdzie pierwsza godzina czy też dwie mogą zadecydować o tym czy gość pozostanie w grze czy też nie. 
Z taką właśnie mentalnością i "chęcią" niesienia pomocy dla osób które nie mają bladego pojęcia o grze, serwery umierają.
Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer startuje w czwartek. Jak sa jakies pytania to smialo, postaramy sie odpowiedziec. Najwazniejsze bledy w ustawieniach zostaly zmieniony. 

Sam serwer jest bardzo fajny. Duzo pracy zostalo wlozone. Sa zmiany jak np Moby 100+lvl w norii, Dungeon przeznaczony tylko po wygraniu gildiowego Dungeon Siege. Mnie serwer przekonal i czekam do czwartku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...