Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/move kosz

Badi1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, Znajduch napisał:

Hehe nie ma to jak pliki z backdoorami oraz strona, gdzie przekierowanie leci na serwer z domeną .ro :D Powodzenia. Długo nie postoi :D

HEHE SKORA TAK SADZISZ TO ZOBACZYMY 

Opublikowano
2 minuty temu, Badi1990 napisał:

No bez problemu ale jak możesz mi napisz mi na prv , dlaczego nie możesz założyć konta podeślij jakiego ss

NOM OKI

Opublikowano

Pograłem troche na testach i mogę powiedzić ze wygląda to dobrze , co prawa rożni się od większości serwerów , ale odczucia mam pozytywne , ja z miła chęcią zagram 

Opublikowano
21 godzin temu, Trystian1990 napisał:

Pograłem troche na testach i mogę powiedzić ze wygląda to dobrze , co prawa rożni się od większości serwerów , ale odczucia mam pozytywne , ja z miła chęcią zagram 

dlatego upadnie po 2 tygodniach. Szkoda czasu nawet. 

Opublikowano

Witam serdecznie 

Zapraszam na start Serwera dziś na godzinę 17 

8 minut temu, gifer123 napisał:

dlatego upadnie po 2 tygodniach. Szkoda czasu nawet. 

Nie wiem jak ty do tego podchodzisz , ale jak bym miał stawić serwer na 2 tygodnie to szkoda by mi było czasu , brać się za stawianie 

Opublikowano

Szału nie ma. Dupy nie urywa.

10 online.

Forum jak zainstalował tak zostawił :D

Robiony serwer w pośpiechu na gotowcu i bez przemyślenia ? :D

Taka 3 dniówka jak choroba u małych dzieci :)

EDIT:

Niestety po wyborze postaci wychodzi mi do pulpitu. Nie wiem co jest grane. Za stara wersja Gry chyba

Opublikowano

Forum serwera będzie dziś gotowe do użytku  , jeśli chodzi o konfiguracje serwer ta są one przemyślane , co prawda 99% serwer jakie istnieją maja pełna game spotów , których tu nie ma co pewnie się większości ludzi nie podoba 

Jeśli chodzi o to że wywal cie z gry pewnie masz win 10??

Proszę spróbować wgrać patch  https://mega.nz/#!1gsw0S5T!RKYV7Oa14Be43YtY8hi_kI5BaTyRNO2I-oDkEIOV1rY

Dajcie znać czy pomogło 

Opublikowano

Badi nie zrozum mnie zle bo wierzylem ze ten serwer wypali ale z tak słabym startem teraz już bedzie Ci bardzo ciężko rozkręcic aby online było chociażby na poziomie 50 osób.

nie będę nic doradzał bo zaraz mnie zlinczują osoby które widzę że wbiły juz 11rr. 

GL :)

Opublikowano

Zgadzam się  z tobą ze nie będzie łatwo rozkręcić serwer  , ale chociaż będę mógł dopracować pliki i poznać je lepiej 

A reszta to tylko kwestia czasu ja się nie zniechęcam 

Jeszcze będziesz miał przyjemności grać na moim serwerze 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...