Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RhodesMu | S6E3 | Exp: 20x | Drop: 30%|Zapraszamy ! |

RhodesMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, KlLLER napisał:

to o co tu kaman? jest czy nie jest? ^^

bez donate or wtf ? xd

AFK jest dozwolone, w regulaminie serwera nie ma wzmianki na ten temat.

PK/KS jest dozwolone oprócz map: lorencia,noria,devias,lt1-7,atlans1,elveland1-3.

Bez donate - > nie sprzedajemy credytów, dzięki którym możesz kupić itemki, vip jest dodatkową opcją, ale nie zostanie on włączony na starcie oraz na pewno nie przed 1 CS'ami.

Może tak być, że zostanie wprowadzony po miesiącu/dwóch miesiącach - tego nie wiemy.

Startujemy wszyscy równo.

Pozdrawiam Rav.

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2 minuty temu, RhodesMu napisał:

AFK jest dozwolone, w regulaminie serwera nie ma wzmianki na ten temat.

PK/KS jest dozwolone oprócz map: lorencia,noria,devias,lt1-7,atlans1,elveland1-3.

Bez donate - > nie sprzedajemy credytów, dzięki którym możesz kupić itemki, vip jest dodatkową opcją, ale nie zostanie on włączony na starcie oraz na pewno nie przed 1 CS'ami.

Może tak być, że zostanie wprowadzony po miesiącu/dwóch miesiącach - tego nie wiemy.

Startujemy wszyscy równo.

Pozdrawiam Rav.

LOL bez donate ale z donate. serio? a jakby credyty były to każdy musiałby je kupować czy to tylko dodatkowa* opcja xD  

waldu.jpg

Opublikowano
9 minut temu, KlLLER napisał:

LOL bez donate ale z donate. serio? a jakby credyty były to każdy musiałby je kupować czy to tylko dodatkowa* opcja xD  

waldu.jpg

Nikt nie każe nikomu nic kupować, jeżeli chodzi Ci o samo sedno to start jest bez donate, a czy wprowadzimy  VIP tego nie wiemy na tą chwilę - chyba jasno wyraziłem się wyżej.

Opublikowano

Killer nie jestem kontem RhodesMu

Tu Jaros - widzialem dyskusję na discord, ale że ktoś zajął ten nick na tym forum - to wymyśliłem sobie inny i chciałem wyrazić swoje zdanie.

Opublikowano

Witam, czy została wprowadzona jakaś waluta ciężko do zdobycia na serverze? Np. Jevel of chaos ? , piórko ? Czy po kilku dniach gra się zrobi monotonna i głownymi płatnościami w grze za itemy będą standardowo blessy i soule, które dropią na tej samej częstotliwości...

I czy też nie będę musiał robić kilka dodatkowych postaci, żeby przechowywać jevele na innych postaciach, bo tyle ich będzie dropić... czekam na odp ;)

Druga sprawa, chciałem jeszcze zapytać czy po 2 tygodniach gry gracze zabłysną już w excelentach +13, czy drop exc został obniżony do takiego stopnia, że będę mógł handlować choć by Bucklerem +dsr ;)  Bo jeżeli ten server będzie łatwiejszy od "monotonnego globala" to odradzam dziś o 15 odpalać nawet tego...

Pierwszą walkę o CS chciałbym rywalizować w secie Great dragon +9+12 i może w tym ze dwa excelenty odpowiednika tego seta, a nie Great Dragon EXC +13 ...

Pozdrawiam ColdBlood w grze.

Opublikowano
6 minut temu, beton62 napisał:

Witam, czy została wprowadzona jakaś waluta ciężko do zdobycia na serverze? Np. Jevel of chaos ? , piórko ? Czy po kilku dniach gra się zrobi monotonna i głownymi płatnościami w grze za itemy będą standardowo blessy i soule, które dropią na tej samej częstotliwości...

I czy też nie będę musiał robić kilka dodatkowych postaci, żeby przechowywać jevele na innych postaciach, bo tyle ich będzie dropić... czekam na odp ;)

Druga sprawa, chciałem jeszcze zapytać czy po 2 tygodniach gry gracze zabłysną już w excelentach +13, czy drop exc został obniżony do takiego stopnia, że będę mógł handlować choć by Bucklerem +dsr ;)  Bo jeżeli ten server będzie łatwiejszy od "monotonnego globala" to odradzam dziś o 15 odpalać nawet tego...

Serdecznie witamy !

waluta na serwerze będą jogi +13, ponieważ ich drop jest niski, a będą potrzebne do zrobienia resetu, a w przyszłości będą waluta w markecie za które będziecie mogli się między sobą wymieniać za itemki, druga waluta oczywiście będą itemy exce - nie dropia one często ze względu na niski drop wiec będą miały swoją wartość! Do przechowywania kamieni służy państwu web depo na kamyki! Tam je możecie przechowywać. Zapewniam, że gracze nie będą tak szybko latać +13+ exce :) stopień pralki oraz niski drop.

pozdrawiamy!

Opublikowano
16 minut temu, RhodesMu napisał:

Serdecznie witamy !

waluta na serwerze będą jogi +13, ponieważ ich drop jest niski, a będą potrzebne do zrobienia resetu, a w przyszłości będą waluta w markecie za które będziecie mogli się między sobą wymieniać za itemki, druga waluta oczywiście będą itemy exce - nie dropia one często ze względu na niski drop wiec będą miały swoją wartość! Do przechowywania kamieni służy państwu web depo na kamyki! Tam je możecie przechowywać. Zapewniam, że gracze nie będą tak szybko latać +13+ exce :) stopień pralki oraz niski drop.

pozdrawiamy!

Okej, ale nie chodzi mi o to że do przechowywania kamyków służy nam depo, nie chcę ze skrzynki robić skarbu, w której będą same jevele ? - to bezsens ...Chcę utrzymywać poziom kamieni do końca gry, który będzie się wachał między 20-30blessów , a nie że spędzę połowę czasu gry u lahapa zbijając 30 blessów w jedną kupkę -.-

Trzecia sprawa, czy zostało odpowiednio obniżone jevelowanie itemków ... pragnąłbym ulepszyć item za 40 razem na +9 i trochę się na to napracować, a nie za pierwszym czy drugim razem cieszyć się z gaci +9 i zasnąć z nudy.

Czwarta sprawa , wypadajki ? - mam nadzieję, że jak nie dropnę boxa lub serduszka to nie poleci mi item +9, albo co gorsza +13, bo jeżeli tak to od razu EXIT.

Jevel of chaos to najważniejszy kamień w całej grze, jeżeli on będzie dropił z częstotliwością jak inne jevele, nie daj boże z większą to nie ma co nawet tracić czasu;) ( chciałbym zobaczyć choć raz po 3 tygodniach gry jak ktoś na czacie piszę o zakup jevele of chaosa. )

Jak tworzycie te servery to trochę wyobraźni, bo jest 500 serwerów i wszystko jest to samo tylko wersja się zmienia...

I myślę, że stworzenie wingów choć by na 2 poziom będzie jakimś większym wyzwaniem przez całą grę i posiadanie ich to będzie coś znaczyło...a jak nie to najlepiej dać od razu u potion girl w sklepie do zakupu ...

Wybaczcie, że tak stawiam na  swoje warunki, ale nie chcę, żeby gra się skończyła po miesiącu jak na "KAŻDYM" SERVERZE.

Opublikowano
40 minut temu, beton62 napisał:

Okej, ale nie chodzi mi o to że do przechowywania kamyków służy nam depo, nie chcę ze skrzynki robić skarbu, w której będą same jevele ? - to bezsens ...Chcę utrzymywać poziom kamieni do końca gry, który będzie się wachał między 20-30blessów , a nie że spędzę połowę czasu gry u lahapa zbijając 30 blessów w jedną kupkę -.-

Trzecia sprawa, czy zostało odpowiednio obniżone jevelowanie itemków ... pragnąłbym ulepszyć item za 40 razem na +9 i trochę się na to napracować, a nie za pierwszym czy drugim razem cieszyć się z gaci +9 i zasnąć z nudy.

Czwarta sprawa , wypadajki ? - mam nadzieję, że jak nie dropnę boxa lub serduszka to nie poleci mi item +9, albo co gorsza +13, bo jeżeli tak to od razu EXIT.

Jevel of chaos to najważniejszy kamień w całej grze, jeżeli on będzie dropił z częstotliwością jak inne jevele, nie daj boże z większą to nie ma co nawet tracić czasu;) ( chciałbym zobaczyć choć raz po 3 tygodniach gry jak ktoś na czacie piszę o zakup jevele of chaosa. )

Jak tworzycie te servery to trochę wyobraźni, bo jest 500 serwerów i wszystko jest to samo tylko wersja się zmienia...

I myślę, że stworzenie wingów choć by na 2 poziom będzie jakimś większym wyzwaniem przez całą grę i posiadanie ich to będzie coś znaczyło...a jak nie to najlepiej dać od razu u potion girl w sklepie do zakupu ...

Wybaczcie, że tak stawiam na  swoje warunki, ale nie chcę, żeby gra się skończyła po miesiącu jak na "KAŻDYM" SERVERZE.

Zapraszamy na serwer - zobaczysz sam!

3 minuty temu, zalibol16 napisał:

nie da się rozdzielczości zmienić, chujnia 

Rozdzielczość zmienisz w folderze scripts.

Opublikowano
23 minuty temu, zalibol16 napisał:

no właśnie, że nie, bo nie działa 

7 minut temu, beton62 napisał:

co jest z rozdzielczością ? nie mogę grać ;>

W folderze z grą macie folder - > Scripts -> ustawiacie wpierw tryb okienkowy i potem wybieracie rozdzielczość proponujemy 1366x768 lub 1600 x 1280

Opublikowano
6 minut temu, makumbaxxx napisał:

3/4 serwera gra wizardem idac za przykladem wodza hehehe wyglada ze bedzie to naisilniejsza postac (jak pisalem przed startem niegram tylko obserwoje)

Niestety nie jest ona najsilniejsza, dostała nerfa wczoraj :) także w tej chwili każda postać jest bardzo dobra.

Opublikowano
2 minuty temu, Urban858 napisał:

Czy można pobrać gdzieś indziej grę niż na stronie mega? Pokazuje mi że mam wykorzystany darmowy limit i muszę poczekać 4h...

Cześć, zaraz wrzucimy link z mediafire

Opublikowano

Dobry wieczór.

Bardzo jestem zadowolony z gry na tym serwerze, miła atmosfera , GM jest na każde zawołanie, discord funkcjonuje , gram od startu i nie mam do czego się doczepić ;]

zachęcam do gry !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...