Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co można pograć z dziewczyną?

Zenek97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Poznałem fajną laskę, spotykamy się gdy tylko możemy ale ze względu na znaczną odległość nie zawsze jest to możliwe...

Tak sobie pomyślałem, a może byśmy w coś pograli online?  Ale kompletnie nie mam pomysłu w co.

Coś prostego, bez super grafiki, najważniejsza jest zabawa!  Żeby na każdym kompie ruszyło.

Mogą być też gry na telefon...

Poratujcie :)

Opublikowano

Minecraft będzie idealny. Małe wymagania, ogólnie to prosta rozgrywka i świetna zabawa.

Możliwości jest wiele, zależy co lubicie.

giphy.gif

Opublikowano

Farm together jest super, bardzo polecam! Nie ma zabójczych wymagań, a skoro na moim laptopie działa na najlepszej jakości, to powinno zadziałać wszędzie :v (chociaż wiadomo, polecam zajrzeć w wymagania przed kupnem).

Opublikowano
1 godzinę temu, Aive napisał:

Farm together jest super, bardzo polecam! Nie ma zabójczych wymagań, a skoro na moim laptopie działa na najlepszej jakości, to powinno zadziałać wszędzie :v (chociaż wiadomo, polecam zajrzeć w wymagania przed kupnem).

O kurwa 72zł za tą grę na steamie, poważnie?

@TOP

METIN2 

Opublikowano

Mogą być to też Kalambury lub jeśli chodzi o telefon. 

To ponoć messenger ma wbudowane gry w których można grać wraz ze znajomymi.

Albo po prostu wpisać w wujka google gry multiplay i masz duży wybór. :D 

Polecam i powodzenia ! :D

837341413742376668518.png

Opublikowano

Terraria, Minecraft, Don't Starve Together, Stardew Valley, Super Meat Boy oraz The Escapists 2.

Opublikowano

Polecam państwa i miasta, kalambury i inne gry, lecz milej by było jakbyście przykładowo grali w kalambury na messku (kamerki xd) śmieszniej. Minecraft to też fajne rozwiązanie, zbudujecie sobie domek. 

Opublikowano
1 minutę temu, WojtekDVBBS napisał:

Toć napisał,że metin odpada xD

Ty no wiem, ale metin fajną być gra. XD

image.png

Opublikowano

Margonem :x

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
21 minut temu, WojtekDVBBS napisał:

Ja wiem,że fajna,ale kolega nie chcę :D

łeee to szkoda. :D

image.png

Opublikowano

Pewnie, że Minecraft.  Zwłaszcza jak razem będziecie w to grać, robić domki obok siebie i planować "waszą przyszłość w minecrafcie" 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...