Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 19 - czy da się, aby zawodnicy w UT się tak nie męczyli?

Skoczix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Da się jakoś zrobić żeby piłkarze w fifa ultimate team się tak nie męczyli? Bo wiem, że są karty kondycji, które nam ją jakby poprawiają ale za mecz znowu jest trochę niżej np. mam 99 kondycji w danym momencie po meczu mam 60 i muszę kupić kartę kondycji żeby mieć 90 bo 30 to maks. Da się jakby wytrenować zawodnika żeby ta kondycja tak nie spadała? Nie wiem karta trening dryblingu dać mu? Ktoś coś proszę o pomoc! 

Opublikowano
31 minut temu, Skoczix napisał:

Hej

Da się jakoś zrobić żeby piłkarze w fifa ultimate team się tak nie męczyli? Bo wiem, że są karty kondycji, które nam ją jakby poprawiają ale za mecz znowu jest trochę niżej np. mam 99 kondycji w danym momencie po meczu mam 60 i muszę kupić kartę kondycji żeby mieć 90 bo 30 to maks. Da się jakby wytrenować zawodnika żeby ta kondycja tak nie spadała? Nie wiem karta trening dryblingu dać mu? Ktoś coś proszę o pomoc! 

Możesz zmieniać piłkarzy podczas meczu, albo przed meczem dawać zawodnikom kartę kondycji. Za to jak szybko męczy się zawodnik odpowiada Wytrzymałość, więc sprawdź jaką mają twoi podopieczni :D.

1.gif

Opublikowano
2 minuty temu, Skoczix napisał:

A jest to napisane przy tempie itd? Da się wytrzymałość rozwijać? W ogóle dzięki za odpowiedź.

W trybie kariery możesz wytrenować zawodnika, aby miał większą wytrzymałość jednak w Fifa Ultimate Team nie ma takiej opcji. Wytrzymałość jest w zakładce Fizyczne.

1.gif

Opublikowano
7 minut temu, Skoczix napisał:

Aha czyli jak jest Fizyka czy  coś takiego przy karcie to jest właśnie ta wytrzymałość?

I nie da się w FUT tego rozwijać? 

Nie do końca. Fizyczność to średnia uzyskana z kilku cech (Skoczność, Wytrzymałość, Siła, Agresja). Zarzucam screen'em ze statystykami jakiegoś mietka.3.jpg

1.gif

Opublikowano

@Blaidd.

Czyli tej wytrzymałości nie da się w żadne sposób rozwijać tak? Nawet kartami treningu zawodnika? Na przykład trening zawodnika: Wszystkie cechy +3

@Blaidd. Kurczę ogarnąłem, jak rozwijam fizykę to chyba ta wytrzymałość też idzie w przód, prawda? Tylko trochę dziwna sytuacja obrońca, który ma 79 wytrzymałości męczy się szybciej niż skrzydłowy, który ma 68 wytrzymałości :D 

Opublikowano

Jak ja grałem w Fife to nie spotkałem metody na to, żeby zawodnicy sie mniej męczyli. Musisz kupować karty kondycji albo ustawiać ich na rezerwie. Wtedy odnawia im sie wytrzymalość, znikają czerwone kartki i  kontuzje.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Jak kliknąłem na zawodniku w "działania" to mam opcję "wyszukaj zawodnika na rynku transferowym" czy to oznacza, że zawodnik jest wypożyczony, bo prawy górny róg jest zasłonięty przez informacje o tym że muszę przedłużyć kontrakt @Milian Tak z innej beczki to bardzo mi pomogłeś, dzięki :D 

Opublikowano

Wiadomo, że wypożyczonemu zawodnikowi kontraktu nie przedłuzysz. Mozesz mi pokazac screen ze składu to moge ci bardziej pomóc.

Opublikowano

Następnym razem napisz nowy temat. Jak piłkarz jest na rezerwie to kontrakty mu sie nie zużywają. Musi grac na boisku.

• Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA 19 - czy da się, aby zawodnicy w UT się tak nie męczyli?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...