Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobądź darmowego legendarnego skina!

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcecie darmowego legendarnego skina? Wiem, że chcecie. Tutaj krótki poradniczek Wam zamieszczam i zgarniecie kapsułkę z której poleci Wam randomowy tier-legendary skin. 

1. Wchodzicie: https://na.leagueoflegends.com/en/featured/twitchprime/connect
2. Logujecie się na stronce na swoje konto
3. Łączycie swoje konto na twitch.tv za pośrednictwem Twitch Prime(płatna usługa jednakże jest okres próbny na 30 dni i on też się liczy). Jeśli nie wiecie jak to zrobić to na powyższej stronce klikacie "Start a Free Trial" i Was przekieruje do stronki na której będziecie mieć to krok po kroku wyjaśnione. 
4. Jak już aktywujecie Twitch Prime na swoim koncie Twitch to zabieracie się za łączenie konta między LoL'em a Twitchem, czyli po prostu na tej stronce klikacie Links Account. Zostaniecie przekierowani na twitcha i tam musicie tylko potwierdzić że zgadzacie się na łączenie konta.
5. Jak już zrobiliście powyższe kroki to klikacie w ostatnią opcję na tej stronce "Claim Loot". Tutaj znowu zostaniecie przekierowani na Twitcha i wyświetli Wam się wiele ofert dotyczących innych gier. Zjeżdżacie trochę niżej i tam będzie "Get a LOL Summoner's Crown Capsule" i klikacie "Skorzystaj z oferty". Jeśli wszystko poszło pomyślnie to przycisk ten zmieni się w "Dodane do twojego konta Twitcha".

qSL0zLo.jpg

A teraz do roboty i chwalić się skinami jakie dostaliście. Ja dostałem Super Galaxy Rumble :D 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
5 minut temu, Yaesthy napisał:

Minus taki iż jest to łączenie Amazona :) Bynajmniej mi tak wyskakuje że muszę posiadać Amazon Prime.

Z pół roku temu robiłem na "fake" danych i do teraz zero bana, nawet udało się kartę podpiąć z generatora >.<

właśnie chodzi mi o karte z generatora, czy Riot nie zacznie coś z tym robić i nie banować kont?

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Konta z EUNE nie dostaja skinów przedtem zrobiłem to tam pisze to :

Thailand, Vietnam, the Philippines, Indonesia, Singapore/Malaysia, Taiwan, and all servers in China.

O EUNE nic nie pisze :( Albo nie wiem jak to zrobić ;p

Opublikowano

@DrFatHobbit123O EUW też nic nie pisze a normalnie sobie zrobiłem. Żeby zrobić konto Twitch Prime musisz pierw stworzyć konto na amazon prime, do swojego konta przypisujesz kartę kredytową(możesz swoją, po zgarnięciu skrzynki od razu usuwasz ją ze swojego konta żeby po 30 dniach Ci nie zabierało kasy, a możesz też użyć jakiegoś generatora kart kredytowych na internecie, ale nie wiem czy działa, bo osobiście jak próbowałem ostatnimi z fake kartami to mi się nie chciało połączyć).

Opublikowano

Taaak Juz mam ta kapsułę <3 Dziekuję :D<3 Dostałem luciana w samo południe :D Ale szkoda, że to tylko odłamek ale jak za 5min roboty to sie opłaca ;p Dzieki jeszcze raz <3 

Opublikowano
36 minut temu, donsciecha napisał:

Nie mogę dodać fejk karty, bo wyskakuję błąd :>

Może jakoś to zablokowali. Dodaj swoją - jak już dostaniesz kapsułkę to usuwasz kartę ze swojego konta Amazon i po 30 dniach nic Ci z niej nie pobierze pieniędzy, a jak nie posiadasz karty to poproś kogoś z rodziny.

Opublikowano

Na twitchu nie musisz anulować subskrypcji bo po co? na twitchu nie podawałeś danych swojej karty kredytowej, wystarczy na amazonie usunąć swoją kartę, a na Twitchu dodatkowo możesz podarować swojemu ulubionemu streamerowi subskrypcje za darmo na miesiąc. 

Opublikowano

Czy mógłby ktoś sprawdzić czy działa dalej fake karta?

Pojawia mi się na zielono, że usługa została aktywowana ale nie mogę wziać nagrody ,bo dalej jest Wypróbuj...

QL4A4Sf.png

Opublikowano
15 godzin temu, WiktoriaK napisał:

Czy mógłby ktoś sprawdzić czy działa dalej fake karta?

Pojawia mi się na zielono, że usługa została aktywowana ale nie mogę wziać nagrody ,bo dalej jest Wypróbuj...

Fake karta nie działa, ponieważ Amazon nie potrafi się połączyć z Twitch Prime. 

Opublikowano
16 minut temu, Yaesthy napisał:

Łączcie dalej swoje karty z Amazonem, podkreślam AMAZONEM :)

A potem płacz że konta wyczyszczone, tak jak to było w przypadku WOT'a.

Konta nie wyczyszczą ci, bo nie mogą.

Zresztą odnośnie kart FAKE, zasłyszane, ze RIOT i AMAZON pracują nad tym, więc możliwe że pójdzie banwave za fake karty (ale to nie jest legit100%)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
1 godzinę temu, vehr napisał:

aha czyli jest ryzyko bana i już nie działa? 

No fake karty prawdopodobnie nie działają, a co do banów to nic nie wiadomo, ale raczej wątpię żeby masowo banowali za to. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...