Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobądź darmowego legendarnego skina!

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy ktoś miał problem taki jak ja i go rozwiązał ? Twitch prime amazon prime wszystko ustawione, na zielono się tam wyświetla że 'sclaimowalem' swój loot, a  w momencie laczenia konta z ligi z primem z twitcha wyskakuje mi taki komunikat jak na zdjęciu. 

Komunikat na górze mówi o wszystkim, przy czym w momencie łączenia kont jestem zalogowany normalnie na EUNE a nagle po kliknieciu laczenia wyrzuca mnie na NA i nie chce połączyć.

asdasdasdasdasd.png

Opublikowano
1 godzinę temu, partynextdoor napisał:

A czy ktoś miał problem taki jak ja i go rozwiązał ? Twitch prime amazon prime wszystko ustawione, na zielono się tam wyświetla że 'sclaimowalem' swój loot, a  w momencie laczenia konta z ligi z primem z twitcha wyskakuje mi taki komunikat jak na zdjęciu. 

Komunikat na górze mówi o wszystkim, przy czym w momencie łączenia kont jestem zalogowany normalnie na EUNE a nagle po kliknieciu laczenia wyrzuca mnie na NA i nie chce połączyć.

asdasdasdasdasd.png

Spróbuj od początku wejść na stronę i od razu ustawić EUNE. Możliwe, że to problem z ich strony. W razie problemów zawsze możesz napisać do supportu. Ja osobiście na EUNE dostałem swojego skina.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano
2 godziny temu, partynextdoor napisał:

asdasdasdasdasd.png

38 minut temu, Synek napisał:

Spróbuj od początku wejść na stronę i od razu ustawić EUNE. Możliwe, że to problem z ich strony. W razie problemów zawsze możesz napisać do supportu. Ja osobiście na EUNE dostałem swojego skina.

Mam to samo, ustawienie EUNE nie pomaga. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Grozi za to ban? I czy tak jak pisza potem kase ucina za to z karty. Na jak dlugo jest teraz ta promocja ? Moze skorzystam :P

Opublikowano
1 godzinę temu, Pross napisał:

Grozi za to ban? I czy tak jak pisza potem kase ucina za to z karty. Na jak dlugo jest teraz ta promocja ? Moze skorzystam :P

Za co miałby być ban skoro Riot sam te promocje daje? Jak po uzyskaniu skina nie usuniesz swojej karty bankowej z konta amazon to owszem będzie Ci pobierać miesięcznie daną kwotę z konta, więc zaraz po uzyskaniu skina usuwasz kartę z konta amazon i  z głowy. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
3 minuty temu, Pross napisał:

Dziekuje slicznie wolalem sie upewnic i biore sie za to :) Wiesz moze do kiedy to jest?

oferta do 3 kwietnia

nieregulaminowa sygnatura

eryk

Srij9JT.png

Opublikowano
8 godzin temu, Sneakysu napisał:

Odświeżam temat gdyż promocja znowu jest dostępna a procedura odebrania skina jest taka sama! 

Jest taka sama, ale sama promocja jest troszkę inna. Teraz dostajesz permamentny random skin, ikonkę permamentną i permamentnego warda, a nie random legendary skinsharda.

Opublikowano
3 godziny temu, Leasyyy napisał:

zrobiłem to i mi i tak zjadło 4.5 ale w sumie no za taką kapsułkę worth

Pobrali oplate, żeby Ciebie zweryfikować. Zostanie ona zwrócona. 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...