Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]ShoutBox - Czat

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Jestem za tym, żeby dodać shoutbox na naszym forum!

W ten sposób, użytkownicy będą mogli się komunikować z innymi użytkownikami forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To co odróżnia MPC od innych fór to brak tej opcji. To coś co można włożyć na małe forum a nie na giganta który ma 150 działów. Gdy forum odżyje jak wyobrażasz sobie chat na takim czymś z załóżmy 3000 użytkowników online? Nawet byś wiadomości nie zobaczył prawdę mówiąc. 

Opublikowano
1 minutę temu, Protektor napisał:

Takie coś było tylko wtedy kiedy było się w zespole MPC od kidmoda była chyba taka opcja, zdecydowanie bez sensu.

Kiedyś, wcześniej był jeszcze osobny czat, taki ogólny i pamiętam jakie tam bagno było, szczególnie po nocy ;P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Sam o to pytałem szanownego Administratora i w sumie ma rację, poza tym to by było w pewnym sensie zabijanie aktywności na forum ;p

Zresztą jest discord forumowy.

Opublikowano
16 minut temu, Gorzał napisał:

+1

Ale lepiej by było dodać, od kilku set postów... Aby nie było, zbędnego spamu

Specjalnie od 1600 :) 

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja rozumiem, że to jest forum, ale jednak ludzie przychodzą po konkretne treści, konkretną pomoc, wtedy taki shoutbox zabija idee forum, bo wszystko będziesz miał na tacy i ciągle spam "gdzie jest to", "gdzie jest tamto", "gdzie siagne to", "a wiecie jak pomóc z tym". 

Żyjemy w dobie komunikatorów typu discord, został założony pewnie z myślą o tym, nie trzeba nawet ściągać apki na kompa, bo w przeglądarce też odpalisz i też pogadasz :)

Bezsensu pomysł.

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...