Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy styl MPCforum.pl

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 24.10.2018 o 13:32, Lord Makin napisał:

Spoko, nic się nie stało :) a ja sam wiem, że mamy sporo powodów, żeby zasuwać i odpracować wszelkie zaległości, ale teraz dołożymy do tego wszelkich starań, ale najlepiej to będzie widać po zmianach :)

Najważniejsze że w końcu coś się dzieje i znowu mpc odżywa ^^

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 minutę temu, TonyBletek napisał:

Najważniejsze że w końcu coś się dzieje i znowu mpc odżywa ^^

A i tak sporo pracy przed nami :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dnia 25.10.2018 o 05:56, xOstateczny napisał:

Screenshot_20181025-055452_Chrome.jpg

Jest okej, tylko teraz na całą zawartość daj margin top, zmniejsz bottom, bo jest niepotrzebny za duży odstęp 

Screenshot_20181025-060043_Chrome.jpg

Avatar względem nicku i rangi nie jest wysrodkowany (albo na odwrót?)

http://prntscr.com/las8sb < polecam schować Kaśkę na czas ogarnięcia systemu z ADB @Nightmare'

- Ponawiam

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Forum z racji tematyki raczej nie powróci do poprzedniej liczby użytkowników (która i tak nie była duża w porównaniu do "starych czasów"), jednak zmiany jak najbardziej na plus i mam cichą nadzieję, że przynajmniej trochę będzie aktywne. To chyba pierwszy temat, który oglądam po tej aktualizacji, więc nie mam co się tutaj rozpisywać - jak na razie wszystko funkcjonuje sprawnie :P Oby taka szybkość jak teraz utrzymywała się cały czas, a nie była to kwestia "szczęśliwego momentu", jak to bywało wcześniej =(

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Po długiej nieobecności na MPC muszę powiedzieć, że nowy, odświeżony wygląd forum zasługuje na uznanie. Przez ostatni czas MPC zmagało się z problemami z wydajnością forum, lecz teraz widzę, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Jako stary wyjadacz MPC mam nadzieję, że wszystko wróci na dobre tory! Oby tak dalej! ;-)

Opublikowano
42 minuty temu, TenStylOdLajka napisał:

Po długiej nieobecności na MPC muszę powiedzieć, że nowy, odświeżony wygląd forum zasługuje na uznanie. Przez ostatni czas MPC zmagało się z problemami z wydajnością forum, lecz teraz widzę, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Jako stary wyjadacz MPC mam nadzieję, że wszystko wróci na dobre tory! Oby tak dalej! ;-)

Postaramy się nie zawieść oczekiwań ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Styl bajera, prosty, klasyczny aczkolwiek z nutą dawnego MPC.

Dobra robota, forum śmiga szybciej - będę wpadać częściej

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Super, że nie zostawiliście forum samemu sobie. Trzymam kciuki, żeby od teraz było tylko lepiej, a obecny skin ma mega świeży i przyjemny wygląd, 20/10 - winiszuję. 
Chętnie będę zaglądać częściej. c:

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • Aive zablokował(a) ten temat
  • Makin odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...