Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Majtol odpal sobie swoją prezke i poczytaj to znajdziesz chyba że mam ci cytować ;p

Godz. startu też możesz podać bo nigdzie nie jest to napisane 

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
17 minut temu, Wisniax napisał:

Majtol odpal sobie swoją prezke i poczytaj to znajdziesz chyba że mam ci cytować ;p

Godz. startu też możesz podać bo nigdzie nie jest to napisane 

Przygotowujemy właśnie posty wszelakie na temat startu jak i uploadujemy Clienta :)

• Aive zmienił(a) tytuł na Earise.pl [Dedyk][Easy]
Opublikowano

Serwer ogólnie bardzo ale to bardzo zajebisty chociaż mam jedną uwagę Panowie z administracji. Zepnijcie dupe I zróbcie jakaś reklamę bo aż szkoda takiego serwerka wiece osób by się przydało;) 

Opublikowano

Serwer ma potencjał , lecz parę minusów. Nie będe tutaj pisał o balansie bo coś z nim jest tu robione. Na wstępie reklama za mała i parę nie przemyślanych misji chociażby kolekcjoner#1 z jednym respem królowej-  10 szkat to lekka przesada. Obstawiona 24/7 przez te same osoby . Przydało by się poprawic polowanie na bossy bo teraz nie oplaca się tego robic dla paru szkat. Ogólnie móglbym tutaj wymieniac wiele błędów ale ważne , że jest coś robione a nie stoi w miejscu.

Opublikowano
3 godziny temu, Adonis6Xp napisał:

czemu nie mozna się zalogować ciągle wyświetla się LOGOWANIE...

Mają jakies problemy z serwerownią i stroną . U mnie to trwa juz od 3 nad ranem dnia wczorajszego

Opublikowano

Świetna robota, aktualnie także jestem w trakcie prac nad projektem 2k19 opartym na easy/medium 200 max lvl i

powiem szczerze że takiego projektu jak zrobiliście od podstaw jest ciężko samemu, mam na myśli tutaj wkład kasy + pracę, podziwiam + powodzenia :)

Opublikowano
49 minut temu, TenStylowy napisał:

Jak jest z graczami online? 

W ile się wbija max lvl? 

Postaram się zawitać.

Online widać trochę ludzi. Z dnia na dzień jest coraz więcej. Fajne się robi powoli. Jakbyś się zebrał to 2 dni i masz max ale już typowo no life. Ja bez IS tylko na pdkach w grze Spokojnie sobie w 4 dni wbiłem grając  normalnie. Exp leci przyjemnie. Gorzej trochę z ulepkami na wyższych lvl i niektórymi questami z kolekcjonera. Generalnie jak poprawią jeszcze parę rażących rzeczy to mają bardzo dużą szanse na przejęcie rynku "EASY"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...