Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iCaria [Dedyk][Easy]

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Strik3r. napisał:

Hmm... w sumie są tutaj jakieś "dungi" ale po co? skoro drop z nich jest taki sam jak z metka cierpienia (5lv) xDDDD

Ej no szanujmy się z metina cierpienia nie polecą Ci zioła xD 

Mi się osobiście serwerek podoba no moze fakt że gościu on dungeonów jest trochę ukryty może psuję trochę zdanie o serwerku

Nie licząc gnoli dalej exp jest w normie tylko boli braku możliwości zmiany mobków w psy bo na tych trytonach gra mi klatkuję ostro

Opublikowano
2 godziny temu, Lukora napisał:

Ej no szanujmy się z metina cierpienia nie polecą Ci zioła xD 

Mi się osobiście serwerek podoba no moze fakt że gościu on dungeonów jest trochę ukryty może psuję trochę zdanie o serwerku

Nie licząc gnoli dalej exp jest w normie tylko boli braku możliwości zmiany mobków w psy bo na tych trytonach gra mi klatkuję ostro

Również mi się bardzo fajnie gra, wiadomo serwer nie jest dorobiony na maxa ale Właściciel się stara, poprawia wszystko na bieżąco. :P

Dodam że jak Administrator wróci z pracy to zacznie wszystko poprawiać, możecie wypisywać wszelakie błędy, oraz wszelakie rzeczy do poprawy. :)

image.png

Opublikowano
18 minut temu, GoldenCraft napisał:

Również mi się bardzo fajnie gra, wiadomo serwer nie jest dorobiony na maxa ale Właściciel się stara, poprawia wszystko na bieżąco. :P

Dodam że jak Administrator wróci z pracy to zacznie wszystko poprawiać, możecie wypisywać wszelakie błędy, oraz wszelakie rzeczy do poprawy. :)

Wypuszczenie serwera na którym system ulepszeń nie jest zrobiony.. przesada xD

Złote perły są potrzebne na hełm +6 w góre ale nikt nie wie skąd je dropnąć, ulepki na eq 110+ zeby zrobić 1 item naprawdę trzeba ładnie przesiedzieć na metkach ale przy 20 ludzi online bardzo to zniechęca .. poprostu mogli wystartować kilka dni później ale bez takich żartów xD

image.png

Opublikowano
8 minut temu, Strik3r. napisał:

Wypuszczenie serwera na którym system ulepszeń nie jest zrobiony.. przesada xD

Złote perły są potrzebne na hełm +6 w góre ale nikt nie wie skąd je dropnąć, ulepki na eq 110+ zeby zrobić 1 item naprawdę trzeba ładnie przesiedzieć na metkach ale przy 20 ludzi online bardzo to zniechęca .. poprostu mogli wystartować kilka dni później ale bez takich żartów xD

No niestety trochę w tym prawdy, hełm złotnika jest akurat źle zrobiony, będzie to dzisiaj poprawione w nocy, powinien być bez plusów, tylko jak ulepszyłeś to nwm jak dalej. xD

image.png

Opublikowano

I pierwsze co się kłania to brak profesjonalizmu. Po co wypuszczać serwer z bugami i błędami a potem je naprawiać? 
Trzeba postawić serwer, wgrać pliki, ustawić bonusy i samemu grać z dobry miesiąc żeby zobaczyć co jest nie tak. I pewnie ludzi mało już i nie wrócą. 

W dupie mam to co Ty myślisz , rozumiemy się ? Mnie obchodzi to co ja myślę. 
A Twoje zdanie mnie tak je...ie że zaraz dojdę . 
PEACE \m/

Specjalista
Opublikowano
5 godzin temu, GoldenCraft napisał:

Na bieżąco? Powinien przestać okłamywać graczy. Postawił gotowiec? Spoko ale niech nazwie to jakąś betą albo co a nie wypuszcza serwer jakby wgl cokolwiek przy nim zrobił. Gość się nie zna na tym totalnie, serwer był kompletnie nie ruszony. Postawił jak ja gdy miałem 12 lat, tyle że wtedy były pliki raina. Jak mam szanować dorosłego człowieka jeżeli nie dość, że zachowuje się jak dziecko to oczekuje by inni byli jeszcze głupsi i mu w to uwierzyli? Trzeba było przyznać "Postawiłem gotowca, będę go łatał na bierząco, chce się nauczyć to robić(serwer 4fun)". Takie pierdolenie kota w ogon, nie zamierzam grać na serwerze którego administrator zachowuje się jak 11 letnia dziewczynka.

Edit: Nie znam się już na metinie, dużo czasu minęło ale idę o zakład że siedzą fajniutkie bugi w środku, kwestia czasu aż ktoś się pobawi.

giphy.gif

Opublikowano
6 godzin temu, bizo97 napisał:

Na bieżąco? Powinien przestać okłamywać graczy. Postawił gotowiec? Spoko ale niech nazwie to jakąś betą albo co a nie wypuszcza serwer jakby wgl cokolwiek przy nim zrobił. Gość się nie zna na tym totalnie, serwer był kompletnie nie ruszony. Postawił jak ja gdy miałem 12 lat, tyle że wtedy były pliki raina. Jak mam szanować dorosłego człowieka jeżeli nie dość, że zachowuje się jak dziecko to oczekuje by inni byli jeszcze głupsi i mu w to uwierzyli? Trzeba było przyznać "Postawiłem gotowca, będę go łatał na bierząco, chce się nauczyć to robić(serwer 4fun)". Takie pierdolenie kota w ogon, nie zamierzam grać na serwerze którego administrator zachowuje się jak 11 letnia dziewczynka.

Edit: Nie znam się już na metinie, dużo czasu minęło ale idę o zakład że siedzą fajniutkie bugi w środku, kwestia czasu aż ktoś się pobawi.

Zapewniam cię że Administrator nie ma wyj*bane, Administrator naprawia wszelakie błędy i poprawia serwer, jeżeli ci nie pasuje nie musisz grać, ale po prostu uwierz że robi co w jego mocy, jestem jego pomocnikiem, wysyłam mu wszelakie błędy i widzę jak pracuje przy tym godzinami aby wam grało się lepiej, nie znasz go, nie wiesz jak jest, nie oceniaj, taka rada. ;p

Uczepić się łatwo nie znając praktycznie wcale tego co na serwerze aktualnie jest, co się dzieje, serwer się rozrasta, jest co raz więcej ludzi, gra się bardzo dobrze, błędy są naprawiane, nie jest to typowy serwer dla pieniędzy, Administrator coś robi i nie ma wyjebane na graczy aby tylko zapłacili za IS'a i sprzątnął interes, znam go już dobry czas, jest w porządku osobą tylko potrzebuje pomocy którą ja staram się mu zapewnić, a czytając takie wypociny czasami co wy piszecie to jedyne co się chce to rzygać. :)

image.png

Specjalista
Opublikowano
15 minut temu, GoldenCraft napisał:

Zapewniam cię że Administrator nie ma wyj*bane, Administrator naprawia wszelakie błędy i poprawia serwer, jeżeli ci nie pasuje nie musisz grać, ale po prostu uwierz że robi co w jego mocy, jestem jego pomocnikiem, wysyłam mu wszelakie błędy i widzę jak pracuje przy tym godzinami aby wam grało się lepiej, nie znasz go, nie wiesz jak jest, nie oceniaj, taka rada. ;p

Uczepić się łatwo nie znając praktycznie wcale tego co na serwerze aktualnie jest, co się dzieje, serwer się rozrasta, jest co raz więcej ludzi, gra się bardzo dobrze, błędy są naprawiane, nie jest to typowy serwer dla pieniędzy, Administrator coś robi i nie ma wyjebane na graczy aby tylko zapłacili za IS'a i sprzątnął interes, znam go już dobry czas, jest w porządku osobą tylko potrzebuje pomocy którą ja staram się mu zapewnić, a czytając takie wypociny czasami co wy piszecie to jedyne co się chce to rzygać. :)

Nie ma wyjebane? To dlaczego puścił gotowca nawet nie sprawdzając go w 10%? Bon na  moby w mieczu pvp, nie widoczny bug? To tylko przykład tego jest duuużo więcej. Swoje rady zostaw dla kumpla.
Uczepić? Gdzie? Powiedziałem jak jest a ty nazywasz to uczepieniem.  Faktycznie dusza nie człowiek ten twój administrator, tak się troszczy o graczy że odpalił gotowca. Proponuje wysłać jakieś pisemko do watykanu o przedrostek "św". Rzygać to mi się chce jak próbujesz go bronić i tego gotowca.
Ba! Powiem Ci, że tak pracował na tym starcie że pojawił się 4h po XD. Ostatni raz marnuje czas na ten serwer, w tym momencie.

giphy.gif

Opublikowano
8 godzin temu, Yoshimitsuu napisał:

Czemu Administracja mpcforum toleruje takie serwery ? Wszyscy pisza ze to syf , gotowiec , nie grywalny a i tak dalej widze temat . Moze ktos łaskawie by sie tym zajał ? 

Serwer jest jak najbardziej grywalny, nie wymyślaj farmazonów, dzisiaj również weszła kolejna aktualizacja jak codziennie od startu serwera. :)

Aktualizacja Zawierała:

- Poprawa Sklepów
- Poprawa stackowania Marmurów Polimorfii
- Poprawa czasu umiejętności Pomoc Smoka
- Poprawiono potwory na bramach piekieł przy opcji potworów przemienionych w psy
- Łucznicy podbiegają bliżej postaci
- Poprawiono zapis pozycji
- Poprawy potworów na mapie 140
- Poprawa innych, pomniejszych błędów

image.png

Specjalista
Opublikowano

to dobre diabły w mieczu pvp! No nieźle, drop nadal w dupie. Przestań kłamać lizodupcu, laske byś zrobił za tego gma. Polecam drop, tak do 160 lvla. 1004_142837.jpg

1004_143032.jpg

1004_143236.jpg

1004_144038.jpg

1004_144447.jpg

giphy.gif

Opublikowano

na 160 tak naprawdę nie ma co robić 
Gdzie dropić żeby ulepszyć eq na 130? Skąd lecą prochy itp? ahhh no tak na 160 poza razadorem to na nic nie pobiegasz xD Dodam że z razadora leci po 3 albo 6 sztuk?(na eq 160) coś takiego a trzeba 50  na 1 item a dungeon trochę się robi :) 
Bossy na mapie? xD nie leci nic poza dopalaczami, tak jest napisane co powinno lecieć ale jeszcze nigdy mi nic inengo nie poleciało xD 
Balans klas, jak być koxem? zrób WP i odpal strach = Nieśmiertelność xD
Tematy na ich forum wiszą od kilku dni z ciekawymi propozycjami ale i tak wolą zajmować się "gó**ami" 
Grałem od startu wbiłem 160 i nie ma co robić, dropić się nie da bo nie ma dropu, misje? tylko biolog po co robić jakieś śmieszne Metinologie jak nie opłaca się bić metków na 99+ xD

Polecam skrócić dungi bo dla 20-40 osób nie jest warte bieganie po dungach godzinami ;>

image.png

Opublikowano
Dnia 4.10.2018 o 16:45, Strik3r. napisał:

na 160 tak naprawdę nie ma co robić 
Gdzie dropić żeby ulepszyć eq na 130? Skąd lecą prochy itp? ahhh no tak na 160 poza razadorem to na nic nie pobiegasz xD Dodam że z razadora leci po 3 albo 6 sztuk?(na eq 160) coś takiego a trzeba 50  na 1 item a dungeon trochę się robi :) 
Bossy na mapie? xD nie leci nic poza dopalaczami, tak jest napisane co powinno lecieć ale jeszcze nigdy mi nic inengo nie poleciało xD 
Balans klas, jak być koxem? zrób WP i odpal strach = Nieśmiertelność xD
Tematy na ich forum wiszą od kilku dni z ciekawymi propozycjami ale i tak wolą zajmować się "gó**ami" 
Grałem od startu wbiłem 160 i nie ma co robić, dropić się nie da bo nie ma dropu, misje? tylko biolog po co robić jakieś śmieszne Metinologie jak nie opłaca się bić metków na 99+ xD

Polecam skrócić dungi bo dla 20-40 osób nie jest warte bieganie po dungach godzinami ;>

Ja przekazałem wszelakie propozycje Właścicielowi, nie jestem technikiem serwera, nie ja pracuję nad serwerem, jestem odpowiedzialny za utrzymanie kultury na serwerze. :)

Dnia 4.10.2018 o 15:45, bizo97 napisał:

to dobre diabły w mieczu pvp! No nieźle, drop nadal w dupie. Przestań kłamać lizodupcu, laske byś zrobił za tego gma. Polecam drop, tak do 160 lvla. 1004_142837.jpg

1004_143032.jpg

1004_143236.jpg

1004_144038.jpg

1004_144447.jpg

Nie mam potrzeby robić laski za GM'a, chciałem tylko pomóc koledze, sam mam swój serwer więc nie było by powodu. :) Przynajmniej serwer lekko odżył przez moment gdy dawałem nadzieję i czuwałem nad graczami. :)

image.png

• 1 miesiąc temu...
Specjalista
Opublikowano
2 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Nie zauważyłem coś nowego, dalej te same mapy co wszędzie oraz sety. Zero jakichkolwiek, nowych innowacji. 

bo to gówno serwer jest, generalnie. Jak odpalał serwer to nawet itemów nie miał ustawionych tylko serwer miesiąc bujał się z gówno bonami typu: 20 diabły, w broni pvp.

giphy.gif

Opublikowano
Dnia 14.11.2018 o 12:53, `.Łukasz. napisał:

Nie zauważyłem coś nowego, dalej te same mapy co wszędzie oraz sety. Zero jakichkolwiek, nowych innowacji. 

Dnia 14.11.2018 o 07:03, Patryś.. napisał:

Nic nowego, wszystko to co mają inne serwery no, ale cóż XD. Bynajmniej bez bugów 

Na terazniejszym rynku są 2 opcje = Full IS lub to samo co wszyscy bez kreatywnosci. To moje zdanie no offence

Dnia 14.11.2018 o 15:48, Sav napisał:

bo to gówno serwer jest, generalnie. Jak odpalał serwer to nawet itemów nie miał ustawionych tylko serwer miesiąc bujał się z gówno bonami typu: 20 diabły, w broni pvp.

Gówno gównem bony zawsze można zmienić lecz administracji nie zmienisz. Słabo interesuje sie serwerem , nie ma ich często a jak juz jest to sieje ferment i błazni się przed ludzmi . Bezsensowne bany dziwne zachowanie na czacie etc ....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...