Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje jakiś poradnik do serwera hypixel?

frezka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Znam słabo angielski a siostrzenica zaczęła grać na hypixelu. ale nie umiem się ogarnąć w nim. Nie chodzi mi o typy gier i jak w nie grać, ale bardziej o część VIP, pety przedmioty, opcje z menu. jest jakiś poradnik o tym? kupiłem jej MVP+ na serwerze i chce mieć np zwierzaka. Zdobyła królika z mastery boxa (tak mysilę po napisie fioletowym "You fund epic rabbit pet" czy jakoś tak) ale jak go aktywować? jest jakiś plecak tam gdzie są itemy z mastery boxów i chestów? co to te pet itemy? Co to są te inne rzeczy z looky chestów? jak mogę zobaczyć co już się ma itp. Mam masę pytań a nie umiem jej odpowiedzieć bo nie ogarniam tego.

Opublikowano

na pasku jest coś takiego jak collectibles czy coś w tym stylu, tam jest wszystko (rzeczy kosmetyczne) co możesz zdobyć i użyć

k3HeXgc.png

Opublikowano
24 minuty temu, happi napisał:

na pasku jest coś takiego jak collectibles czy coś w tym stylu, tam jest wszystko (rzeczy kosmetyczne) co możesz zdobyć i użyć

Niestety za dużo opcji tam przydało by się jakieś wyjaśnienie szersze jeśli mogę prosić.

Opublikowano
1 minutę temu, frezka napisał:

Niestety za dużo opcji tam przydało by się jakieś wyjaśnienie szersze jeśli mogę prosić.

najedź na każdy item, przeczytaj nazwę i poszukaj właściwego

k3HeXgc.png

Opublikowano
6 minut temu, happi napisał:

najedź na każdy item, przeczytaj nazwę i poszukaj właściwego

tylko chodzi o to ze u mnie z angielskim jest kłopot... ;(

Opublikowano
17 minut temu, frezka napisał:

tylko chodzi o to ze u mnie z angielskim jest kłopot... ;(

napisałem ci jak nazywa się przedmiot, ty musisz go tylko znaleźć wśród 9 miejsc na pasku

k3HeXgc.png

Opublikowano
1 godzinę temu, happi napisał:

napisałem ci jak nazywa się przedmiot, ty musisz go tylko znaleźć wśród 9 miejsc na pasku

Wiem i wielkie dzięki za to, ale czy jest jakiś gdzieś poradnik o tym serwerze?, ale aktualny, a nie ten z 2013r który jest nie aktualny. Bo tyłu YouTube-rów a nie mogę znaleźć poradnika o największym serwerze na świecie. 

Opublikowano
4 godziny temu, frezka napisał:

Wiem i wielkie dzięki za to, ale czy jest jakiś gdzieś poradnik o tym serwerze?, ale aktualny, a nie ten z 2013r który jest nie aktualny. Bo tyłu YouTube-rów a nie mogę znaleźć poradnika o największym serwerze na świecie. 

do czego poradnika? raczej każdy potrafi język angielski przynajmniej w takim stopniu by się rozejrzeć i zrozumieć co jest czym

k3HeXgc.png

• 2 tygodnie później...
  • Synek zmienił(a) tytuł na Czy istnieje jakiś poradnik do serwera hypixel?
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuj się spytać jakiegoś znajomego, który dobrze zna angielski i gra na tym serwerze lub poszperaj na ich stronie.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano

Powiedz mi, jaki sens ma kupowanie rangi na serwerze, który nie jest wspierany znanym przez ciebie językiem? Według mnie trochę pochopnie postąpiłeś, ale mniejsza. Poradnik jest w lobby jak pójdziesz na lewo, tyle że jest po angielsku. Chyba czas zacząć się uczyć języków obcych :24_stuck_out_tongue:

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...