Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Gm - Arabb

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Down. Nie, wręcz przeciwnie

Po prostu zestawiłem sobie jego licznik postów z licznikiem np. Mou albo D&G :>

Mou i D&G banują userów, to się liczy w posty. Jak arabb weźmie się za pracę, to też dogoni.

Opublikowano
a jak na moje global mod powinien udzielac sie w kazdym dziale a w wielu ani posta nie ma ;>

100% racji.

Najlepiej jeszcze na to spojrzeć

Aktywny w

Pogaduszki (533 postów)

OMG...

59101419.png

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

a jak na moje global mod powinien udzielac sie w kazdym dziale :) a w wielu ani posta nie ma ;>

Tak, owszem GM powinien dbać o każdy dział. Ale zaraz, zaraz - arabb ileś godzin temu był przecież Modem, więc po co do cholery miałby udzielać się we wszystkich działach?

Tips for ya: Before you write post, run brain.exe

off

Opublikowano

Zgadzam się w 100%... Moderatorem byłeś, ale jakiś taki dziecinny jesteś...

Juz mialem z nim pierwszą ostrą wymiane zdan ^^

Bo mi wszystko wywalil łącznie ze stronką o mnie ;)

I tak teraz ss zrobie 132 posty :P

Wiec mi pasuje :D

Juz nic mu nie bede pisał :)

Ale....

Zgadzam się z SuicideRlz Mou i innymi "Fail"

Co do Mou i D&G sie nie zgodze^^ Bo to myślący logicznie ludzie :) SuicideRlz też wydaje się ze tak :) WŁAŚNIE ONI BANUJĄ ;) robią coś...

ehh....

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

no a ja gratuluję tym usserom którym się nie podoba to że Arabb ma gm'a ;) jeszcze z nim popiszcie na PW jaki to jest zuy wybór a na 100% w przyszłości dostaniecie kidmoda ;)

GM jak każdy user nie udziela się w każdym dziale, bo np. nie zna się na danej grze, od tego jest moderator danego działu, GM działa przeważnie w swoich działach albo jak jakiś moderator jest na urlopie.

Opublikowano

UP@

Tu masz racje i nie...

nie kazdy sie zna na kazdej grze^^

A on mnie poprostu troche wnerwil bo mi sygne usunął bo w pogaduszkach miałem postac i tam była zbyt duża ;/

I usunął stronke o mnie z jakis powodow ;/

Trudno...Zrobilem nowe sobie ^^

Juz w sumie mnie nie obchodzi to..wybrali go to niech sobie bedzie ;) Modkowie moga komentowac wiec niech komentują ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Dla mnie Globalami to tylko Mou i D&G powinni być a ten arabb i rosire to nie wiem po co. Nigdy jeszcze nie widziałem żadnego ich posta.

Ale itak GZ Arabb.

Opublikowano

Dla mnie Globalami to tylko Mou i D&G powinni być a ten arabb i rosire to nie wiem po co. Nigdy jeszcze nie widziałem żadnego ich posta.

Ale itak GZ Arabb.

Jak piszesz tylko w dziale Metin to się nie dziw.

Opublikowano

żal.pl

Co za ludzie w tym metinie siedzą.

Opublikowano

wiesz, ja także nie mam tutaj kariery, ale nie poddaje się, i dalej się staram, może coś z tego kiedyś będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...