Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Gm - Arabb

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielkie graty ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Kolejna właściwa osoba. ; >

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Oł MAj Gad.

GEEEEEEEEEEEE ZEEEEEEEEEET

BLAWA

$łitaśnieEEE!.

Graty

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

no i zajebiście ;D

czekam tylko na warna od Ciebie, bo brakuje mi do kolekcji ;D

żartuje oczywiście ;d

Opublikowano

taaa... nie jesteście zadowoleni bo pewnie macie od niego warna ... albo boicie się że dostaniecie w najbliższym czasie ;/

arabb sobie zasłużył, jak napisał modem 3 działów jest prawie rok, on zawsze pomagał jak miałem problem z gierkami,

Joaquin Phoenix

Rejestracja 02-czerwiec 10

więc sorry ale "co Ty wiesz o zabijaniu?"

a to że on się nie pokazuje w dziale metin, to nie znaczy że nic nie robi dla forum.

@btw.

nie piszę tego żeby się podlizać bo to do mnie nie podobne, bym te słowa powiedział inaczej, ale nie mogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...