Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemoria.pl [Dedyk][Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze dzisiaj to był pierwszy dzień gdzie w sumie naprawiliśmy bugi których nie udało się odkryć na becie. Klient został naprawiony i nie trzeba wyłączać anty wirusa :) Poprawiliśmy też zabezpieczenia na boty i wyłapaliśmy multum osób odpalonych. Administracja nie jest upośledzona, bo nie zbanowała nikogo bez powodu.  Jeśli banowała to tylko dlatego że ktoś złamał regulamin naszego serwera. Że dużo ludzi wbijało na hakach  od cyca to już nie nasza wina, że logi sypały. Serwer jutro startuje reklama :) Powodzenia dzięki za opinie raki metniowe 

Opublikowano
3 godziny temu, jstolarek19999 napisał:

[...]raki metniowe 

Jedynym rakiem metinowym w tym temacie jesteś ty, a dokładniej Twoje zachowanie.

Jak mówiłem tak się stało, jebło to jebło, dużej przyszłości ten serwer miał nie będzie; trzyma się na taśmie i śmierdzi chujem umoczonym w gównie.

Opublikowano

Klient nie odpala

Mamy prawo do szczęścia... Nie mamy szczęścia do prawa

Opublikowano

Mi od startu klient nie odpala na win7/64, inne odpalają bez problemu. Antywirusa nie wyłączę. Ta sytuacja dyskwalifikuje ten ten serwer całkowicie :ass:

Opublikowano
23 godziny temu, TeJkuu napisał:

Nie polecam, serwer na plikach z TurkMMO, wystarczy wejsc na forumka tureckiego (domena .com) i wpisac po slashu "/konu/3646735-metin2-nirvana-twix-work-v3-rev-1-80-bilmem-ne/" i takim sposobem mamy pliki naszej autorskiej Nemorii i jej dungeonów (również autorskich), które są do pobrania od kilku miesięcy.

Dobra ty się nie odzywaj bo jak byłeś w innym projekcie to się wyjebaliście po 15h i spierdoliliście z innymi nickami, wiec morda krótko noname.

Server jak widzę walczy o swoje ale ma kłopot z reklamą, dajmy im szanse ;)

bgfp marvelia.png

Opublikowano
4 godziny temu, Protektor napisał:

Dobra ty się nie odzywaj bo jak byłeś w innym projekcie to się wyjebaliście po 15h i spierdoliliście z innymi nickami, wiec morda krótko noname.

ty klej tu pizde lamusie bo na ich forum lache im ładnie pucujesz tfu

Opublikowano
5 godzin temu, Protektor napisał:

Jestem nadal w projekcie o którym zakładam mówisz (Neoria) i projekt nie wyjebał się po 15h i nie spierdoliliśmy z innymi nickami.

Morde mają psy twój stary i ty, wiec zatkaj dziure pajacu. Wyraziłem swoją opinie cwelu, jak sie nie podoba to sobie kartke samoprzylepną na oczy lub monitor naklej.

Serwer stoi na plikach, które nie są nawet przerobione, oj. nie przepraszam... Zamiast Euro są Nemorianki.

Pierdolnij sie w łeb idioto i zastanów co piszesz do ludzi.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Specjalista
Opublikowano
18 godzin temu, Resso. napisał:

ty klej tu pizde lamusie bo na ich forum lache im ładnie pucujesz tfu

Resso cisnie po kimś, że liże dupska na forum. Widziałem wszystko, mogę umierać. 

Co do serwera to stała zasada: 2k18+metin2 = Gówno odgrzewane x1000 + bugi które były łatane kilka lat temu.

giphy.gif

Opublikowano
2 godziny temu, bizo97 napisał:

Resso cisnie po kimś, że liże dupska na forum. Widziałem wszystko, mogę umierać. 

Co do serwera to stała zasada: 2k18+metin2 = Gówno odgrzewane x1000 + bugi które były łatane kilka lat temu.

pokaż gdzie i komu liże

Opublikowano
Dnia 9.07.2018 o 14:21, paffcio125 napisał:

Serwer zrobiony dla pieniędzy, nie polecam.

Wymień co najmniej 1 serwer, który nie jest robiony pod pieniądze :10_wink:

skad truta?

Opublikowano

Warning: mysqli_connect(): (28000/1045): Access denied for user 'root'@'s57.hekko.net.pl' (using password: YES) in /home/nemorka/domains/nemoria.pl/public_html/inc/_setings/_setings_mysql.php on line 38
Failed to connect to mysqli

fajna strona, a jak pobrać klienta? Wyczarować?

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...