Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemoria.pl [Dedyk][Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siembidek

Małysz

AreXxX

DawiTzu

Lexo:

@Sprawy12 są potrzebne

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Podbijam pytanie wyżej :]
Ile będzie kosztowało całe EQ exp?

edit;

Rozumiem, że BLIK jest księgowany od razu? :)

Opublikowano
29 minut temu, blackjastrzab napisał:

to będzie działało wgl ?

2 godziny temu, Ed Dog napisał:

Podbijam pytanie wyżej :]
Ile będzie kosztowało całe EQ exp?

edit;

Rozumiem, że BLIK jest księgowany od razu? :)

3 godziny temu, tapmateusz napisał:

Ile  Będzie kosztował cały is exp?

Przelewy, bliki mogą sie pojawić dopiero po starcie :)  Start serwera dzisiaj 15 i na razie przebiega wszystko prawidłowo założono od rana 150 kont i wszystko ładnie leci :) Zapraszamy na tsie teraz jest 30 osób :)

Opublikowano

Rejestracja oraz klient jest już dostępny!

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Mam pytanie czy tylko mi przy pobieraniu klienta za pierwszym i drugim razem wyskakuje komunikat (jak juz wypakowywuje) "The archive is either unknown format od damaged" próbowalem 7zip i winrarem

Opublikowano

Nie polecam, serwer na plikach z TurkMMO, wystarczy wejsc na forumka tureckiego (domena .com) i wpisac po slashu "/konu/3646735-metin2-nirvana-twix-work-v3-rev-1-80-bilmem-ne/" i takim sposobem mamy pliki naszej autorskiej Nemorii i jej dungeonów (również autorskich), które są do pobrania od kilku miesięcy.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Nie polecam , 300 osób na starcie , yangi dropią tak że nawet nie stać cie na poty w dodatku trzeba zbierac z ziemi . U handlarzy nie ma nic praktycznie , serwer mocno podchodzi pod harda

Opublikowano

Mi w win7/64 wogóle sie nie odpala (komunikat instrukcja spod 0x89d7 blablala .Pamięć nie może być read.). Na cienkim lapku z xpSp3 odpala lecz nie idzie grać bo lapek za słaby. Ktoś coś pomoże ?

Opublikowano
1 godzinę temu, metinplayer napisał:

Mi w win7/64 wogóle sie nie odpala (komunikat instrukcja spod 0x89d7 blablala .Pamięć nie może być read.). Na cienkim lapku z xpSp3 odpala lecz nie idzie grać bo lapek za słaby. Ktoś coś pomoże ?

Nie zaczynaj nawet :] Szkoda czasu.

Opublikowano
1 godzinę temu, metinplayer napisał:

Musisz wyłączyć antywirusa. Także piękne działanie clienta :D

Pan wyżej ma totalną rację. Szkoda czasu

Opublikowano
5 minut temu, Rulcio1995 napisał:

Musisz wyłączyć antywirusa. Także piękne działanie clienta :D

Pan wyżej ma totalną rację. Szkoda czasu

Parę miesięcy temu gdy wyłączyłem antywira to mi sie wdupcył ransomware i musialem cuda robić aby go usunąć  :aaa: , dziękuję za pomoc.

Opublikowano
3 minuty temu, metinplayer napisał:

Parę miesięcy temu gdy wyłączyłem antywira to mi sie wdupcył ransomware i musialem cuda robić aby go usunąć  :aaa: , dziękuję za pomoc.

Powiem Ci tak jak na moje oko tyle co się nasłuchałem o serwerze na prezentacjach filmowych i tyle co przeczytałem to jak się zalogowałem to miałem wrażenie, że to nie ten serwer. Powyrywasz sobie teraz włosy przy naprawy tego clienta, a jak wejdziesz to się popłaczesz, że takie gówno.
Ja nie wiem. Kiedyś powstawały serwery prywatne, na które, aż chciało się doładować SM. Zamiast porządnie się zaangażować, dopiąć każdy aspekt gry do końca i wypuścić dobry projekt to wypuszczają gówno.

Gracze bez winy też nie są. Zamiast podwyższać starania to rzucają się jak downy na te projekty. Oni bez nas nic nie zrobią i powinniśmy to im uświadomić, aby starali się dla nas :]

• Aive zmienił(a) tytuł na Nemoria.pl [Dedyk][Medium]
Opublikowano

Fajny serw naprawde, tylko mało graczy jest bo na starcie boty spamowały na kolorowo multihackiem i sie ludzie zrazili xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Upośledzona administracja.Zbanowano mnie za to że napisałem że jest mało graczy. Nie polecam serwer dno.

Tutaj zaczyna się moja historia... stałem się i jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...