Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avalter.pl [Dedyk][4Fun/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@NenSto12345 No powiem ci że poziom dorosłości twój stoi na bardzo wysokim poziomie tak samo jak administracji wrzucając takie screenshoty, bo jak narazie to Perserga pokazuje że ma więcej mózgu niż wy, bardzo wysoki poziom i technicy tego serwera też poziom hard, ile już naprawiacie dopalacze, co reboot serwera zmienia się hasło do mysql na 3 - 4cyfrowe xD. Jak to mówiliście robiliście serwer od zera póżniej kupiliśmy pliki za 200zł od Asfena xD 

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
5 godzin temu, Makumba111 napisał:

@NenSto12345 No powiem ci że poziom dorosłości twój stoi na bardzo wysokim poziomie tak samo jak administracji wrzucając takie screenshoty, bo jak narazie to Perserga pokazuje że ma więcej mózgu niż wy, bardzo wysoki poziom i technicy tego serwera też poziom hard, ile już naprawiacie dopalacze, co reboot serwera zmienia się hasło do mysql na 3 - 4cyfrowe xD. Jak to mówiliście robiliście serwer od zera póżniej kupiliśmy pliki za 200zł od Asfena xD 

Lepiej kupić pliki i niech stoją w chuj długo niż robić syfiasty Arias i mieć 10 online :D

Opublikowano
Przed chwilą, Dekert napisał:

Lepiej kupić pliki i niech stoją w chuj długo niż robić syfiasty Arias i mieć 10 online :D

Żenada jak nic :)

Pozdro Tfuuuu 

Opublikowano
5 godzin temu, Makumba111 napisał:

Napisze tak stfu kid :)

Dziękuje za komentarz i rób serwerek na 50 graczy haha

Opublikowano
Przed chwilą, NenSto12345 napisał:

Napisze tak stfu kid :)

Dziękuje za komentarz i rób serwerek na 50 graczy haha

Tfuuu 

Żenada jak nic 

Parufki 

Żenada jak nic 

Porażka jak nic 

Totalne dno 

Nie polecam 

Opublikowano
Przed chwilą, NenSto12345 napisał:

Zapraszamy do gry! :)  Rekord pobiliśmy wczoraj 240 osób ^ ^ 

o 23:00 licznik z gry!

dk2cyYL.png

Gratuluje :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Protektor napisał:

Ile osób na serverze, rozwinęli skrzydła?

- 100000 

Opublikowano
17 godzin temu, NenSto12345 napisał:

" Baranie " dobre słowo może go masz na avatarze :) 

Zapraszamy na serwer mocno kochani którzy lubią serwer 4fun/pvp nie podaliśmy się 210 osób! 

87E6cSG.jpg

Czat też chodzi dokładnie tak tępić perszinga taki jak gracze Avaltera -->> :) 

JG9IlUf.jpg

Ośmieszasz się jeszcze bardziej XDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@Dekert Poniżasz się jeszcze bardziej, powiedz mi kiedy naprawicie te rosy a no tak kumplu bez src nic nie zrobicie, kradziona strona, kiedy pójdziecie do tego sądu jak tam groziliście za wywalenie wam serwera, grożenie atakami ddos, profesjonalna administracja xD 

Opublikowano

Odpuśćcie sobie dalsze pisanie postów, które mają zerowy bądź niewielki związek z prezentacją serwera lub samym serwerem. Następne ostrzeżenia będą wiązały się z blokadą tworzenia zawartości.

Opublikowano
4 godziny temu, Makumba111 napisał:

@Dekert Poniżasz się jeszcze bardziej, powiedz mi kiedy naprawicie te rosy a no tak kumplu bez src nic nie zrobicie, kradziona strona, kiedy pójdziecie do tego sądu jak tam groziliście za wywalenie wam serwera, grożenie atakami ddos, profesjonalna administracja xD 

A powiem Ci, że robimy src i już niedługo. Z tego co wiem to wy spamicie do GF aby się nas pozbyć ale nie udaję się Wam to :D

Również będzie sporo rzeczy dodanych także zapraszamy do gry, aktualnie +180 online :)

Opublikowano

@Dekert Długo wam zajmuje zrobienie tego nowego src, nie wiem kto was się chciał pozbyć i mało mnie to interesuje, 180 osób gratulacje

1(12).jpg

1(10).jpg

Opublikowano
21 minut temu, Makumba111 napisał:

@Dekert Długo wam zajmuje zrobienie tego nowego src, nie wiem kto was się chciał pozbyć i mało mnie to interesuje, 180 osób gratulacje

1(12).jpg

1(10).jpg

Super, że pokazujesz drugą postać GM, sprawa została już dawno temu wyjaśniona :D

Opublikowano

Serio? Któryś z GM miał dostęp do navi? w 2k18? To nieźle.. Ja wiem, że to server do zabawy i nawet bez itemshopa, ale żeby w ogóle był dostęp do navi? Po co?

Opublikowano

Po ponad 400 minutach na serwerze, 220 lvl i zrobionym eq z chęcią wypowiem się na temat tego serwera.
Jest to źle odgrzany kotlet:
- Źle zrobione pytania O/X, GA robi sobie żarty pisząc złą odpowiedź, a gracze zaufali mu przegrywając,
- Lagi,
- Każdy leci na MH żeby szybciej ulepszać itemy bo tak to jeden zabiera z 3/5 minut,
- Informacje na czacie, że ktoś coś ulepszył = lagi,
- Administracja to jakies dzieciaki (nie wszyscy),
- Niepotrzebne eq na lvl mniej niż 220 bo nikt ich nie używa,
- Wszystko to samo co na serwerach pvp/4fun, żadnych nowości i pewnie nawet nie edytowane pliki,
- Obleśny design eq, menu, wszystkiego,
- Nie da się nawet wyjść do handlarki bo zabijają po sekundzie,
- Z tego co widziałem to 0 bilansu między postaciami,
- Nie zbyt pomocna administracja,
- Brak wyciągania KD z eq,
- Administracja grozi banami za MH, po czym sama go używa niby w celu testów, lecz nadal nie banuje tych co używają.
Dobre strony serwera:
- Istnieje,
- Pomocni gracze, zawsze odpowiadali gdy o coś spytałem bez problemu,
- Brak płatnego IS więc każdy teoretycznie może być równy.
Serwer pewnie upadnie za kilka miesięcy, gdy skończą się wakacje. Gdyby nie lagi to grałbym dalej ale nie da się.

Opublikowano

Serwer świetnie nadaje się do zabawy "między serwerami". Argumenty za są następujące :

-Szybko można stworzyć cztery klasy, zajmuje to około 12 godzin.

-Szybko wbijamy max.

-Bony wchodzą praktycznie po kilku chwilach.

PLUSY:

-Brak IS, chociaż mógłby zostać wprowadzony on u NPC w grze a nie na stronie.

MINUSY:

-Administracja bez umiejętności zarządzania serwerem, oraz bez znajomości podstaw.

-Każdy kto chce może zagrać sobie na MH od Cyca,  nie ma za to banów co demotywuje graczy "fair" do dalszej rozgrywki.

-Niektórzy mają szarfy bo zdążyli kupić, poprzez brak umiejętności likiwdacji buga musieliście je odwołać całkowicie przez co gra nie jest tak równa jak zapowiadaliście.

-Przeciążenie wręcz graczy z DMG. (Robicie sobie antyreklamę).

-Brak patchera opartego na torrencie co za tym idzie filescheck również nie jest obecny ( Pozwalacie na logowanie po modowaniu klienta )

-Ulepszanie eq (Chyba wam coś się stało ała w głowę z tymi ilościami.)

-Brak jakiejkolwiek fabuły.

-Jest więcej...

b1693eea25882.png 

WWW.KNIGHTS.PL - Polskie MMO osadzone w rycerskim klimacie fantasy. 

> OFICJALNA PREZENTACJA MPC <

Opublikowano

serwer juz padl a szkoda fajnie sie szarfami serwa wywalalo i biegalo na dmg x1000 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...