Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avalter.pl [Dedyk][4Fun/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że nie potrzebnie marnowałem transfer neta na pobieranie clienta bo pograłem może z 5 min w strasznych lagach i nagle błąd serwera... ehh

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
20 godzin temu, Ogor1993 napisał:

Widzę że nie potrzebnie marnowałem transfer neta na pobieranie clienta bo pograłem może z 5 min w strasznych lagach i nagle błąd serwera... ehh

Owszem, są lagi i nie wiadomo z jakiej przyczyny.
Ale jeżeli nudzi Ci się to można pograć, fajna zabawa.

Opublikowano

Serwer nie warty polecenia, strata czasu :) Napiszę tutaj parę rzeczy na temat serwera: Osobiście grałem, administracja to dzieci na poziomie 15-16 lat. Jedyne rzeczy jakie dodają to tylko IS, a najpotrzebniejsze rzeczy typu powiększenie stacków czy opcja wyciągania KD jest niemożliwa do zrealizowania, bo administracja nawet tego nie umie zrobić :) Dostałem bana na forum za nic ( [GA]Honney  twierdzi, że zrobiłem 10 kont oraz udostępniałem jakieś dane osobowe ) przy czym ja, założyłem dokładnie 2 konta i nie udostępniłem danych osobowych. Chciałem dowodów na to, że udostępniłem dane osobowe lub że mam 10 kont na forum, na co [GA]Honney odpowiedział mi że nie musi mi nic pokazywać i zwyzywał mnie od dzieci :)

SERDECZNIE NIE POLECAM.

Opublikowano
Dnia ‎09‎.‎07‎.‎2018 o 14:27, paffcio125 napisał:

Owszem, są lagi i nie wiadomo z jakiej przyczyny.
Ale jeżeli nudzi Ci się to można pograć, fajna zabawa.

Co to za zabawa grając na lagującym serwerze?..

Opublikowano
Dnia 11.07.2018 o 23:29, Protektor napisał:

I co server stoi? Można wejść pograć, czy nie ?

Tak wszystko działa :)

Cześć, chcielibyśmy spytać was na temat IS!??

:)

Jeśli chcecie IS za free = Super ?❤️
Jeśli chcecie IS jak jest = Smutek ??

Ankieta trwa 7 dni. Na FB - https://www.facebook.com/Avaltermt2

Opublikowano
16 godzin temu, Kinow napisał:

ile osob gra ?

150 Osób wczoraj było cały czas licznik rośnie :) oraz darmowy IS został dodany na stronie dziś może jeszcze wejść aktualizacja więcej informacji na FP. 

Poprawiono system dropu oraz rozgrywkę na serwerze balans i inne. :)

Opublikowano

Po zarejestrowaniu się wszystkich możliwych graczy wyłączą serwer i będą sprawdzać maile i inne możliwe serwisy czy mają takie same hasła jak przy rejestracji do gry.

Opublikowano
2 godziny temu, Ronx napisał:

Po zarejestrowaniu się wszystkich możliwych graczy wyłączą serwer i będą sprawdzać maile i inne możliwe serwisy czy mają takie same hasła jak przy rejestracji do gry.

Tylko debil w tych czasach robi te same passy na różnych serwerach czy portalach. Wystarczy, że zmienisz hasło z np "ronx1900" na "ronx1900!@#" i już chuja nie będą sprawdzać. Oczywiście to przykład, lepiej inne znaki dodać losowe.

Opublikowano

Serwer fajny miło się grało taki PvP do zabawy, lecz administracja mi dała bana pernamentnego za nick GM więc tak trochę mi przykro xD 

@Edit na forum kilkając w niektóre osoby przenosi na jakieś fora od counter strików xD 

Opublikowano

Polecam, Jeżeli nie chcecie się męczyć z lvl i eq to tylko ten serwer i  nie wydacie nawet złotówki aby coś ugrać 
Ok to sklejka różnych serwerów i kilka błędów jest ale szukałem takiego serwera tylko dla wojen i PVP a nie męczenia sie z lvl i eq tydzień czy dwa na serwerze easy. Tu eq i lvl w 1-2 dni idzie zrobić  
Na chwile obecną trochę mało graczy wiec wbijajcie . Administracja coś robi jak na razie wiec można pograć  

Opublikowano
1 godzinę temu, Igorw3 napisał:

Polecam, Jeżeli nie chcecie się męczyć z lvl i eq to tylko ten serwer i  nie wydacie nawet złotówki aby coś ugrać 
Ok to sklejka różnych serwerów i kilka błędów jest ale szukałem takiego serwera tylko dla wojen i PVP a nie męczenia sie z lvl i eq tydzień czy dwa na serwerze easy. Tu eq i lvl w 1-2 dni idzie zrobić  
Na chwile obecną trochę mało graczy wiec wbijajcie . Administracja coś robi jak na razie wiec można pograć  

Dzięki za komentarz takich ludzi tu potrzebujemy staramy się jak najlepiej rozwinąć serwer a że inni mają bul dupy że serwer stoi 1 miesiąc bez isa i jesteśmy cały czas dostępni oraz utrzymujemy te 160 graczy dziennie ale i tak nie poddaliśmy się i serwer stoi  :) 

Opublikowano
31 minut temu, NenSto12345 napisał:

Dzięki za komentarz takich ludzi tu potrzebujemy staramy się jak najlepiej rozwinąć serwer a że inni mają bul dupy że serwer stoi 1 miesiąc bez isa i jesteśmy cały czas dostępni oraz utrzymujemy te 160 graczy dziennie ale i tak nie poddaliśmy się i serwer stoi  :) 

bul to mam jak to czytam xD

Opublikowano
15 godzin temu, NenSto12345 napisał:

to idź spać może ci to pomoże hahahaha

Nie ośmieszaj się baranie

Nie polecam

Opublikowano
8 godzin temu, Resso. napisał:

Nie ośmieszaj się baranie

Nie polecam

" Baranie " dobre słowo może go masz na avatarze :) 

Zapraszamy na serwer mocno kochani którzy lubią serwer 4fun/pvp nie podaliśmy się 210 osób! 

87E6cSG.jpg

Czat też chodzi dokładnie tak tępić perszinga taki jak gracze Avaltera -->> :) 

JG9IlUf.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...