Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s6 | FineMu| Beta | No WebShop | exp10/15 | Long Term

lubiepograc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, tak też sadze, że panda to nie jest dobry pomysł bo wyjdzie na to, że VIP będzie miał 50expa a standard 10... Zrobi się burdelozo w rankingu i zwykły gracz będzie mielił na tarkan kiedy VIP z panda będzie już dawno na kanturu :)

Przespałem się z tymi 13/15 I to jest przecież strzał w kolano dla serwera który ma być play2win... Bez sensu.

Zanim wbijemy +15 to i tak minie kilka dni i nocy sam pewnie skoncze na itemach +9 bo niemam cierpliwość do robienia na +13... 

Co do RR powtarzam, że za każdy Res jest nagroda w postaci 1 punktu. Przyczym masz 2 możliwosci; 

1. 7 nagród = wbicie opcji.

2. Jest możliwość wystawienia przedmiotu na WWW przez gracza coś w stylu alledrogo/eBay z "kup teraz" możesz wystawić np jakiś exe Item za określoną kwotę  nagród rr i drugi gracz ma możliwość kupić ten przedmiot za nagrody RR które posiada.

Dlaczego jedna nagroda za rr jest ważna? Gdyż dzięki opcji marketu na www rynek się mocno rozkręci jak i dostęp do przedmiotów które jedna osoba nie potrzebuje a druga tak. 

Chciał bym również dodać iż serwer w ciągu 2 tygodni zapewne ruszy, kwestia tego, że w budowie serwera a raczej konfiguracji pod "gracza" nie mogą zadecydować tylko 3-4 osoby. 

No będziemy grali w 80 osób więc na naszym serwerze każdy będzie miał coś do powiedzenia.

Jeśli wiekszosc z graczy powie iż Drop exe jest za mały albo za duży - zmienię Drop.

Tak samo z wypadaniem zen.

Niestety w 3-4 os na tą chwilę nie jesteśmy w stanie wszystkiego sprawdzić. 

Bardzo nam zależy aby serwer długo stał więc wszystkie propozycje jak i uwagi są mile widziane. 

Zaznaczam, ze itrmy +13 i Exp 50 na starcie odpada.

W weekendy najprawdopodobniej będzie Exp boost +5

Opublikowano

i oto chodzi kto mu nie kaze kupic svip czy vip dzieki temu serwer bedzie stal a gracze maja rowne szanse na rozwoj postaci. ale zrobicie jak chcecie.

Opublikowano

Chętnie pogram . Zachęcające ustawienia . Może mi ktoś wyjaśnić jedną rzecz , po sciągnięciu klienta klikając na main , nic się nie dzieje . Wiecie może czym to jest spowodowane . Wyłączam Windows Defender itd. dalej nic . Wstępnie bym obczaił co i jak . Pozdrawiam . 

Opublikowano

Main może być blokowany jako virus albo firewall może go blokować.

Testowalem maina na kilku komputerach i niema z nim problemu. 

Santos VIP i extra VIP I Tak bedzie miało dodatki. Nie będą one na tyle mocne by np robić Exp X2 aczkolwiek będą ułatwiające grę. 

Opublikowano

Ja mam pytanie

Po co usraliscie sie na te ustawienia low exp i miliardy resow do full statow?

Przyjmijmy, ze kiedys ktos te fulle nabije i nagle okaze sie, ze PvP na fulach jest rozjechane.

Nie wmowicie mi, ze umiecie ustawic PvP od 0rr do FS (i to jeszcze we 4), bo serwerow, ktore to ogarnely bylo malo, a obecnie chyba nie ma zadnego xD

Po drugie PvP na FS to bezsens, po to sa pkt i ograniczenie ich zeby myslec, a nie dodawac na farta.

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Odpuść se,  piszesz, że nie masz kiedy zająć się jakaś pierdola, a serwer stawiasz. 

Powodzenia 

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano
Dnia 6/19/2018 o 20:14, PanKazek napisał:

Pisałem ci abyś wzorował się na OldSquadMu, bo to świetnie ustawiony serwer, na którym gra mnóstwo graczy. Tam właśnie można łapać itemy +13 z medali, co napędza handel od samego poczatku i każdy jest zadowolony z takiego rozwoju wydarzeń, pomimo tego ze graja tam naprawde doświadczeni gracze, a nie tacy jak ty, którzy dowiedzieli się o mu od kumpla z ławki na przyrce. Twój serwer odwzorowuje twoja osobę, czyli bieda, głupota, prostactwo, amatorka. Generalnie nothing special, będzie 3 online na starcie. Lepiej oddałbyś te pieniądze z komunii które wyrzuciles właśnie w błoto, np na biedne pieski ze schroniska 

Niechce tego pisac ale musze. Jesteś idiota. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...