Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o usunięcie tematu

Kasanowa245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjemnie się gra, administracja jest spoko. Po prostu fajny oldschool bez większych zasad, co jest dla mnie plusem.  Szkoda jedynie, że na razie nie ma zbyt wielu graczy, choć wiem, że nie mogę narzekać, bo serwer długo nie stoi.

Opublikowano

Super serwer polecam go każdemu graczowi, serwer ma dużo plusów takich jak:

- Miła administracja
- Mili i opanowani gracze 
- Mało pluginów co tworzy super atmosferę oldschool
- Gracze mają całkowitą swobodę 

Co do samej rozgrywki przyjemnie się gra nieskończona mapa, i nie trzeba się bać, że ktoś ci zniszczy cały twój dobytek na serwerze bo można sobie zabezpieczyć wszystko to "cuboidem". Każdy gracz posiada 3 home co jest dużym plusem. Jedynym minusem jest to, że jest tak mało graczy ale jest to nowy serwer, więc polecam go każdemu i zapraszam :) 

Opublikowano

Serwer szczerze polecam.

Chociaż wole serwery na modach trzeba docenić panujący klimat, brak "dzieciarni" brak skomplikowanych systemów craftingu oraz pluginów jest jak najbardziej na +.

7/10 <3

Opublikowano

Serwera nie polecam, poziom graczy i właściciela sięga maksymalnie 10latka, który usłyszał pierwszy wulgaryzm...

oJUPzJO.png

SWclSkA.png

Poziom serwera jest tragiczny, mimo że wykonanie jako tako można przeboleć, bo to zwykły SV to widoczność różnorodnych przekleństw na czacie odrzuca od serwera, wbiłęm tylko raz na 5 minut i nie zamierzam wracać na serwer.

Również nie polecam go innym.

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

Dziękujemy za solidną krytykę ;) Jak najbardziej na serwerze jest wskazane pokazywanie swojego prawdziwego oblicza i braku kultury w sytuacjach w których poziom głupoty graczy sięga zenitu, ale to twoja osobista opinia więc ją uszanuję. Powiem tak... Nie wiesz jak było, o co chodziło, nie wiesz o tej sytuacji nic, ale jeśli chcesz się pobawić w admina i rozwiązać problemy dzieciaków, którzy piszą "dzieki mnie masz 4 graczy wiecej, ale jak nie dasz mi admina to spie******" to zapraszam do wspólnej zabawy. Jeśli podobają ci się serwery na których co kilka sekund dostajesz ostrzeżenie typu "caps off" to nie trafiłeś kompletnie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 8.07.2018 o 23:28, Nekrosmanteia napisał:

Serwera nie polecam, poziom graczy i właściciela sięga maksymalnie 10latka, który usłyszał pierwszy wulgaryzm...

oJUPzJO.png

SWclSkA.png

Poziom serwera jest tragiczny, mimo że wykonanie jako tako można przeboleć, bo to zwykły SV to widoczność różnorodnych przekleństw na czacie odrzuca od serwera, wbiłęm tylko raz na 5 minut i nie zamierzam wracać na serwer.

Również nie polecam go innym.

Podpisuję się. O ile gameplay jest całkiem w porządku, to zarówno gracze jak i administracja, ich poziom kultury, no odpycha to mało powiedziane. Grałem przez tydzień zanim uzbierało się tam graczy. Jeżeli ktoś jest fanem Trudnych Spraw i temu podobnym tworów to serwer wprost idealny. (choć i tam jest większa kultura słowa i sens wypowiedzi)

Opublikowano
5 godzin temu, kozak159158 napisał:

Podpisuję się. O ile gameplay jest całkiem w porządku, to zarówno gracze jak i administracja, ich poziom kultury, no odpycha to mało powiedziane. Grałem przez tydzień zanim uzbierało się tam graczy. Jeżeli ktoś jest fanem Trudnych Spraw i temu podobnym tworów to serwer wprost idealny. (choć i tam jest większa kultura słowa i sens wypowiedzi)

Tego jest tam więcej, sporo więcej.
Tak samo tłumaczenie Właściciela "że nie znam sytuacji" jest po prostu głupie, siedziałem i widziałem co się działo.

Inną sytuacją jest wypisywanie przez graczy i administrację słów do jakiś dzieci tam grających "obiecała pokazać ****" albo "pokaż muszelkę" i tego typu.
Serwer dno, wodorosty i 5metrów mułu, rozumiem zezwolić an coś więcej, ale niektóre wypowiedzi na serwerze podpadają albo pod pedofilię, groźby albo są po prostu żenujące 

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano
18 godzin temu, Nekrosmanteia napisał:

Tego jest tam więcej, sporo więcej.
Tak samo tłumaczenie Właściciela "że nie znam sytuacji" jest po prostu głupie, siedziałem i widziałem co się działo.

Inną sytuacją jest wypisywanie przez graczy i administrację słów do jakiś dzieci tam grających "obiecała pokazać ****" albo "pokaż muszelkę" i tego typu.
Serwer dno, wodorosty i 5metrów mułu, rozumiem zezwolić an coś więcej, ale niektóre wypowiedzi na serwerze podpadają albo pod pedofilię, groźby albo są po prostu żenujące 

Wątpię, że byłeś tutaj kilka dni przed wydarzeniem i znasz graczy których zbanowałem tak dobrze jak ja dlatego uważam, że nie masz za wiele do powiedzenia. Poza tym zaznaczam, że we wcześniejszym poście napisałeś "wbiłęm tylko raz na 5 minut i nie zamierzam wracać na serwer" co już świadczy o tym, że nie masz pojęcia o co chodziło. Co do tego wypisywania to po prostu nie jesteś na tym samym absurdalnym poziomie ironii w pisaniu i nie rozumiesz kiedy piszemy na poważnie, a kiedy nie. Różne rzeczy dzieją się po wieczorynce dlatego aby uniknąć tych problemów lepiej idź spać wcześniej i nie narażaj siebie na oglądanie takich dialogów. Mam wrażenie, że jesteś osobą, która po przeczytaniu łańcuszka na fb wysyła go do wszystkich znajomych w strachu że cała jego rodzina zaraz zginie jeśli tego nie zrobi...

Opublikowano
Dnia 28.07.2018 o 10:14, Kasanowa245 napisał:

Wątpię, że byłeś tutaj kilka dni przed wydarzeniem i znasz graczy których zbanowałem tak dobrze jak ja dlatego uważam, że nie masz za wiele do powiedzenia. Poza tym zaznaczam, że we wcześniejszym poście napisałeś "wbiłęm tylko raz na 5 minut i nie zamierzam wracać na serwer" co już świadczy o tym, że nie masz pojęcia o co chodziło. Co do tego wypisywania to po prostu nie jesteś na tym samym absurdalnym poziomie ironii w pisaniu i nie rozumiesz kiedy piszemy na poważnie, a kiedy nie. Różne rzeczy dzieją się po wieczorynce dlatego aby uniknąć tych problemów lepiej idź spać wcześniej i nie narażaj siebie na oglądanie takich dialogów. Mam wrażenie, że jesteś osobą, która po przeczytaniu łańcuszka na fb wysyła go do wszystkich znajomych w strachu że cała jego rodzina zaraz zginie jeśli tego nie zrobi...

Czy to serio czy żartem, wypisywanie wiadomości do dziewczynek grających na serwerze "pokaż muszelkę" jest poniżej jakiejkolwiek krytyki, nie muszę chyba przypominać że w prawdziwym świecie za taki tekst dostałbyś pałą przez plecy a potem odsiadkę za pedofilię.

Nie lubię serwerów, które psują renomę gry, a twój właśnie takim jest, nowi gracze MC wchodząc na serwer wyrabiają sobie opinię o całym community gry, więc psujesz opinię o grze.
To że nie gram na serwerze, nie oznacza że nie wchodzę tam co jakiś czas, sprawdzić poziom który nadal tam panuje, aby poprzeć osoby, które także takie zjawiska zobaczyły i podzieliły się nimi w tym poście.
Równie dobrze mogę stać sie graczem, który przesiaduje całe godziny na serwerze udając że dobrze się bawi a w rzeczywistości czekać na takie smaczki, aby pokazać ludziom że nie każdy serwer jest dnem, bo taka opinia zaczęła się wyrabiać o polskich serwerach gry.

Mój zestaw

Opublikowano
16 godzin temu, Nekrosmanteia napisał:

Czy to serio czy żartem, wypisywanie wiadomości do dziewczynek grających na serwerze "pokaż muszelkę" jest poniżej jakiejkolwiek krytyki, nie muszę chyba przypominać że w prawdziwym świecie za taki tekst dostałbyś pałą przez plecy a potem odsiadkę za pedofilię.

Nie lubię serwerów, które psują renomę gry, a twój właśnie takim jest, nowi gracze MC wchodząc na serwer wyrabiają sobie opinię o całym community gry, więc psujesz opinię o grze.
To że nie gram na serwerze, nie oznacza że nie wchodzę tam co jakiś czas, sprawdzić poziom który nadal tam panuje, aby poprzeć osoby, które także takie zjawiska zobaczyły i podzieliły się nimi w tym poście.
Równie dobrze mogę stać sie graczem, który przesiaduje całe godziny na serwerze udając że dobrze się bawi a w rzeczywistości czekać na takie smaczki, aby pokazać ludziom że nie każdy serwer jest dnem, bo taka opinia zaczęła się wyrabiać o polskich serwerach gry.

Serwery non premium nie mają żadnego odniesienia do community, bo są od razu wszędzie skreślane przez to że są dla graczy grających na nieoryginalnej wersji, a to już mówi samo za siebie. Poza tym według mnie powinieneś trochę wyluzować i zobaczyć jak wygląda internet. Ludzie dzisiaj śmieją się z absurdalnych rzeczy urażających ich religie, z holocaustu, a nawet z żartów na tle rasistowskim a ty masz problem że właściciel serwera napisał coś do innego gracza ironicznie a nie do "dziewczynki"(nie wspomnę już o tym, że sam jestem w związku) która gra na moim serwerze głównie z tego względu że na innych serwerach doświadczyła takich głupot jak ostrzeżenie za każde przekleństwo(3x ostrzeżenie=ban) czy użycie caps locka w zdaniu. Jeśli na prawdę masz takie parcie na naprawianie świata i polskich serwerów to załóż własny i pochwal się ilu będziesz miał stałych graczy przy takich zawiłych zasadach jakie promujesz. Napiszę jeszcze ciekawostkę, że w trakcie tamtych sytuacji serwer nie miał żadnego regulaminu, a gracze mogli pisać co chcieli.

Opublikowano
6 godzin temu, Draundenth napisał:

Co się stało, czemu serwer jest wyłączony ?

Mieliśmy mały problem techniczny wynikający nie z naszej winy, ale już jest wszystko ok :)

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga! Serwer jest po prostu zajebisty, lepszego serwera vanilla nie znajdziecie. Komendy spoko, reset endu i netheru spoko, ale administracja to żart. W adminfamili naszego serwera wyróżnić możemy Dona całej bandy Asediego 16 latka z bólem ucha wchodzącego raz na miesiąc , Risenovskiego który zabija graczy gdy poproszą go o pomoc (w tym mnie), oraz jakiś pojedynczych adminów i helperów którzy nie przeszli pewnie nawet szkolenia i po prostu się dostali do mafi serwera. Dzisiaj dostałem bana ponieważ ,,rzekomo'' mój kolega JupixYT powiedział że pomogał mi sciągać cheaty do mc (co było nie prawdą) a pan wielki i potęrzy Asedi nawet nie przedstawił mi sensownego powodu powiedział mi tylko to. A więc podsumowując możecie grać na tym serwerze jednak uważajcie co robicie ponieważ za normalne rzeczy jakie robi gracz możecie dostać bana, więc najlepiej siedźcie w waszych domkach z dirta i dookoła miejcie poduszki ;)

Opublikowano
58 minut temu, adusx111 napisał:

Uwaga! Serwer jest po prostu zajebisty, lepszego serwera vanilla nie znajdziecie. Komendy spoko, reset endu i netheru spoko, ale administracja to żart. W adminfamili naszego serwera wyróżnić możemy Dona całej bandy Asediego 16 latka z bólem ucha wchodzącego raz na miesiąc , Risenovskiego który zabija graczy gdy poproszą go o pomoc (w tym mnie), oraz jakiś pojedynczych adminów i helperów którzy nie przeszli pewnie nawet szkolenia i po prostu się dostali do mafi serwera. Dzisiaj dostałem bana ponieważ ,,rzekomo'' mój kolega JupixYT powiedział że pomogał mi sciągać cheaty do mc (co było nie prawdą) a pan wielki i potęrzy Asedi nawet nie przedstawił mi sensownego powodu powiedział mi tylko to. A więc podsumowując możecie grać na tym serwerze jednak uważajcie co robicie ponieważ za normalne rzeczy jakie robi gracz możecie dostać bana, więc najlepiej siedźcie w waszych domkach z dirta i dookoła miejcie poduszki ;)

Typowy przykład płaczu po banie.  Ban otrzymany słusznie. Do tego gość próbował się tłumaczyć, że nie było go dzisiaj mimo że sytuacja dotyczyła kilku dni wcześniej. Poza tym to rozumiem, że "kolega" robił coś w JEGO domu, na JEGO laptopie i znał hasło do JEGO konta na serwerze podczas jego nieobecności w domu "u koleżanki mamy".  Nie chce mi się nawet wstawiać logów z tego dnia w których adusx111 pytał moderatora czy można używać cheatów do szukania np. mob spawnerów.

2018-11-11_22.45.35_2.png Tłumaczenie się x1 2018-11-11_22.47.37.png Tłumaczenie się x2 cheaty2.png Moje wiadomości z moderatorem

unknown.png

Opublikowano
42 minuty temu, adusx111 napisał:

Co do ból-dupiących aplegerów ,typu dziecko : Adusx111 , ten serwer nie ma dla nich przyszłości. Serwer ten jest dla graczy o kulturze osobistej, przestrzegających regulaminu (muszą nauczyć się go czytać). Nie ma jakiegokolwiek prawa dla oszustów i krętaczy , bo od razu jest ban, Osobnicy typu JupixYT , bądź wsomniany adusx zostali zbanowani za posiadanie cheat lanuchera, podkreślam używali cheatów na serwerze survival. To odrażające jest , że w dzisiejszych czasach nawet na prostym serwerze , znajdą się cwaniaczki co psują grę innym , robią tgz "trolling" , a ich wysławianie się na czatach publicznych sięga dna. Miewam odruchy wymiotne jak patrzę na czat , z tego powodu zostałem Moderem by pilnować kultury czatu. Wszystkich NORMALNYCH GRACZY , przyjmujemy z radością , tu nie znajdziecie miejsca na bandę rozwydrzonych bachorów ( już ja o to zadbam). #StopTrolling #KulturaOsobista #UtczciwaGra . Zapraszamy na serwer , który ciągle będzie się rozwijał i wprowadzał nowości. To nie jest zero jedynkowy serwer jak inne. 

Opublikowano
1 godzinę temu, adusx111 napisał:

A co do tego, że "Asediego 16 latka z bólem ucha wchodzącego raz na miesiąc , Risenovskiego który zabija graczy gdy poproszą go o pomoc (w tym mnie), oraz jakiś pojedynczych adminów i helperów którzy nie przeszli pewnie nawet szkolenia i po prostu się dostali do mafi serwera" to administracja serwera składa się z zasłużonych dla serwera i dojrzałych osób, którzy umieją zawładnąć nad tą zgrają dzieciarni takich jak adusx111. Jeśli chodzi o mnie (Asedi) to rzeczywiście miałem  zapalenie ucha (nie mam też 16 lat jak pisze adus)  i wchodziłem na serwer kiedy tego wymagał. Owy gracz natomiast myśli, że serwer to całe moje życie i że z gorączką wstanę z łóżka i będę na nim siedział, bo ktoś natychmiast wymaga mojej pomocy... Zero zrozumienia i empatii. To by było na tyle z mojej strony. Serdecznie zapraszamy nowych graczy do wspólnej gry na serwerze

Opublikowano

Trudno żeby Gracz nie zabijał Gracza , gdy sam jest tylko graczem. Nie byłem na tym serwerze jako moder od samego początku , a zostałem nim pod namową moich przyjaciół. Pomimo iż jestem moderatorem, nic mnie nie różni od zwykłego gracza , jakim byłem od samego początku i pozostanę do końca. To jest tylko gra. a w grze liczy się zabawa. Ale nie zapominajmy o najważniejszym pojęciu w każdej grze , mianowicie własna odpowiedzialność oraz szczerość wobec innych jak i samego siebie.

Opublikowano
1 minutę temu, Wefaj napisał:

Czemu jest whitelista?

Aktualnie mamy przerwę techniczną trawającą kilkanaście/kiladziesiąt minut. Polecam szukać informacji na naszym serwerze discord.

Opublikowano

Słuchaj to że jupix se coś powiedział to nie znaczy że to prawda. Zbanowałeś mnie bo co bo napisał że mam cheat launchera, i co jakbym powiedział że ktoś ma haxy to byś go z automatu zbanował? I nazywanie mnie ,,dzieckiem'' to tylko pokaz tego że nie potraficie przyjąć krytyki. I chciałbym zapytać czy będzie kiedyś opcja unbana za hajs?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...