Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o usunięcie tematu

Kasanowa245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Risenovsky skoro macie dowody to czemu nie chcecie ich pokazać?

Mówie jeszcze raz NIE miałem NIE mam i nigdy NIE będę miał żadnego ,,cheat launchera''. Wy nawet mnie dobrze nie sprawdziliście jak to robią na innych serwerach,ty tylko powiedziałeś przyznaj się bo jupix mówi że ci pomagał. Jeśli takie macie podejście do graczy to raczej ja nie widze przyszłości dla tego serwera...

Opublikowano
14 godzin temu, adusx111 napisał:

Risenovsky skoro macie dowody to czemu nie chcecie ich pokazać?

Mówie jeszcze raz NIE miałem NIE mam i nigdy NIE będę miał żadnego ,,cheat launchera''. Wy nawet mnie dobrze nie sprawdziliście jak to robią na innych serwerach,ty tylko powiedziałeś przyznaj się bo jupix mówi że ci pomagał. Jeśli takie macie podejście do graczy to raczej ja nie widze przyszłości dla tego serwera...

Słuchaj , komu chcesz pokazać swoją wiarygodność , jeżeli broniłeś się argumentami : "kolega grał na moim komputerze , kiedy nie było w domu".Raczej nic byś coś w tym stylu nie mówił ,jeżeli byś faktycznie nie miał cheatów. Nie.... przyszłość jest dla graczy na tym serwerze , ale nie dla krętaczy takich jak ty. Mieć wymówkę i jeszcze nie trzymać się swojego alibi wymyślając nowe historyjki , które lepsze słyszałem przed podstawówką jedząc kebsa z ostrym sosem, A wiesz skąd ten sos pikantny ? Z łez dzieci pokazujących swoją gorycz do nie przyznawania się do winy. Jak wiedziałeś że zostaniesz zbanowany wystartowałeś z : "Proszę nie banuj". Zrobisz wszytko byle , postawić na swoim zdaniu... i ty mówisz o tym żeby nie nazywać ciebie dzieckiem..... Sorry Kid , nothing personal. 

Opublikowano

Drama, jaka się tutaj rozgrywa, nie zachęca do odwiedzin serwera. Może przeniesiecie się z tym na Skype/Discord/Priv, zamiast wywalać brudy publicznie? 

Mimo wszystko wpadnę obczaić serwer, przez swoją sympatię do serwerów Vanilla.

Opublikowano
1 godzinę temu, Lorellai napisał:

Drama, jaka się tutaj rozgrywa, nie zachęca do odwiedzin serwera. Może przeniesiecie się z tym na Skype/Discord/Priv, zamiast wywalać brudy publicznie? 

Mimo wszystko wpadnę obczaić serwer, przez swoją sympatię do serwerów Vanilla.

Staramy się wyjaśnić sprawę, bo ta osoba specjalnie założyła konto na forum aby oczernić nasz serwer.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...