Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Medium/Hard] Senedia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Sheila^^ napisał:

Jako iż mam tu prezentacje więc wypadałoby Was poinformować -

Reklama może się przesunąć, a co za tym idzie oficjalny start serwera również. Zapowiadaliśmy od dziś zacząć reklamę (jak widać żaden krok nie został podjęty) lecz chcemy zrobić to w sposób następujący - wszystko na raz (fanpage, youtube, grupy, steamy) czyli wszystko w jeden dzień, aktualnie czekamy na odpowiedź trzech youtuberów i dwóch grup - przez co w dniu dzisiejszym nie rozpoczęła się reklama + możliwe jest przesunięcie startu serwera na następny piątek jeśli owe osoby nie odpowiedzą nam do jutra. O wszystkim będziemy informować. Miłego wieczoru.

Czyli juz zaczynacie start przekladac ? Dobrze wam idzie z reklama , zamiast pisac takie dlugie posty zajmijcie sie faktycznie reklama a nie pustym gadaniem, 

Opublikowano

Po przeczytaniu Twoich komentarzy na temat innych serwerów zwątpiłem w to aby Ci odpisywać.

https://www.mpcforum.pl/profile/647768-yoshimitsuu/?do=content&type=forums_topic_post&change_section=1

.

Opublikowano

@Yoshimitsuu

@Evil Smile

@Resso.

@I inne iq <90

Jeśli ktoś dalej twierdzi "biedaki, biedaki" - czekam na komentarze "podróbki" itd - nie ma reklamy u osób typu: Bubbex, Noperfect i większości topowych ponieważ mają już serie bądź są wykupieni na wyłączność danego serwera albo są zajęci na ten termin. Nie pytajcie dlaczego taka jakość zdjęcia. Mam nadzieje, że rozwiałem w tym momencie komentarze typu "pod hajs na wakacje i elo", pieniędzy mamy pod dostatkiem, na tym stole leży ponad 30 tysięcy złotych.

35282757_1932524460142270_24486558343563

Opublikowano
37 minut temu, Sheila^^ napisał:

@Yoshimitsuu

@Evil Smile

@Resso.

@I inne iq <90

Jeśli ktoś dalej twierdzi "biedaki, biedaki" - czekam na komentarze "podróbki" itd - nie ma reklamy u osób typu: Bubbex, Noperfect i większości topowych ponieważ mają już serie bądź są wykupieni na wyłączność danego serwera albo są zajęci na ten termin. Nie pytajcie dlaczego taka jakość zdjęcia. Mam nadzieje, że rozwiałem w tym momencie komentarze typu "pod hajs na wakacje i elo", pieniędzy mamy pod dostatkiem, na tym stole leży ponad 30 tysięcy złotych.

35282757_1932524460142270_24486558343563

Jeżeli chodzi o youtuberów to jest racja.Są youtuberzy którzy tylko nagrywają jeden serw a są którzy nagrają wiele serwerów

Opublikowano

Zapomniałem dodać, serwer robimy dla przyjemności nie pieniędzy bo rzygamy nimi. Serwer jest dla osób, które mają wolne popołudnia, które chcą powalczyć o topkę, o coś co naprawdę będzie miało znaczenie podczas pvp, a nie kto pierwszy użyje skilla, od razu zapowiadam, że exp jest ciężki szczególnie na wyższych etapach rozgrywki, nie będzie to serwer na pół miesiąca, pozdrawiam. Btw. nagroda dla topki.

senedia_top.png

Opublikowano
26 minut temu, Sheila^^ napisał:

Zapomniałem dodać, serwer robimy dla przyjemności nie pieniędzy bo rzygamy nimi. Serwer jest dla osób, które mają wolne popołudnia, które chcą powalczyć o topkę, o coś co naprawdę będzie miało znaczenie podczas pvp, a nie kto pierwszy użyje skilla, od razu zapowiadam, że exp jest ciężki szczególnie na wyższych etapach rozgrywki, nie będzie to serwer na pół miesiąca, pozdrawiam. Btw. nagroda dla topki.

Odkryj ukrytą treść

senedia_top.png

Przekonałes mnie co do gry na serwerze swoimi wypowiedziami i odpowiedziami . Mam nadzieje ze start odbędzie sie bez problemowo . 

Is stały czy czasowy ? 

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, bardziej nawiązywałem do tego, że naprawdę w pieniądze mamy ładnie mówiąc wysrane, chcemy włączyć serwer, który będzie działał dłuższy czas, na którego będzie można poświęcić więcej czasu, bez konieczności zarabiania i wydawania (tu nawiązuje do graczy) nie wiem jakich pieniędzy. Kostiumy będą czasowe (31 dni) z możliwością odświeżania ich (+7/14/21 dni do aktualnego czasu) jeśli nie przekracza czas 31 dni, pety i wierzchowce będą stałe.

Opublikowano
Dnia 8.06.2018 o 20:34, Evil Smile napisał:

czekaj, co? reklamujesz się na MPC, a potem mówisz, że nie będziesz prosił społeczności MPCForum o wejście na serwer? To po co się tu reklamujesz? 

Żałuję tamtego statusu, dalej jesteś głupia. Nikt nie będzie nikogo zmuszał, ta "reklama" (żadna to reklama) to jest tylko i wyłącznie informacja, że takowy serwer w ogóle ISTNIEJE.

//////////////

@Sheila^^ Z tym małyszem to przesadziłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...