Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DreamIslandMu | S6E3 | Dynamic x484 | NO DONATE | Data Startu: 15.06.2018r 19:00

vitas13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nastawiamy się stricte na polskich graczy. 

Ad.1 SM może wykonać kilka ataków podczas używania teleportu. Testowane to było w przedziale 6-9k Agi. 

Opublikowano
2 godziny temu, vitas13 napisał:

Nastawiamy się stricte na polskich graczy. 

Ad.1 SM może wykonać kilka ataków podczas używania teleportu. Testowane to było w przedziale 6-9k Agi. 

Poprostu fajnie jakby było dużo wiary :)

Opublikowano

To widzimy sie o 19, dawac jak najwiecej typa, bedzie mucka:D

tej typy, mial ktos taki problem z rozpakowaniem?

!   DreamIsland Client.rar: The archive is either in unknown format or damaged

pobieralem pare razy z 2 zrodel

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

@pawelek243 Zauploaduje clienta jeszcze na trzeci hosting, a tak to możesz spróbować (jeśli używasz Winrara) kliknąć prawy przycisk myszy i następnie repair archive.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@vitas13 nie mam takiej opcji pod prawym, sciagnalem jeszcze raz i nie dziala, wychodze z domu, jak na start nie wbije to pewnie juz to oleje, bo nie ma co byc w tyle na starcie^^

nie no w sumie to trzeba mucic ^^^

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Ponieważ serwer jest off, o 18 zostanie włączony, natomiast o 19:00 pojawią się moby. :) 

@Edit
Zostały dodane nowe linki z clientem na stronie www. Client został również przerobiony na wersje exe do zainstalowania dla osób mających problem z winrarem. 

Opublikowano

mam nadzieje ze nie bedzie to serwer pay2win tylko play2win ^^ i mogl by ktos wkoncu zrobic serwer jak dawny stary x-world mu na lata bo takie granie sezon czy 2 miesiace i zaczynac odnowa to juz mi sie nudzi i najbardziej mi sie podoba sezon 6 . ludze sie ze bedzie sporo ludzi i serwer sie utrzyma chociaz z rok.^^ napewno wbije zerknac bo szukam dobrego serweru s6

Opublikowano

Jak na razie serwer będzie w takiej formie jak to jest opisane. Co przyniesie nam przyszłość i czy ludziom spodoba się serwer to zobaczymy niebawem :) 

Opublikowano

@santosBK Wszystko jest opisane w publikacji.
55rr po 400pkt. Za następne resy nie dostajesz punktów. Od 45 resetu masz możliwość zdobywania Dream Pointsów ( co 15 resetów jest przyznawana jest ich pewna ilość ). Maksymalne staty to 17000 w jedną statystykę. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hej 

Może ktoś pomoże , odpalam clienta wszystko pięknie się ładuje a przed samym końcem buforowania zamyka mi okno, wie ktoś co to może być?? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...