Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faeris.pl [Dedyk][PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
4 godziny temu, .Avixon. napisał:

Tylko później mnie nie proś, żebym nie wypierdalal serwera ok? Bo sa 3 niespodzianki w tych plikach co masz. Dodatkowo masz je bez kodu Source. Także tego za chuja nie ogarniesz. No cóż strzał w kolano niestety ziomeczku. Ale to widzimy się na starcie w takim razie! ??

3 niespodzianki ? = że nie masz nic, inaczej by zabrzmiało 1 

Opublikowano
20 minut temu, MTsunami napisał:

Groźby Asfenka nie warte czytania a olafek znowu dodaje swoje 3 grosze ehh, serwer godny uwagi polecam!

Dziękujemy , zapraszamy :)

1 minutę temu, Carbonxx3x napisał:

WEJDĘ ^^

Zapraszamy :) 

Opublikowano
54 minuty temu, MTsunami napisał:

Groźby Asfenka nie warte czytania a olafek znowu dodaje swoje 3 grosze ehh, serwer godny uwagi polecam!

Godny uwagi? Chłopie, wszyscy wiemy, że jesteś mega spierdo (no you know, ale nie mogę dokończyć ze względu na politykę forum) i podniecasz się każdym elantrosopodobnym serwerem, jakbyś zobaczył nagą szamankę. Ten serwer nic nie posiada i jest dziurawy jak sitko, zapewne nawet nie ruszy. Widać ten poziom "znawców MPC". Wypowiadam się, ponieważ mam takie prawo, a tobie chuj do tego. I nie życzę sobie, abyś wywoływał moje imie (w dodatku z małej litery) celem jakiś marnych prowokacji, bo jesteś żałosny.

Bez odbioru, kundlu społeczny.

Opublikowano
3 minuty temu, Reyaver napisał:

Godny uwagi? Chłopie, wszyscy wiemy, że jesteś mega spierdo (no you know, ale nie mogę dokończyć ze względu na politykę forum) i podniecasz się każdym elantrosopodobnym serwerem, jakbyś zobaczył nagą szamankę. Ten serwer nic nie posiada i jest dziurawy jak sitko, zapewne nawet nie ruszy. Widać ten poziom "znawców MPC". Wypowiadam się, ponieważ mam takie prawo, a tobie chuj do tego. I nie życzę sobie, abyś wywoływał moje imie (w dodatku z małej litery) celem jakiś marnych prowokacji, bo jesteś żełosny.

Bez odbioru, kundlu społeczny.

Ojoj masz coś jeszcze do powiedzenia czy to wszystko? To ty żaliłeś się na fb olafku że ktoś cie wyzywa na mpc forum więc lepiej sieć tak cichutko.Żałosny jesteś no ale co zrobić trzeba żyć z takim gównem jak ty.Nie pozdrawiam 

Widać że jesteś pisowską kur**** :)

Opublikowano
15 minut temu, MTsunami napisał:

Ojoj masz coś jeszcze do powiedzenia czy to wszystko?

Spokojnie, ja mogę rozmawiać, oj mogę. Aż Ci się znudzi, wieśniaku.

To ty żaliłeś się na fb olafku że ktoś cie wyzywa na mpc forum więc lepiej sieć tak cichutko.

Nie żaliłem się, tępaku, nie wiedziałem kim jesteś. A że na PW nie raczyłeś odpisać, nie raczyłeś się ujawnić i wolałeś być anonimowy to trzeba było innym sposobem Cię "wygarnąć".

sieć

Rybacka gruba, czy cienka? Czy może chodziło Ci o słowo "siedź", analfabeto? Wypieprzaj do książek, zacznij od czegoś, co się nazywa "Słownik ortograficzny". Nie potrafisz nawet krótkiego posta napisać bezbłędnie, a masz najwięcej do napisania; ah żeby tylko się do kogoś dojebać, żeby sprowokować lepszych od siebie, ponieważ typie potrzebujesz atencji. Piszesz post, w którym wprost pieprzysz o kimś, że jest gównem, popełniając przy tym przynajmniej jeden błąd int/ort.

Żałosny jesteś no ale co zrobić trzeba żyć z takim gównem jak ty

Ta? Udowodnij mi tą moją żałosność, to chyba z setny post, w którym masz do mnie problem i przypieprzasz się do mojego zdania/opinii (piszę post i jak pies na zawołanie się pojawiasz w 5 minut, aby spróbować mnie wyjaśnić, a wyjaśniasz sam siebie). Kundel.

Nie pozdrawiam 

No ja również, wyloguj się z tego forum najlepiej.

Widać że jesteś pisowską kur**** :)

Mylisz się, mam "troszkę" inne poglądy polityczne. A to, że większość Warszawy (i okolic) jest za pisem to mnie to w sumie pierdoli.

kur****

Więcej gwiazdek tam wrzuć, jak już cenzurujesz to zachowaj liczbę znaków. Strach obleciał przed użyciem wulgaryzmu? Mamy rok 2018, a nie 2008 - każdy wie, że słowo "KU*WA" to "KURWA" z jedną gwiazdką, żeby nikt się nie przypieprzył do wulgaryzmów (a co poniektóre strony za wulgi z cenzurą karzą tak samo, jak za wulgi bez cenzury, bo taką cenzurę można sobie w dupę wsadzić, każdy wie o co chodzi, nawet 5 letnie dzieci).

Opublikowano
9 minut temu, Reyaver napisał:

Spokojnie, ja mogę rozmawiać, oj mogę. Aż Ci się znudzi, wieśniaku.

Nie żaliłem się, tępaku, nie wiedziałem kim jesteś. A że na PW nie raczyłeś odpisać, nie raczyłeś się ujawnić i wolałeś być anonimowy to trzeba było innym sposobem Cię "wygarnąć".

Rybacka gruba, czy cienka? Czy może chodziło Ci o słowo "siedź", analfabeto? Wypieprzaj do książek, zacznij od czegoś, co się nazywa "Słownik ortograficzny". Nie potrafisz nawet krótkiego posta napisać bezbłędnie, a masz najwięcej do napisania; ah żeby tylko się do kogoś dojebać, żeby sprowokować lepszych od siebie, ponieważ typie potrzebujesz atencji. Piszesz post, w którym wprost pieprzysz o kimś, że jest gównem, popełniając przy tym przynajmniej jeden błąd int/ort.

Ta? Udowodnij mi tą moją żałosność, to chyba z setny post, w którym masz do mnie problem i przypieprzasz się do mojego zdania/opinii (piszę post i jak pies na zawołanie się pojawiasz w 5 minut, aby spróbować mnie wyjaśnić, a wyjaśniasz sam siebie). Kundel.

No ja również, wyloguj się z tego forum najlepiej.

Mylisz się, mam "troszkę" inne poglądy polityczne. A to, że większość Warszawy (i okolic) jest za pisem to mnie to w sumie pierdoli.

Więcej gwiazdek tam wrzuć, jak już cenzurujesz to zachowaj liczbę znaków. Strach obleciał przed użyciem wulgaryzmu? Mamy rok 2018, a nie 2008 - każdy wie, że słowo "KU*WA" to "KURWA" z jedną gwiazdką, żeby nikt się nie przypieprzył do wulgaryzmów (a co poniektóre strony za wulgi z cenzurą karzą tak samo, jak za wulgi bez cenzury, bo taką cenzurę można sobie w dupę wsadzić, każdy wie o co chodzi, nawet 5 letnie dzieci).

Hehehe chcesz coś jeszcze dodać czy nie? mam wypomnieć co robiłeś czy mam zostawić to dla siebie?

Opublikowano
2 minuty temu, MTsunami napisał:

Hehehe chcesz coś jeszcze dodać czy nie? mam wypomnieć co robiłeś czy mam zostawić to dla siebie?

Nie mam nic do ukrycia, dawaj.

Opublikowano
1 minutę temu, varti122421 napisał:

Prosiłbym, bardzo bym prosił, byście się poszli kłócić gdzie indziej :)

Miłego ;)

Spokojnie jeszcze trochę to już go tu nie będzie :D 

Opublikowano

Bardzo proszę o zachowanie kultury - dwójka użytkowników już zapewniła sobie tydzień odpoczynku od forum, nie chciałabym, aby kolejne osoby musiały dołączać do nich.

Opublikowano
1 minutę temu, Aive napisał:

Bardzo proszę o zachowanie kultury - dwójka użytkowników już zapewniła sobie tydzień odpoczynku od forum, nie chciałabym, aby kolejne osoby musiały dołączać do nich.

Dziękuję! :)

Opublikowano

1h do startu registerka dalej nie działa ;/ (o której rejestracje odpalicie?)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
15 minut temu, MC30000 napisał:

1h do startu registerka dalej nie działa ;/ (o której rejestracje odpalicie?)

17:30

Rejestracja Online ! Zapraszamy do rejestracji . 

Startujemy o 18:00 ! 

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że projekt nie jest typowym projektem pod IS'a, więc forum na darmowym hostingu jest wybaczalne.

Postoi - super, nie - trudno. Nikt nie straci na tym ani złotówki, więc jak dla mnie super - można pośmigac na czilku.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
3 minuty temu, Evil Smile napisał:

Zacznijmy od tego, że projekt nie jest typowym projektem pod IS'a, więc forum na darmowym hostingu jest wybaczalne.

Postoi - super, nie - trudno. Nikt nie straci na tym ani złotówki, więc jak dla mnie super - można pośmigac na czilku.

Forum przeniesiemy na Domenę także spoczko ! :)

Nie chcemy od ludzi brać pieniędzy , postawiliśmy na zabawę robimy to Dla graczy ! :)

Opublikowano
4 godziny temu, Aive napisał:

Fajnie jakby ta Evil smile miała odpoczynek od tego forum, ciekawe czemu jeszcze go nie dostała xD.

Offtopic: pliki elantrororosa, który nie wypalił, widziałem je gdzieś w necie nie pamiętam na jakim forum, hm przerobione pod pvp, zobaczymy jak to wypali, aczkolwiek co tam może siedzieć to tego nawet najstarsi górale nie wiedzą.

Opublikowano
1 godzinę temu, siemaelopro napisał:

Fajnie jakby ta Evil smile miała odpoczynek od tego forum, ciekawe czemu jeszcze go nie dostała xD.

Offtopic: pliki elantrororosa, który nie wypalił, widziałem je gdzieś w necie nie pamiętam na jakim forum, hm przerobione pod pvp, zobaczymy jak to wypali, aczkolwiek co tam może siedzieć to tego nawet najstarsi górale nie wiedzą.

Mija 2 godzina i 23 minuty jak widać  serwer działa jest wszystko w najlepszym porządku ! 

Zapraszamy do Gry , ludzie chwalą także wszystko jest Okey .

Opublikowano

To pobieram lecę się pobawić. :D

JAK KTOŚ CHCĘ SIĘ POBAWIĆ MIEĆ ALL ZA FREE TO POLECAM KOMENDĘ! : Piszemy na czacie: /itemkamcio [ID Itema] :) Elo.

Opublikowano
1 godzinę temu, .Avixon. napisał:

To pobieram lecę się pobawić. :D

JAK KTOŚ CHCĘ SIĘ POBAWIĆ MIEĆ ALL ZA FREE TO POLECAM KOMENDĘ! : Piszemy na czacie: /itemkamcio [ID Itema] :) Elo.

Miałeś wyłączyć serv a nie komendy : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...