Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faeris.pl [Dedyk][PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6HdGFxZ.png

START SERWERA ODBĘDZIE SIĘ 02.06.2018 godzina: 18!

CF3XVy7.png

PEŁNA PREZENTACJA ZNAJDUJE SIĘ NA NASZYM FORUM

Typ serwera: PvP

Królestwa: Jinno oraz Shinsoo.

Maksymalny poziom: 200 - otrzymujemy go na start.

Punkty statusu: 125.

6/7 Bonus: Nie

nmUQkVt.png

Strona główna: 

www.faeris.pl

(rejestracja zostanie włączone godzinę przed startem)

www.faeris.pl/register

Klient:

(Klient zostanie udostępniony 3 godziny przed startem serwera, wraz z aktualnym skanem)

Forum: 

EN9DB7u.png

Serwer Faeris stworzony został z myślą o graczach, którzy lubią pograć na luźnym, prostym serwerze PvP!

Tworzyliśmy ankiety odnośnie rozrywki na serwerze, postawiliśmy duży nacisk na łatwy, przyjemny dungeon.

Ulepszenie ekwipunku nie będzie dla was większym wysiłkiem, a system ekwipunku exp sprawi dropienie jeszcze bardziej przyjemniejszym.

cxQcTMJ.png

Właściciel: Reanshye

(odpowiedzialny za support na forum, support GG na stronie, grafikę oraz zarządzanie zespołem)

Właściciel/Technik: Groszek

(odpowiedzialny za support na forum, sprawy techniczne oraz zarządzanie zespołem)

Community Manager: Proczek

(odpowiedzialny za support, eventy, nadzór nad turniejem pvp, oraz sędziami turnieju)

Mistrz Gry:  Maveri

(odpowiedzialna za nadzór w grze, pilnowanie porządku, eventy)

Mistrz Gry: Stranger

(odpowiedzialny za nadzór w grze, pilnowanie porządku, eventy)

Mistrz Gry: Bryland3D

(odpowiedzialna za nadzór w grze, pilnowanie porządku, eventy)

WERYFIKACJA:

366sxoN.jpg

jAvnQPw.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a uj server pvp zobaczymy jutro co z tego będzie xD

p; isa będzie można zdobyć z jakiś bossów//dungów czy tylko is?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

fajnie sie zapowiada wbije 

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano
1 godzinę temu, dramat21 napisał:

Pliki elantrosa następny gotowiec tylko lekko pozmieniane xD

Jak większość serwerów tylko że my trochę pozmieniali i przerobili go na takiego który będzie pod PvP , pieniędzy nie chcemy tylko dobrą zabawę . :)

8 minut temu, barto0122 napisał:

fajnie sie zapowiada wbije 

Zapraszamy :)

Opublikowano
2 minuty temu, dramat21 napisał:

Ale prezka wyszła ładnie :p

Dziękujemy :)

1 godzinę temu, MC30000 napisał:

a uj server pvp zobaczymy jutro co z tego będzie xD

p; isa będzie można zdobyć z jakiś bossów//dungów czy tylko is?

Zależy nam na czystej rozgrywce, nie stawialiśmy serwera, by na nim zarobić, tylko by dobrze się bawić.

Nie ma IS'u. Jest dodany legendarny Boss - z którego dropi szkatułka, a z niej, możemy otrzymać pety, fryzury oraz kostiumy.

Dodatkowo na start, otrzymujesz kostium, fryzurkę oraz peta do expa i pvp ;)

Opublikowano
26 minut temu, varti122421 napisał:

Dziękujemy :)

Zależy nam na czystej rozgrywce, nie stawialiśmy serwera, by na nim zarobić, tylko by dobrze się bawić.

Nie ma IS'u. Jest dodany legendarny Boss - z którego dropi szkatułka, a z niej, możemy otrzymać pety, fryzury oraz kostiumy.

Dodatkowo na start, otrzymujesz kostium, fryzurkę oraz peta do expa i pvp ;)

po tej odpowiedzi nastawiliście mnie pozytywnie na server widzimy się jutro ;)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Z chęcią wbije skoro serio server tylko dla zabawy nie pod zarobek, powodzenia życze i mam nadzieje że wypali 

Jakaś reklama może bedzie? 

Opublikowano
6 minut temu, Sztel1 napisał:

Z chęcią wbije skoro serio server tylko dla zabawy nie pod zarobek, powodzenia życze i mam nadzieje że wypali 

Jakaś reklama może bedzie? 

Staramy się ile możemy ;3

Opublikowano
1 minutę temu, .Avixon. napisał:

Dlaczego podjebaliście całą moją prezentację Elantrosa? :D Nie wyrażam zgody na to. :/ 

Wszystkie takie rzeczy krążą w internecie od dłuższego czasu, serwery są tworzone tylko by zarobić.

My odpuściliśmy sobie wersje serwera pod zarobek, tylko by dać ludziom możliwość dobrej zabawy.

Dlatego prosiłbym byś sobie darował takie komentarze, grafikę mogę zmienić jeżeli tak bardzo Cię boli fakt, że nie używana grafika, została zapożyczona i edytowana.

Miłego dnia, pozdrawiam.

Opublikowano
28 minut temu, varti122421 napisał:

Wszystkie takie rzeczy krążą w internecie od dłuższego czasu, serwery są tworzone tylko by zarobić.

My odpuściliśmy sobie wersje serwera pod zarobek, tylko by dać ludziom możliwość dobrej zabawy.

Dlatego prosiłbym byś sobie darował takie komentarze, grafikę mogę zmienić jeżeli tak bardzo Cię boli fakt, że nie używana grafika, została zapożyczona i edytowana.

Miłego dnia, pozdrawiam.

Ale tekst z prezentacji też chamsko zajebaliście! :D Więc co mam o tym sądzić? Ciężko było napisać swoje zdania? :O

Opublikowano
57 minut temu, MTsunami napisał:

Wejdę :D bo na te gówno od asfena nie warto wchodzić ;* 

Zapraszamy!

1 godzinę temu, .Avixon. napisał:

Ale tekst z prezentacji też chamsko zajebaliście! :D Więc co mam o tym sądzić? Ciężko było napisać swoje zdania? :O

Odpowiem ostatecznie, bo zaczynasz mnie Asfen słabić.

Więcej zajęłoby mi, poprawianie błędów ortograficznych, niż kopiowanie.

Proszę sprawdź tekst i treść, później osądzaj.

Cieszę się, że tak bardzo przyswoiłeś sobie naszą prezentację.

Miłego.

Opublikowano

Tylko później mnie nie proś, żebym nie wypierdalal serwera ok? Bo sa 3 niespodzianki w tych plikach co masz. Dodatkowo masz je bez kodu Source. Także tego za chuja nie ogarniesz. No cóż strzał w kolano niestety ziomeczku. Ale to widzimy się na starcie w takim razie! ??

Opublikowano
19 minut temu, .Avixon. napisał:

Tylko później mnie nie proś, żebym nie wypierdalal serwera ok? Bo sa 3 niespodzianki w tych plikach co masz. Dodatkowo masz je bez kodu Source. Także tego za chuja nie ogarniesz. No cóż strzał w kolano niestety ziomeczku. Ale to widzimy się na starcie w takim razie! ??

„Nadepnięte ego Asfena. Nie zależało mi na tym, lecz jak widać bardzo to łatwe. Grozisz nam wywaleniem serwera, tylko dlatego, ze znaleźliśmy lepszy pomysł na te pliki? Jesteś zawistny, tyle mam Ci do powiedzenia. Wywalisz nam serwer, zrobimy inny na innych plikach. Wydaje mi się, ze lepiej gdy ludzie widzą, ze pliki należały do Ciebie, niż czytają komentarze, że jesteś nafaszerowany cebulactwem, jeżeli już tak nie myślą, po Twoich wcześniejszych wyczynach.

Bez pozdrowień i kończę ten temat . 

Opublikowano

Pliki z mojego FP czy skąd? Jak możecie mieć sponsora, skoro forum stoi na darmowej domenie, grafika ogółu to jakiś żart na kółkach, jakość prezentacji też.

Opublikowano
1 minutę temu, Reyaver napisał:

Pliki z mojego FP czy skąd? Jak możecie mieć sponsora, skoro forum stoi na darmowej domenie, grafika ogółu to jakiś żart na kółkach, jakość prezentacji też.

Forum stoi na darmowej jak dało się zauważyć stronę mamy wykupioną i jest postawione na Płatnej wystarczy że przeniesiemy :) . Innym się podoba prezentacja  , drugim nie :) . Dziękujemy za opinię , Pozdrawiamy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...