Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriasMT2.pl [Dedyk][4fun/Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano
Dnia 18.05.2018 o 23:36, radeon252 napisał:

raczej tak. ;) choć
Schowek-158(5).png?i_dim=1920x1200&app_i

Może więcej screenów wrzucisz? 

Ten wygląd m1 zainteresował mnie na tyle, że jestem ciekawa jak wygląda reszta map. :D

Jedyne co mnie boli w prezentacji to jej niska jakość, grafika jest rozmazana.

Powodzenia w dalszym tworzeniu serwera.

nWHug0o.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@lukasz5050 Serwer upadl aktualnie jestem w trakcie prac nad nowym o wiele lepszym serwerem PVP :). Na serwerze zostalo ogloszone ze serwer upadl i bedzie nowy znacznie lepszy ten sie nie udal bylo bardzo duzo bugow krytycznych ktore uniemozliwaly rozgrywke ;). Ten stoi do 0 online w ciagu  48 godzin 

Opublikowano
Dnia 9.06.2018 o 12:36, Makumba111 napisał:

@lukasz5050 Serwer upadl aktualnie jestem w trakcie prac nad nowym o wiele lepszym serwerem PVP :). Na serwerze zostalo ogloszone ze serwer upadl i bedzie nowy znacznie lepszy ten sie nie udal bylo bardzo duzo bugow krytycznych ktore uniemozliwaly rozgrywke ;). Ten stoi do 0 online w ciagu  48 godzin 

Dnia 9.06.2018 o 12:39, Makumba111 napisał:

@lukasz5050 Dlaczego do zamkniecia? serwer stoi :) 

Bądźmy poważni, skoro sam stwierdzasz, że "serwer upadł" i "jesteś w trakcie prac nad nowym", to ja również nie widzę miejsca na tę prezentację tutaj. Poza tym strona nie działa. Archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...