Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriasMT2.pl [Dedyk][4fun/Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pierwszej chwili pomyślałem "Co za gówno" jednak po reasearch ludkuf z administracji widać że dopiero się uczą i nie ma do czego się dopieprzyć.

Fajnie że nie próbujecie wciskać gówna ludziom na szerszą skale,

troche szlifu i chęci to następny projekt może wyjść zacnie bo tym jeszcze się nie popisujecie.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość `Mentos
Opublikowano

Powodzenia. Jak znajdę chwile to wbije na start.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Easy/4fun] AriasMT2.pl
Opublikowano

Polecam serwer

dobra roboty chłopaki Powodzenia Wpadne napewno  ;)

// Jednak nie miałem racji co do osób z składu serwera... (Leon) nie wiem czemu tak się zachowujesz ale widocznie nie powinienem wogóle do Ciebie pisać uczymy się na błędach wyciągne wnioski z tego co do serwera piszesz że mój padnie po tyg tobie życzę tego samego również sądze że twój się wywali szybko uważasz się za jakiegoś "PRO" a i tu się zdziwisz jesteś fałszywy nie warto z tobą rozmawiać bo to co piszemy na PRIV wrzucasz na forum? Hmm to jest zachowanie administracji serwera? Powiem Ci coś to zaraz to wrzucasz na forum 

Gość Lajk™
Opublikowano
Dnia 22.05.2018 o 11:00, *VideCuiFide* napisał:

Polecam serwer

dobra roboty chłopaki Powodzenia Wpadne napewno  ;)

// Jednak nie miałem racji co do osób z składu serwera... (Leon) nie wiem czemu tak się zachowujesz ale widocznie nie powinienem wogóle do Ciebie pisać uczymy się na błędach wyciągne wnioski z tego co do serwera piszesz że mój padnie po tyg tobie życzę tego samego również sądze że twój się wywali szybko uważasz się za jakiegoś "PRO" a i tu się zdziwisz jesteś fałszywy nie warto z tobą rozmawiać bo to co piszemy na PRIV wrzucasz na forum? Hmm to jest zachowanie administracji serwera? Powiem Ci coś to zaraz to wrzucasz na forum 

Leon? xD ten Leon co z Olafem coś kręcił? xD

5 godzin temu, Makumba111 napisał:

@*VideCuiFide* Po czym sądzisz że mój serwer padnie? Mylisz się bardzo grubo ;) 

Bo każdy serwer kiedyś pada na przykład;v

Opublikowano

Vide Cui Fide Olaf?  A może to ja Bosman? Hmm to ty wspólnie z Olafem opierdalasz ludzi i tyle w temacie tak to jest ten Leon co wspólnie z Olafem Kępą okradał każdego oszukiwać tylko potraficie napewno Kępa jest w teamie jak zwykle ten sam skład i tylko hajs w głowie 

Opublikowano

^koledze wyżej już podziękujemy - bo jeśli zacząłeś mówić o 'padaniu' serwerów to pozwolę sobie przypomnieć serwery nemeria które popadały i jeszcze veneris (nazwa kojarzy mi się z jakąś chorobą weneryczną [veneris - wenerycznie - podobnie haha]).. i ogólnie no ja rozumiem że konkurencja i tak dalej, ale kuurwa.. wyjeżdżać od razu z tematem który nic innego nie zrobi tylko zasyfi całą prezentację a my ciebie mamy czcić jako króla? idź zajmuj się swoim serwerem i nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy.

Opublikowano

Komentarz nieco inny od wszystkich zmarszczonych pawianów, na pewno wbije na start, tylko jakbyście mogli dać większe JPG, mało widać ale widać :D . widzimy się na starcie mordki :23_stuck_out_tongue_closed_eyes: 

Opublikowano

@*VideCuiFide* Nie wiem czy wiesz ale serwer robie z kolega Radeonem (Dominikiem) który został oszukany przez Olafa nie wspólpracuje z żadnym Olafem ;) Idz szukać atencji gdzie indziej 

Opublikowano
18 godzin temu, Lajk™ napisał:

Leon? xD ten Leon co z Olafem coś kręcił? xD

O niczym mi nie wiadomo (no chyba, że chodzi o innego Olafa).

/dobra nvm, Wam chodzi o Kępę.

Opublikowano
1 godzinę temu, EddiGaming napisał:

Kozak Totalny, wbijam z ekipom @Resso. robc1o etc

ze stary wbij frajerze 

8 godzin temu, *VideCuiFide* napisał:

Vide Cui Fide Olaf?  A może to ja Bosman? Hmm to ty wspólnie z Olafem opierdalasz ludzi i tyle w temacie tak to jest ten Leon co wspólnie z Olafem Kępą okradał każdego oszukiwać tylko potraficie napewno Kępa jest w teamie jak zwykle ten sam skład i tylko hajs w głowie 

co tam kempa, fajny avatar ;ppppp

@top, powodzenia 

najepszy kanał na polskim yt > 

https://www.youtube.com/channel/UC8Q75qZLzprey0faLCZrPXg?view_as=subscriber

< on jest najlepszy serio

Opublikowano
13 minut temu, R.o.b.c.i.o napisał:

ze stary wbij frajerze 

co tam kempa, fajny avatar ;ppppp

@top, powodzenia 

Jaki Kępa do mnie to piszesz? Poyebało do reszty?? Wyjaśniam że ja nie jestem Kępa obstawiam że Kępa siedzi w składzie tego serwera i jak widać dobrze się ukrywa // Ja Jestem Bosman nie znam Kępy i ne chce znać nie nazywaj mnie kimś kim nie Jestem ( nie zgadzam się ) nie znasz mnie to po ch.. Się wypowiadasz? No co jest nie rozumiem multi konto Makumba? Czy sam Kępa?

6 godzin temu, Reyaver napisał:

O niczym mi nie wiadomo (no chyba, że chodzi o innego Olafa).

/dobra nvm, Wam chodzi o Kępę.

Jak nie wiesz o niczym nie kojarzysz Kępy każdy go zna tutaj a Leona co z nim współpracował nie pamięta nikt?

Opublikowano
Przed chwilą, Makumba111 napisał:

Czy może jakiś Moderator uspokoić tą gówno burze? która nie dotyczy serwera?

Sam angażowałeś się w tę dyskusję, więc siłą rzeczy niestety się rozwinęła, na przyszłość prosiłabym jednak odpuścić sobie wchodzenie w zbędne dyskusje, które jak sam zauważyłeś, nie dotyczą serwera/prezentacji. Rozumiem, że czasem trzeba coś wytłumaczyć lub odpowiedzieć na zarzuty, ale ta wymiana zdań zaczęła dziś zmierzać w złym kierunku. Poza tym proszę pamiętać, że do tego służy przycisk zgłoś.

Bardzo proszę wszystkich, żeby darować sobie dalszą dyskusję niezwiązaną z serwerem i jego prezentacją - wasze prywatne problemy proszę rozwiązywać prywatnie. Jeżeli sytuacja się powtórzy, posty będą karane, a w przypadku udziału autora tematu, prezentacja zostanie przeniesiona do archiwum.

Opublikowano

Wbije sprawdze moze lepszy niz to zjebane pro co stoi jeszcze xD

a strona i klient kiedy bedzie?

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano

@barto0122 Klient pojawi się w dzień startu, start może się lekko przedłużyć ponieważ jest jeden poważny błąd który trzeba naprawić, strona forum online czasami są problemy z Blazingiem i strona nie działa

Opublikowano
4 minuty temu, Makumba111 napisał:

@barto0122 Klient pojawi się w dzień startu, start może się lekko przedłużyć ponieważ jest jeden poważny błąd który trzeba naprawić, strona forum online czasami są problemy z Blazingiem i strona nie działa

To wkoncu dzisiaj bedzie ten start czy kiedy bo tam wyzej jest napisane 1.06

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano
1 godzinę temu, Makumba111 napisał:

@barto0122 Dzisiaj lub 04-03.06 o godzinie 16 tak jak napisałem jest bug który trzeba naprawić z gildiami :) bez tego start jest nie możliwy

Startowac w poniedzialek to chyba slaby pomysl :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...