Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting i serwer na daną paczkę modyfikacji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaki hosting wybrać na paczkę modów która ma ok. 15 modów, mało wymagające poza Mo'Creatures, Biomes O' Plenty i Twilight Forest. Zastanawiam się nad lvlup ale nie jestem pewny czy jest tam możliwość dodawania forge. Druga sprawa to jaką oferte wybrać? (ile ramu) Serwer będzie dla znajomych do 5 osób raczej.

• Marosking zmienił(a) tytuł na Jaki hosting i serwer na daną paczkę modyfikacji?
Opublikowano

Witam. Jeżeli potrzebuje Pan dobrego serwera w niskiej cenie polecam zapoznać się z naszą ofertą. Myślę że dla Pana odpowiednią oferta będzie wybranie pakietu 5gb ram aby bez jakichkolwiek problemów zagrać ze znajomymi na serwerze z modyfikacjami. Dorzucamy kod rabatowy -20% (MineHost20) aby serwer był jeszcze tańszy!

Jeżeli Pan napisze do nas na Support zainstalujemy dla Pana wybrana wersje forge.

Pozdrawiam zespół MineHost.pl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na lvl up można jak najbardziej postawić serwer na forge. Co więcej oferują paczki modyfikacji + można dorzucić własne przez ftp. Myślę że taki 2 gb ram by spokojnie wystarczył.

335414.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...