Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki vps/hosting do gry na modyfikacjach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę napisać do nas na Support a na pewno przystosujemy odpowiednią ofertę dla Pana serwera po jak najniższej cenie.

Pozdrawiam zespół MineHost.pl

Opublikowano

Polecam MineHost.pl - Świetne ceny, dobra wydajność :)

Ponad rok używałem hostingu titanaxe codziennie były ogromne spadki tps, lagi na serwerze po napisaniu do hostingu dostałem odpowiedz "Problem nie jest od nas". Po zmianie hostingu na wymieniony wyżej tps stały 19.99, 0 lagów :D

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

• Marosking zmienił(a) tytuł na Jaki vps/hosting do gry na modyfikacjach wraz ze znajomymi?
Opublikowano

Nie ma sensu inwestować w OVH jeśli chodzi o grę ze znajomymi, po co piszecie takie głupoty? xD

Pod grę ze znajomymi nada się Titanaxe.com, szybki support 24/7 więc looz

Opublikowano

Titanaxe. Możesz płacić za tydzień lub z góry za miesiąc, dobre maszyny, nie odczuwałem nigdy żadnych problemów, support na poziomie.

Opublikowano
23 godziny temu, Aides napisał:

@up (Haha) Gdyby nie zostały usunięte wszystkie rozmowy z supportem to bym ci pokazał support na poziomie :D

Mówię to z swojego doświadczenia, ja takiego problemu nie miałem, "gdyby" wszystko wyjaśnia.

Opublikowano
1 godzinę temu, Blackovskyy napisał:

Mówię to z swojego doświadczenia, ja takiego problemu nie miałem, "gdyby" wszystko wyjaśnia.

Polecasz jeden z większych syfów jaki istnieje... Oferują serwery za grosze ale do wydajności im daleko. Tym bardziej w godzinach szczytu jak twój serwer znajduje się na bardziej obciążonej maszynie to już totalna porażka tps poniżej 10. Support co odpowiada? Problem nie jest od nas :) Po zmianie hostingu tps stały 19.99 przy większej ilości jak i przy niższej ilości graczy. Ochrona Anti-Ddos? Serwer był wywalany praktycznie codziennie. Dodatkowo mój były "webmaster" skanował ich maszyny :D

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano
1 godzinę temu, Aides napisał:

Polecasz jeden z większych syfów jaki istnieje... Oferują serwery za grosze ale do wydajności im daleko. Tym bardziej w godzinach szczytu jak twój serwer znajduje się na bardziej obciążonej maszynie to już totalna porażka tps poniżej 10. Support co odpowiada? Problem nie jest od nas :) Po zmianie hostingu tps stały 19.99 przy większej ilości jak i przy niższej ilości graczy. Ochrona Anti-Ddos? Serwer był wywalany praktycznie codziennie. Dodatkowo mój były "webmaster" skanował ich maszyny :D

Można wiedzieć na jaki hosting poszedłeś z titanaxe?

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jaki vps/hosting do gry na modyfikacjach?
Opublikowano
3 godziny temu, Zimmex129 napisał:

Można wiedzieć na jaki hosting poszedłeś z titanaxe?

Na minehost.pl :) Strona nie wygląda tak dobrze jak titanaxe jednak maszyny o wiele lepsze <3

Więcej informacji: 

Opublikowano

Mało co udzielam się w tym dziale ale przypadkowo wszedłem i takie gówna polecacie że szkoda słów xD nie grając już 4 lata w mc znam hostingi z ochroną ovh-game 2gb ram bez ograniczeń slotowych za grosze. 10 złoty na miech, miałem tam też vpsy pod serwery ts3 i nie do ruszenia były a co dopiero minecraft który stoi na łączu tcp i jest łatwiejszy do ogarnięcia ataku niż połączenie udp które ma ts3

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
4 minuty temu, muchomor321 napisał:

Mało co udzielam się w tym dziale ale przypadkowo wszedłem i takie gówna polecacie że szkoda słów xD nie grając już 4 lata w mc znam hostingi z ochroną ovh-game 2gb ram bez ograniczeń slotowych za grosze. 10 złoty na miech, miałem tam też vpsy pod serwery ts3 i nie do ruszenia były a co dopiero minecraft który stoi na łączu tcp i jest łatwiejszy do ogarnięcia ataku niż połączenie udp które ma ts3

Chcielibyśmy dodać że także korzystamy z serwerów OVH Game które służą jako tunel pakietów do naszych serwerów na których łącze także jest od bardzo dobrego dostawcy usług sieciowych AGH Cyfronet. 

Opublikowano

Teraz zobaczyłem dokładniej wasz hosting gdy odpisaliście i miałem napisać czy was coś boli z tą ceną ale źle zobaczyłem. Ta wasza informacja po prawej wprowadza w błąd, myślałem że za głupi serwer 1gb ram muszę zapłacić 45 złoty ale jednak 9 złoty więc nawet nawet dobrze jak na mc

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Cały szablon oraz panel bilingowy zmieni się pod koniec maja lub w połowie czerwca. Strona będzie pod względem estetycznym o wiele lepsza oraz przejrzysta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...