Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika Forum

cinek6996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisz wymogi, co dajesz od siebie. Jaki skrypt i ogólny zarys forum.

Opublikowano
20 godzin temu, Patryś.. napisał:

A gdzie jakie kolwiek informacje typu: na jakim silniku bedzie postawione owe forum, jakie wynagrodzenie etc.

14 godzin temu, Reygras napisał:

Pisz wymogi, co dajesz od siebie. Jaki skrypt i ogólny zarys forum.

A czy to ważne czy post będzie rozpisany, zdanie moje jest takie kto będzie zainteresowany to się odezwie 

Połowa forum jest postawiona na silniku myBB a co do silnika I.Board to ja myśle,ze nikt nie ma 150$ na forum które jest "fakt" lepsze od myBB ale szkoda hajsu :) 

Ale dobra Forum bedzie postawione na silniku myBB, styl będzie oczywiście darmowe do edycji (tus pewnie kome sie posypia tego typu) miejsza. 

Tematyka forum "Różna" typu "Lista serwerów"

Ogólnie szukam technika ktory pomoze mi to wszystko ogarnąć nie szukam profesjonalisty może być normalny zaczynający użytkownik który robił kiedyś jakieś forum i ma z tym do czynienia , nie mam w planach zrobienia forum ktorę obejdzie cały swiąt ale potrzebuje do swoich prac typu "Serwerów"    

Więc jezeli ktoś zainteresowany śmiało moze pisac na pw lub na steam który podałem powyżej :)

k4SnkPR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...