Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arkeria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika została odkupiona od osoby trzeciej która ma takie sama prawa do niej jak wy,  druga sprawa ze grafika jest tak żałosna ze zamówiliśmy nowa wiec na starcie have fun. 

Co do serwerów to : tak miałem przez 3 lata elitemt2 jako pierwszy właściciel.

Serdecznie zapraszam do konkursu który organizujemy na Facebooku :)

Opublikowano

Tak coś wiedziałem, że widziałem gdzieś już tą grafikę.

3 godziny temu, flypl napisał:

Chuja prawda, chuja miałeś.

Opublikowano

Polecam :)

4 hours ago, Reygras said:

Tak coś wiedziałem, że widziałem gdzieś już tą grafikę.

Chuja prawda, chuja miałeś.

Ja to tylko tu zostawie

Taki troszke smieszek ze mnie ale zmieniaj nazwe serwerka gównixie xD 

Trzeba być nieźle jebniętym, by sobie jako avki ustawiać dziewczyny z neta xDDD

Ciekawe jaka ta grafika serwera bedzie skoro nie miałes 9zł na domene xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I nie wpychaj swojego nochala tam, gdzie nie trzeba, bo za każdym razem będę ci go ucierał.

@teraz czas na serwer karolinki:D

PISSS YOO 

14da0b50da296135a943664e7bb30794.png

c0b62ef85f4899b7fd643ce85dfb92d7.png

sygna.png

Opublikowano
8 godzin temu, flypl napisał:

Grafika została odkupiona od osoby trzeciej która ma takie sama prawa do niej jak wy,  druga sprawa ze grafika jest tak żałosna ze zamówiliśmy nowa wiec na starcie have fun. 

Serdecznie zapraszam do konkursu który organizujemy na Facebooku :)

Ta, wszystko odkupione legalnie xD jak zawsze.

image.png

Screeny z rozmów uzyskane od właściciela grafiki:

qgW1hVj.jpg

HRJKMwJ.png

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

sety syf, to nie czasy kiedy się takie coś podobało..co do grafiki nie wypowiadam się bo nie siedzę w świecie syfu metina wbijam aby tam gdzie coś mi się spodoba obecnie same syfy...

Opublikowano
2 godziny temu, MS-Dekador napisał:

Polecam :)

Ja to tylko tu zostawie

Taki troszke smieszek ze mnie ale zmieniaj nazwe serwerka gównixie xD 

Trzeba być nieźle jebniętym, by sobie jako avki ustawiać dziewczyny z neta xDDD

Ciekawe jaka ta grafika serwera bedzie skoro nie miałes 9zł na domene xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I nie wpychaj swojego nochala tam, gdzie nie trzeba, bo za każdym razem będę ci go ucierał.

@teraz czas na serwer karolinki:D

PISSS YOO 

14da0b50da296135a943664e7bb30794.png

c0b62ef85f4899b7fd643ce85dfb92d7.png

Problem taki ze on się wstydzi swojej mordy nawet, na fejsie używa spierdolonych fałszywych danych osobowych.

Ogólnie z niego taki technik ipb ze tylko brac?

Opublikowano
5 godzin temu, maciej002 napisał:

za dużo nieścisłości, spasuje ;) i te płatne bonusy...

A gdzie zobaczyłeś płatne bonusy? :D

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że Wam się "team" posypał. Hehe, smutne. Stąd też pojawia się pytanie: Skoro część załogi odeszła (lub została wyjebana) to startujecie czy nie?

"Norieczek: Start serwera zostanie przenisiony na inny termin, powód to nie udolny zespół (13 March 2018 - 08:56 PM)"

Ty zamknij mordę frędzlu, sam gówno potrafisz i zwalasz na dobrych chłopaków. Do mnie też się przypierdalałeś - pisałeś, że ponoć nic nie potrafię, a powodem tego było to, że nie zrobiłem Ci forum na czas. Szkoda tylko, że zjebany client kotleciarskiego serwera z kradzioną grafiką (i nie pierdol że nie) miał tonę trojanów. Na przyszłość: Poprawna forma to "nieudolny", a nie "nie udolny". Pierdolony analfabeta. Wymagasz od ludzi perfekcyjnej idealności, dokładności 100%, punktualności co do sekundy, a Sam nic nie dajesz od siebie (za wyjątkiem mentalności zepsutego frajera, który pracuje za $ i nie ma honoru, kradzionej grafiki i odgrzewanych setki razy plików).

Opublikowano
5 minut temu, #Gremsonkowy# napisał:

Będzie dziś ten serwer?

Serwera nie bedzie , na fb masz informacje ze sponsora zostawili i szukaja nowego " nie wiemy kiedy start bedzie " .

Opublikowano

Skoro nie jest wiadome, kiedy i czy w ogóle odbędzie się start, zamykam. Jeśli pojawią się jakieś konkretniejsze informacje, możecie się zgłosić w celu przywrócenia tematu. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...