Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arkeria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, ShseH napisał:

Prezentacja zapowiada się ciekawie. Zawitam, jeśli server nie postoi pare tygodni. :)

W prezentacji nie ma wypisanego jeszcze wszystkiego, mój poprzedni serwer stał pod moim dowodzeniem 3 lata :)

Gość Lajk™
Opublikowano

No ja to bym pchał wszystko do prezki jeszcze przed startem serwera żeby pierwsze wrażenie było jak najlepsze.

Opublikowano
2 minuty temu, Lajk™ napisał:

No ja to bym pchał wszystko do prezki jeszcze przed startem serwera.

Nie idę na ilość, prezentacja jest ciągle uzupełniana.
Mimo wszystko serwer będę trzymać nawet dla 15 osób, lecz target mamy nieco wyższy.
Dzięki za rady :)

Opublikowano

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Czas na uzupełnienie do 13 - wszystkie rzeczy wymagane przez powyższe punkty mają się znaleźć w poście tutaj.

Opublikowano
2 godziny temu, VeltaR napisał:

Prezka fajnie wygląda aczkolwiek nowy wygląd miast nie przypadł mi do gustu :awkward:.

Miasta prawdopodobnie zmienimy :p

Opublikowano

Sety jak dla mnie bardzo słabe.
Szkoda że to kolejny easy. Gdzie się podziały te dobre mediumy / hardy :30_no_mouth:
Tak czy siak powodzenia z serwerem :P

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano
1 minutę temu, duzycheater napisał:

Sety jak dla mnie bardzo słabe.
Szkoda że to kolejny easy. Gdzie się podziały te dobre mediumy / hardy :30_no_mouth:
Tak czy siak powodzenia z serwerem :P

Jesteś pierwsza osobą której sety się nie podobają, cóż każdemu się nie dogodzi ;p
A serwer to medium :)

Opublikowano
Przed chwilą, flypl napisał:

Jesteś pierwsza osobą której sety się nie podobają, cóż każdemu się nie dogodzi ;p
A serwer to medium :)

200 level, skille na start G itp, dla mnie to easy^^, sam też napisałeś w prezce easy/medium :D

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano
7 godzin temu, Aive napisał:

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Czas na uzupełnienie do 13 - wszystkie rzeczy wymagane przez powyższe punkty mają się znaleźć w poście tutaj.

Wypierdol tą zapowiedź, wirusy w cliencie. Musiałem formata robić bo mi zaszyfrowało wszystkie .exe'ki.

Sam się przyznał

https://www.facebook.com/ArkeriaMt2/posts/395610200911813?comment_id=396341450838688&reply_comment_id=396481484158018&comment_tracking={"tn"%3A"R0"}

unknown.png

Opublikowano
8 godzin temu, flypl napisał:

Miasta prawdopodobnie zmienimy :p

IMO najlepiej by było jakby zostały standardowe ;]. Powodzenia z projektem bo na tą chwile wygląda ciekawie i najpewniej zawitam. 

Opublikowano
4 godziny temu, Reygras napisał:

Wypierdol tą zapowiedź, wirusy w cliencie. Musiałem formata robić bo mi zaszyfrowało wszystkie .exe'ki.

Sam się przyznał

https://www.facebook.com/ArkeriaMt2/posts/395610200911813?comment_id=396341450838688&reply_comment_id=396481484158018&comment_tracking={"tn"%3A"R0"}

unknown.png

Cieszę się, że pilnujesz przyzwoitości, strażniku, ale jeśli aktualny client jest czysty, to uważam, że zapowiedź może pozostać - no chyba, że nie zostanie poprawiona jak wyżej. ;)

Opublikowano

Nawet spoko. Szkoda że to easy. Przydałby się jakiś medium/hard :/

Pomogłem? Daj +

Opublikowano
1 minutę temu, SeZeVx napisał:

Nawet spoko. Szkoda że to easy. Przydałby się jakiś medium/hard :/

Serwer nie jest na kilka dni, możesz wejść przekonać się na start! :)

Opublikowano

Pewnie wbije i zobacze, ale sądzę że serwery typu medium/hard są lepsze.

Ogólnie po prezentacji widać że fajnie jest zrobiony :)

Pomogłem? Daj +

Opublikowano
55 minut temu, SeZeVx napisał:

Pewnie wbije i zobacze, ale sądzę że serwery typu medium/hard są lepsze.

Ogólnie po prezentacji widać że fajnie jest zrobiony :)

Dzięki za pozytywną opinię :)
Screeny weryfikacyjne zostały dodane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...