Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić plan treningu + dietę?

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Może miał ktoś z tym styczność więc myślę, że warto zapytać. 

Chciałbym wykupić plan treningowy + dietę na około miesiąc (na początek myślę starczy), tylko, że nie bardzo wiem skąd. Znam dwie strony, na których jest taka opcja, a mianowicie strony o skróconej nazwie fs.pl i pt.pl (raczej nie można reklamować, ale jak ktoś w tym siedzi to pewnie się domyśli co to za strony), ale czy one będą odpowiednie? Moim celem jest zrzucenie wagi, a najbardziej zależy mi, żeby posiłki w diecie były łatwe do zrobienia, a treningi mógłbym przeprowadzić w domu (brak siłowni w mieście).

Także jeśli ktoś miał z takim czymś styczność i może polecić to piszcie ;)

Opublikowano

Zainteresuj się kalisteniką, czyli coś dla ciebie, chyba że masz streetworkout u siebie w mieście :)

Jak chcesz wydawać i cię stać na te "diety" z fabryki to inwestuj :D 

9u2pvr.gif

Opublikowano

Jeżeli w mieście masz jakieś siłownię większe to znajdziesz tam i trenerów personalnych. Moim zdaniem na żywo taka porada będzie dużo lepsza, dlatego że styl ćwiczeń dobierze do ciebie (popytam to wybierze się kilka pierwszych treningów z toba na siłownię),pomoże doszkolic technikę i również powinien dietę rozpisać. 

Ale również możesz szukac po internecie :)

Opublikowano

to generatory bez indywidualnego podejscia, non sens

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Na potreningu.pl ustala bot, lecz zostaje przydzielona Ci osoba (osobna do treningu, osobna do diety) do której możesz napisać czego nie lubisz jeść, jakie masz problemy, wysłać zdjęcia jak wyglądasz itd., a wszystko zostanie przez nich przerobione. Bynajmniej ja tak miałem :p

Opublikowano
2 godziny temu, Nuts. napisał:

polecam czarnego furiata 

Takie samo kopiuj-wklej jak na ww. stronach. Wystarczy poczytać opinie.

Jak masz kase jedynie na diety ze stron tego typu lub Ci szkoda wydawać więcej to lepiej poświęcić nawet i miesiąc na przegląd artykułów na necie, niż kupować shit. Samym pilnowaniem kalorii można już za równo zredukować, jak i zmasować. Fajnym przykładem na co zwracać uwagę w żywieniu jest piramida Erica Helmsa. Zwykłemu Kowalskiemu wystarczy zwykłe IIFYM, jesz byle makro się zgadzało. Oczywiście wszystko ze zdrowym rozsądkiem. Idiotyczne byłoby żeby całe makro było pozyskiwane z tzw. "syfu". Z drugiej strony nie musisz wpierdzielać samych sałat, owoców, warzyw, a na widok pizzy rzygać. Jeśli wszystko będziesz wliczał, będziesz trzymał kaloryke w ryzach to przy wliczeniu nawet i pizza w tygodniu może wlecieć.

Od siebie dodam tylko, żeby nie unikać tłuszczów. Ludzie ucinają tłuszcze jak sie da, a potem się dziwią, że się nabawili problemów z układem hormonalnym. W zależności od źródła, z tego co pamiętam, to minimalna podać 0.6-0.7g/kgmc, a 1g to już jest fajnie. Ludzie redukują na "tłuszczówkach". Tłuszcz z papu =/= zmagazynowana tkanka tłuszczowa. Ta druga bierze się z nadwyżki kalorycznej.

Jak zależy Ci tylko żeby schudnąć, a "mięso" nie ma dla Ciebie takiego znaczenia to po prostu trzymaj kaloryke i zażywaj aktywności fizycznej. Bieganie, rower, "babskie" fitnesy i pilatesy, po prostu się ruszaj.

Opublikowano
58 minut temu, Wolen napisał:

Takie samo kopiuj-wklej jak na ww. stronach. Wystarczy poczytać opinie.

Jak masz kase jedynie na diety ze stron tego typu lub Ci szkoda wydawać więcej to lepiej poświęcić nawet i miesiąc na przegląd artykułów na necie, niż kupować shit. Samym pilnowaniem kalorii można już za równo zredukować, jak i zmasować. Fajnym przykładem na co zwracać uwagę w żywieniu jest piramida Erica Helmsa. Zwykłemu Kowalskiemu wystarczy zwykłe IIFYM, jesz byle makro się zgadzało. Oczywiście wszystko ze zdrowym rozsądkiem. Idiotyczne byłoby żeby całe makro było pozyskiwane z tzw. "syfu". Z drugiej strony nie musisz wpierdzielać samych sałat, owoców, warzyw, a na widok pizzy rzygać. Jeśli wszystko będziesz wliczał, będziesz trzymał kaloryke w ryzach to przy wliczeniu nawet i pizza w tygodniu może wlecieć.

Od siebie dodam tylko, żeby nie unikać tłuszczów. Ludzie ucinają tłuszcze jak sie da, a potem się dziwią, że się nabawili problemów z układem hormonalnym. W zależności od źródła, z tego co pamiętam, to minimalna podać 0.6-0.7g/kgmc, a 1g to już jest fajnie. Ludzie redukują na "tłuszczówkach". Tłuszcz z papu =/= zmagazynowana tkanka tłuszczowa. Ta druga bierze się z nadwyżki kalorycznej.

Jak zależy Ci tylko żeby schudnąć, a "mięso" nie ma dla Ciebie takiego znaczenia to po prostu trzymaj kaloryke i zażywaj aktywności fizycznej. Bieganie, rower, "babskie" fitnesy i pilatesy, po prostu się ruszaj.

Wybacz. Zwracam honor. Sam kupiłem u niego dietę, jednak napisałem o zwrot kasy głupio się tłumacząc.

EDIT: NIE POLECAM CZARNEGO FURIATA xD 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Żadne gotowe stronki, albo trenerzy z fb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

sprzedam diete z fabrykasily :vv

1374609758-U346826.png
Opublikowano

@Ramzes.

bo kupiłem ją 10, a potem skręciłem nogę 11. Tzn to miesiące 10.2017 i 11.2017

1374609758-U346826.png
Opublikowano

@Nuts.

A jak oceniasz zakupiony plan? Jest dobrze czy raczej lipa?

Bo zastanawiam się czy brać to czy jednak myśleć nad tym samemu ;)

Opublikowano

@Ramzes.

Nie ocenię go, bo z niego nie skorzystałem. Może źle się wypowiedziałem. Kupiłem dietę tak jak datę podałem, jakoś w okolicach 10 lub 9 miesiąca 2017 roku. Pod koniec 10 miesiąca (no czy tam początek 11) złapałem dość paskudną kontuzję nogi i nie było mi dane zrealizować tego planu. Nie wypełniłem nawet swoich danych, dlatego nie mam pojęcia jak to wyglląda na tym portalu 

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...