Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sztokulaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cicho mam siedzieć? Bo jakiś zerowiec będzie mi tak pisał? Koleś nie wiem z której choinki spadłeś, ale musiała to być wysoka gałąź. 

Napisałem Ci, że serwer na A. Reszty się domyśl.. koncze z toba dyskusje.

Serwera nie polecam :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano
11 godzin temu, Diablo! napisał:

Cicho mam siedzieć? Bo jakiś zerowiec będzie mi tak pisał? Koleś nie wiem z której choinki spadłeś, ale musiała to być wysoka gałąź. 

Napisałem Ci, że serwer na A. Reszty się domyśl.. koncze z toba dyskusje.

Serwera nie polecam :)

Kończysz Dyskusję bo nie masz nic do powiedzenia a serwera na A nigdy nie było :)

A do Tego czy polecasz czy nie nie masz nic do powiedzenia bo jak widać PO twoich wypowiedziach masz problemy psychiczne wypisując takie brednie, poszukaj lekarzy w swoim mieście.

Opublikowano
2 godziny temu, sztokulaaa napisał:

Kończysz Dyskusję bo nie masz nic do powiedzenia a serwera na A nigdy nie było :)

A do Tego czy polecasz czy nie nie masz nic do powiedzenia bo jak widać PO twoich wypowiedziach masz problemy psychiczne wypisując takie brednie, poszukaj lekarzy w swoim mieście.

Widać kto jaki poziom prezentuje :)

Serwer nazywał się Asune. Szczekajcie dalej a powrzucam tutaj screeny, jak to Wasi gmowie na serwerze mają postacie 'prywatne' i przekładają sobie itemy, bo sponsor im nic nie płaci. W zamian za to mogą robić rozpizdziel na serwerze :) Sam Kamil to mówił na TSie. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano
4 minuty temu, Diablo! napisał:

Serwer nazywał się Asune. Szczekajcie dalej a powrzucam tutaj screeny, jak to Wasi gmowie na serwerze mają postacie 'prywatne' i przekładają sobie itemy, bo sponsor im nic nie płaci. W zamian za to mogą robić rozpizdziel na serwerze :) Sam Kamil to mówił na TSie. 

Haha xD

Daj mi dowód ze Asune to był mój serwer a ci auto kupie.

Ja na ts coś mówiłem? Człowieku rozpierdalasz mnie...

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano
Dnia 2.02.2018 o 15:22, sztokulaaa napisał:

>zdjęcia dungeonow, setów, pustych ramek i systemow

>ikonki nowe nad bossami, nad npctami, nowy wyglądad lvlup, nowy wygląd przywołanie zwierzaka albo nowy wygląd logowania

wybierz jedno co lepiej jest oglądać :)

To podasz te WSZYSTKIE serwery Kamila gdzie oszukiwał graczy?

Czy już cicho będziesz siedział?

Jeżeli prezentacja ma zachęcić to powinna być długa, treściwa i zawierać chociaż 80% tego co może zaoferować serwer :) jeżeli tutaj są przedstawione wasze 'najfajniejsze' systemy to w sumie nic czego nie było i lepiej iść grać na pewnym serwerze niż na czymś co może paść dość szybko :) 

Dodatkowo widzę, że średnio sobie radzisz z opinią inną niż pozytywną. Uważałeś, że każdy będzie chwalić serwer? 

Powodzenia :) 

Opublikowano
35 minut temu, `Mavex napisał:

Jeżeli prezentacja ma zachęcić to powinna być długa, treściwa i zawierać chociaż 80% tego co może zaoferować serwer :) jeżeli tutaj są przedstawione wasze 'najfajniejsze' systemy to w sumie nic czego nie było i lepiej iść grać na pewnym serwerze niż na czymś co może paść dość szybko :) 

Dodatkowo widzę, że średnio sobie radzisz z opinią inną niż pozytywną. Uważałeś, że każdy będzie chwalić serwer? 

Powodzenia :) 

Źle radzę sobie z kłamliwymi opiniami jak np. od osoby Diablo! 

A tak to bardzo dobrze radze sobie z opiniami najlepiej z tymi co obrazaja mozna sie posmiac :)

Będe aktualizował prezentacje więc pojawi się nieco więcej rzeczy.

Opublikowano

Zobaczymy co z tego będzie. Jeżeli administracja nie poleci w chuja to z pewnością zawitam. 

Opublikowano
Dnia 3.02.2018 o 17:05, Diablo! napisał:

Więc jak będzie pokażesz te dowody jakoby KamilThePolska miał coś wspólnego z ASUNE czy przeprosisz wszystkich że jako moderator wprowadzasz w błąd.

Opublikowano
2 godziny temu, sztokulaaa napisał:

Więc jak będzie pokażesz te dowody jakoby KamilThePolska miał coś wspólnego z ASUNE czy przeprosisz wszystkich że jako moderator wprowadzasz w błąd.

Spoko, jutro po pracy uruchomię starego PCta i coś tam wrzuce :) 

Wystarczy, żeby ludzie którzy grali na waszych serwerach przypomnieli sobie jak wyglądał itemshop, na 3 albo 4 był zrobiony dokładnie w taki sam sposób :) Na asune, niby kamil nie był podawany za sponsora, ale już na następnych serwerach tak. A tu o dziwo pojawiały się taki sam itemshop :D Ale spoko, powodzenia! :) 

Druga sprawa - nie jestem moderatorem. Sądząc po tym:

"A do Tego czy polecasz czy nie nie masz nic do powiedzenia bo jak widać PO twoich wypowiedziach masz problemy psychiczne wypisując takie brednie, poszukaj lekarzy w swoim mieście." 

Powinieneś wiedzieć co oznacza ex. Powodzenia jeszcze raz i nie spinajcie tak dupska, bo dobrze wiecie jaka jest prawda. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano
4 godziny temu, Diablo! napisał:

Wystarczy, żeby ludzie którzy grali na waszych serwerach przypomnieli sobie jak wyglądał itemshop, na 3 albo 4 był zrobiony dokładnie w taki sam sposób :) Na asune, niby kamil nie był podawany za sponsora, ale już na następnych serwerach tak. A tu o dziwo pojawiały się taki sam itemshop :D Ale spoko, powodzenia! :) 

"A do Tego czy polecasz czy nie nie masz nic do powiedzenia bo jak widać PO twoich wypowiedziach masz problemy psychiczne wypisując takie brednie, poszukaj lekarzy w swoim mieście." 

Powinieneś wiedzieć co oznacza ex. Powodzenia jeszcze raz i nie spinajcie tak dupska, bo dobrze wiecie jaka jest prawda. 

Czekam aż coś wrzucisz ale pewnie nigdy :)

Opublikowano
Dnia 31.01.2018 o 17:29, sztokulaaa napisał:

Dziękuję bardzo 

A nie możemy uruchomić zbiórki ? Nie wiem w czym Ci to przeszkadza :)

Nie to nie Walmor

Zbiórka zbiórką, zobaczymy jak prawnie rozwiążecie nagrodę pieniężną :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kamil nie okłamuj ludzi z poprzednimi serwera XDDDDDD

Co do prezentacji, weźcie ją ogarnijcie, bo kurwa bez zooma nic nie widać.

Zaktualizujcie prezentacje, bo póki co nic nie jest pokazane na niej.

Powodzenia Kamil z serwerem!

Opublikowano
18 godzin temu, Diablo! napisał:

No dobrze wiemy jaka jest prawda dalej czekam na dowody że jestem Kamil IT.

JEDYNYM MOIM SERWEREM BYŁ FARIS KTÓREGO W DODATKU NIE PROWADZIŁEM SAM :)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano
2 godziny temu, TheKamilPolska napisał:

No dobrze wiemy jaka jest prawda dalej czekam na dowody że jestem Kamil IT.

JEDYNYM MOIM SERWEREM BYŁ FARIS KTÓREGO W DODATKU NIE PROWADZIŁEM SAM :)

To Ty nie kamil it? :D

Jak tak, to zwracam honory, ale z tego co pamiętam podobny miał nick na mpc ;> 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano
27 minut temu, Diablo! napisał:

Potwierdzam że to nie on. :D

Jeśli moje słowo coś tutaj pomoże. :P 

Powodzenia z serwerem ! 

837341413742376668518.png

Opublikowano
8 godzin temu, Bil3T napisał:

Zbiórka zbiórką, zobaczymy jak prawnie rozwiążecie nagrodę pieniężną :)

A co już Nas zgłaszasz, bez obawy poradzimy sobie. 

5 godzin temu, Hya. napisał:

Kamil nie okłamuj ludzi z poprzednimi serwera XDDDDDD

Co do prezentacji, weźcie ją ogarnijcie, bo kurwa bez zooma nic nie widać.

Zaktualizujcie prezentacje, bo póki co nic nie jest pokazane na niej.

Powodzenia Kamil z serwerem!

Za chwilę poprawię prezentacje

Prezentacja została poprawiona.

Pełna prezentacja ukaże się już niedługo !

Opublikowano

No no powodzenia xD 
Ponadto ThekamilPolska nie jest Kamilem IT. Znam dość długo TheKamila Polska więc no xD 
Ten no jakbym ja nie miał 2321 to co bym też pewnie był kamilem it xD 

12 godzin temu, Diablo! napisał:

Ale jesteś spostrzegawczy xD Nie to nie on xD Kamil IT ma inny charakter pisma + zwykle jest tam, gdzie jest ładna prezka i oczywiście z ekipą noobską liczącą min 4 ludzi w tym 2 od pomocy :D 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano
Dnia 8.02.2018 o 06:55, kamil2321 napisał:

No no powodzenia xD 
Ponadto ThekamilPolska nie jest Kamilem IT. Znam dość długo TheKamila Polska więc no xD 
Ten no jakbym ja nie miał 2321 to co bym też pewnie był kamilem it xD 

Ale jesteś spostrzegawczy xD Nie to nie on xD Kamil IT ma inny charakter pisma + zwykle jest tam, gdzie jest ładna prezka i oczywiście z ekipą noobską liczącą min 4 ludzi w tym 2 od pomocy :D 

Dokladnie

Opublikowano
Dnia 7.02.2018 o 19:11, sztokulaaa napisał:

A co już Nas zgłaszasz, bez obawy poradzimy sobie. 

Za chwilę poprawię prezentacje

Prezentacja została poprawiona.

Pełna prezentacja ukaże się już niedługo !

Wrócimy do tematu jak się wyjebiecie szybciej niż zdążycie komukolwiek nagrodę dać :v

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
12 godzin temu, Bil3T napisał:

Wrócimy do tematu jak się wyjebiecie szybciej niż zdążycie komukolwiek nagrodę dać :v

To będziesz mógł stwierdzić po starcie :)

Opublikowano
18 godzin temu, Strik3r. napisał:

Szczerze.. prezentacja zrobiona na odpierdol praktycznie wszędzie jest dopisane "I wiele wiele więcej" xD 

Dzięki za opinie, przynajmniej oceniasz prezentacje a nie serwer. Mamy zamiar poprawić ją już wkrótce. Trzeba pamiętać że prezentacja jest ważna ale wykonanie serwera jeszcze ważniejsze. Dużo się teraz dzieje, poprawiona prezentacja trafi już niedługo na forum.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...