Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sztokulaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Evil Smile napisał:

No w końcu!

Teraz tylko beta. :D

Wygląda fajnie, pogram. :D

Dziękuję bardzo 

3 minuty temu, Algade napisał:

Nagrody łącznie ponad 2k pln, a zbiórkę od ludzi na styl czy stronę - https://forum.neksos.pl/index.php?/donate/

No kurwa xD

A nie możemy uruchomić zbiórki ? Nie wiem w czym Ci to przeszkadza :)

3 minuty temu, Jacob S napisał:

To nie jest walmor? xD

Nie to nie Walmor

Opublikowano
19 minut temu, sztokulaaa napisał:

Dziękuję bardzo 

A nie możemy uruchomić zbiórki ? Nie wiem w czym Ci to przeszkadza :)

Nie to nie Walmor

w tym że to wygląda kurewsko śmiesznie, zarabiamy na isie ale nie wydamy na rozwój serwera tylko rozpierdolimy na własne widzimisie xD 

:1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5:

Może jak nie zarobicie na nagrody dla top3 to nie wyłączajcie serwera jak treen tylko zróbcie zbiórke :v 

Opublikowano
2 minuty temu, Lajk™ napisał:

w tym że to wygląda kurewsko śmiesznie, zarabiamy na isie ale nie wydamy na rozwój serwera tylko rozpierdolimy na własne widzimisie xD 

:1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5::1314_thumbsup_tone5:

Może jak nie zarobicie na nagrody dla top3 to nie wyłączajcie serwera jak treen tylko zróbcie zbiórke :v 

Oj lajku lajku niestety nie jestem patologicznym wieśniakiem, żeby się z Tobą kłócić więc to przemilcze :(:(

Opublikowano
39 minut temu, sztokulaaa napisał:

Oj lajku lajku niestety nie jestem patologicznym wieśniakiem, żeby się z Tobą kłócić więc to przemilcze :(:(

Nie prościej wam przepisac wasza strone pod wordpressa, zamiast zbierac hajs pod cms'a? efekt ten sam..

Opublikowano

Nie okłamujmy się, zbiórka pieniędzy na serwer, na którym masz później zarabiać jest przynajmniej nie na miejscu. Pomijam fakt wysokości zbiórki jest kilkukrotnie zawyżona.

Dodatkowo w prezentacji nie ma nic, co mogłoby przyciągnąć mnie na serwer, a już na pewno nic co skłoniło by mnie do dotacji.

Nie polecam.

@sztokulaaa

Nie wiem co chcecie kupić, ale wiem, że przepłacacie.

Pewnie, że nigdzie tak nie napisałeś, ale Ja również nie.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
15 minut temu, Ups... napisał:

Nie okłamujmy się, zbiórka pieniędzy na serwer, na którym masz później zarabiać jest przynajmniej nie na miejscu. Pomijam fakt wysokości zbiórki jest kilkukrotnie zawyżona.

Dodatkowo w prezentacji nie ma nic, co mogłoby przyciągnąć mnie na serwer, a już na pewno nic co skłoniło by mnie do dotacji.

Nie polecam.

Kilkukrotnie zawyżona ? A co ty wiesz co my chcemy zamówić ? Na pewno nie wizytówkę w htmlu za 30zł z mpcforum :)

Są najważniejsze rzeczy, czy ja tutaj piszę, że masz wejść, nakazuje Ci grać ? Nie, masz pełno serwerów do wyboru.

A te nie polecam to dobre, serwer jeszcze nie wystartował a ten już nie poleca.

@Ups...

Zakończmy dyskusje ponieważ nie chce się kłócić.
Pozdrawiam

16 minut temu, IceValue napisał:

Nie prościej wam przepisac wasza strone pod wordpressa, zamiast zbierac hajs pod cms'a? efekt ten sam..

Tylko nie wordpress :(

Opublikowano

Jakieś poprzednie projekty? Dwa losowe nicki i zbiórka sześciu tysięcy na strone oraz forum? Bez przesady. 
Zresztą, nadal nie odpowiedziałeś jak to jest, że jako Administracja musicie powierzać dobrowolnym wpłatom przyszłość czy samo powstanie serwera, podczas gdy posiadacie środki na nagrody w wysokości dwóch tysięcy złotych.

No chyba, że macie w planach je dopiero zarobić na serwerze. To byłoby jednak jeszcze głupsze z waszej strony.

Opublikowano
11 minut temu, Jodi napisał:

Jakieś poprzednie projekty? Dwa losowe nicki i zbiórka sześciu tysięcy na strone oraz forum? Bez przesady. 
Zresztą, nadal nie odpowiedziałeś jak to jest, że jako Administracja musicie powierzać dobrowolnym wpłatom przyszłość czy samo powstanie serwera, podczas gdy posiadacie środki na nagrody w wysokości dwóch tysięcy złotych.

No chyba, że macie w planach je dopiero zarobić na serwerze. To byłoby jednak jeszcze głupsze z waszej strony.

Posiadałem projekty sieci serwerów do CS 1.6/GO do metina jeszcze nie.
Zbiórka niestety trochę większa niż 6k.
Zamiast pisać "Po co Wam to" dajcie powód dla którego miałoby tego nie być. Bo nie sądzę aby komukolwiek to przeszkadzało.

Nie wiem co może przeszkadzać uzupełnianie celi przez administracje lub ludzi którzy będą chcieli wpłacić ehh

Opublikowano
25 minut temu, sztokulaaa napisał:

Posiadałem projekty sieci serwerów do CS 1.6/GO do metina jeszcze nie.
Zbiórka niestety trochę większa niż 6k.
Zamiast pisać "Po co Wam to" dajcie powód dla którego miałoby tego nie być. Bo nie sądzę aby komukolwiek to przeszkadzało.

Nie wiem co może przeszkadzać uzupełnianie celi przez administracje lub ludzi którzy będą chcieli wpłacić ehh

1. Próbujesz wyciągnąć od ludzi pieniądze po to, żeby później wyciągnąć ich jeszcze więcej.

2. Jeśli faktycznie to twój pierwszy projekt Metin2, nie masz wyrobionej "reputacji", więc póki co zawsze będziesz traktowany jak złodziej, tak to tutaj działa i nie ma się temu co dziwić.

3. Oferujesz pieniężną nagrodę za topkę, gdzie i tak nie jesteś w stanie zagwarantować swojej wypłacalności, ani nawet tego, że serwer wystartuje, ponieważ wiadomo jak zbiórka się zakończy.

4. Pokazujesz nam, że jesteś niewypłacalny (nie wnikam dlaczego) i chyba nie muszę pisać czym to się kończy.

@sztokulaaa

1. Usuń wszelkie informacje o dotacjach i nie stawiaj przez nie serwera pod znakiem zapytania, wtedy będą dobrowolne.

2. Nie mówię tutaj o mpcforum, bo akurat mpcforum ma tu najmniejsze znaczenie.

3. Co inwestujesz? Większość rzeczy, które masz na serwerze mogę podlinkować Ci tutaj z miejsca. Na stronę zbierasz, na forum też, pozostaje maszyna, która zwróci się z plusem z is. xD

Swoją drogą strona bombworka jest aż taka zła? 

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
23 minuty temu, Ups... napisał:

1. Próbujesz wyciągnąć od ludzi pieniądze po to, żeby później wyciągnąć ich jeszcze więcej.

2. Jeśli faktycznie to twój pierwszy projekt Metin2, nie masz wyrobionej "reputacji", więc póki co zawsze będziesz traktowany jak złodziej, tak to tutaj działa i nie ma się temu co dziwić.

3. Oferujesz pieniężną nagrodę za topkę, gdzie i tak nie jesteś w stanie zagwarantować swojej wypłacalności, ani nawet tego, że serwer wystartuje, ponieważ wiadomo jak zbiórka się zakończy.

4. Pokazujesz nam, że jesteś niewypłacalny (nie wnikam dlaczego) i chyba nie muszę pisać czym to się kończy.

1. Dotacja DOBROWOLNA

2. Hmm, na mpcforum każdy jest traktowany jako złodziej więc to żaden argument.

3. Skoro inwestuje w projekt nie małe pieniądze to raczej proste, że jestem wypłacalny.
To że serwer wystartuje nikt nie może zagwarantować nawet ja, wszystko może się zdarzyć w życiu.
Jeśli wystartuje jesteśmy na dobrej drodze.

4. Prosiłbym o jakieś argumenty niż "bo tak"

@Ups...

Strona BombWorka ? 
Straszny szajs, jest u Nas tylko tymczasowo dlatego zbieramy na nową stronę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Te nagrody za topkę od sponsora - Kamila, będą w taki sam sposób przekazywane jak nagrody na jego innych serwerach. 

Gdzie były SM, czy jakiś kostium, na którego się czekało 2-3 tygodnie, a w czwartym tygodniu serwer leżał, bo zostało 5 ludzi? 

Nie polecam tego człowieka i nie dajcie się nabrać, że ktoś Wam da pieniądze w metine za bicie metinów :) Jedynym jak na razie prawilnym człowiekiem w tej materii jest Hooltras. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano
2 godziny temu, Diablo! napisał:

Te nagrody za topkę od sponsora - Kamila, będą w taki sam sposób przekazywane jak nagrody na jego innych serwerach. 

Gdzie były SM, czy jakiś kostium, na którego się czekało 2-3 tygodnie, a w czwartym tygodniu serwer leżał, bo zostało 5 ludzi? 

Nie polecam tego człowieka i nie dajcie się nabrać, że ktoś Wam da pieniądze w metine za bicie metinów :) Jedynym jak na razie prawilnym człowiekiem w tej materii jest Hooltras. 

Ale to ja jestem INWESTOREM więc swoje wyssane z Palca teorie zatrzymaj dla siebie, bo widocznie pomyliłeś osoby :)
Pozdrawiam!

Opublikowano

Prezentacja została nieco poprawiona, mam nadzieje, że nieco bardziej przypadnie Wam do gustu.
Reszta systemów zostanie dodana w ciągu kilku dni.

Opublikowano
2 godziny temu, sztokulaaa napisał:

Prezentacja została nieco poprawiona, mam nadzieje, że nieco bardziej przypadnie Wam do gustu.
Reszta systemów zostanie dodana w ciągu kilku dni.

Lepiej by to było pociąć na części, ale to moje osobiste zdanie. 

Co z tą betą? 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
Dnia 1.02.2018 o 03:24, sztokulaaa napisał:

Ale to ja jestem INWESTOREM więc swoje wyssane z Palca teorie zatrzymaj dla siebie, bo widocznie pomyliłeś osoby :)
Pozdrawiam!

Możesz być nawet prezydentem :) Jak dla mnie jesteś zerowy, w jaki sposób potraktowana została topka na jednym serwerze na A. :)

I nie pisz do mnie na PW, żebym nie pisał tutaj postów - nic to Ci nie da.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano
Dnia 1.02.2018 o 00:43, Diablo! napisał:

Lol ile ja mialem serwerow wedlug cb?

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano
2 godziny temu, Diablo! napisał:

Możesz być nawet prezydentem :) Jak dla mnie jesteś zerowy, w jaki sposób potraktowana została topka na jednym serwerze na A. :)

Dla takich postów prezentacja zawitała na mpcforum hahah kocham

Opublikowano

Po co dawać puste ramki do prezentacji? xD 

Jeżeli ludzie się tak cieszą na widok dungeonów, systemu ulepszeń i tabeli bonusów to równie dobrze mogą pobrać sobie pliki z mpc i postawić serwer - na to samo wyjdzie :) 

Opublikowano
6 minut temu, `Mavex napisał:

Po co dawać puste ramki do prezentacji? xD 

Jeżeli ludzie się tak cieszą na widok dungeonów, systemu ulepszeń i tabeli bonusów to równie dobrze mogą pobrać sobie pliki z mpc i postawić serwer - na to samo wyjdzie :) 

>zdjęcia dungeonow, setów, pustych ramek i systemow

>ikonki nowe nad bossami, nad npctami, nowy wyglądad lvlup, nowy wygląd przywołanie zwierzaka albo nowy wygląd logowania

wybierz jedno co lepiej jest oglądać :)

8 godzin temu, Diablo! napisał:

To podasz te WSZYSTKIE serwery Kamila gdzie oszukiwał graczy?

Czy już cicho będziesz siedział?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...