Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] XenoX4Fun

.Hydro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Emmanuels napisał:

Dobrze.. Wytrzyj ślinę.. Skoro nie potrafiles ogarnac kodu przez tydzien, co wiecej nie zrobiles bety to tym bardziej uwazam nie powinienes sie tu wypowiadac. Bo udowadniasz jakim zajebistym technikiem jestes.

SM beda do zdobycia w grze?

Odczuwam że nikt nie przeglądał tej prezentacji w całości, nie chce mi sie odpowiadać każdemu z osobna więc tak sm są do zdobycia w grze 1 Azrael 1 sm, + z jego szkaty moze polecieć kupon, co do osób wyżej brak mi słów xD i w sumie tyle, nie mam co się na ten temat wypowiadać.

2 godziny temu, Emmanuels napisał:

Dobrze.. Wytrzyj ślinę.. Skoro nie potrafiles ogarnac kodu przez tydzien, co wiecej nie zrobiles bety to tym bardziej uwazam nie powinienes sie tu wypowiadac. Bo udowadniasz jakim zajebistym technikiem jestes.

SM beda do zdobycia w grze?

Odczuwam że nikt nie przeglądał tej prezentacji w całości, nie chce mi sie odpowiadać każdemu z osobna więc tak sm są do zdobycia w grze 1 Azrael 1 sm, + z jego szkaty moze polecieć kupon, co do osób wyżej brak mi słów xD i w sumie tyle, nie mam co się na ten temat wypowiadać.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z checia bym zagral zeby pobawic sie, lecz nie wiem jak z czasem :(

powodzenia

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano
2 godziny temu, Anerctiv napisał:

Standardowo Beta 3 dni przed startem ?, czy już była

beta będzie 4 lub 5 i trwala 2-3 dni

Opublikowano
46 minut temu, PPaN napisał:

jest tutaj mozliwosc wbicia um w bron a potem 3 innych bonow nie tracac um?

Nie nie ma takiej możliwości, i nie będzie.

Opublikowano
Dnia 29.01.2018 o 22:18, Evil Smile napisał:

Ale to nie oznacza, że nie możemy się wypowiadac na ten temat.

Jak kupujesz jakiś produkt i Ci nie odpowiada/nie smakuje to nie mówisz tego, co sam nie produkujesz? To nie działa na tej zasadzie.

Nie wiem skąd Ty się wziąłeś, ale zakładam że jesteś grubym,spasionym cieciem który nie ma życia i hejtuje wszystko w internetach.
Tyle do powiedzenia.

Co do serwera to zawitam! :)

Opublikowano

Zajebiście, kiedy xenox był u szczytu ja jeszcze nie umiałem w to grać i nigdy mi się wysokiego lvlu osiągnąć nie udało

Więc naturalnie zawitam się poklepać :D

Opublikowano
Dnia 2.02.2018 o 15:10, flypl napisał:

Nie wiem skąd Ty się wziąłeś, ale zakładam że jesteś grubym,spasionym cieciem który nie ma życia i hejtuje wszystko w internetach.
Tyle do powiedzenia.

Co do serwera to zawitam! :)

Dokładnie tak jak mówisz. X D  normalnie zostań wróżką.

Na to wychodzi, że każdy kto nie poleca tego syfu to jest grubym spasionym cieciem bez życia. x-d

komuna w polsce normalnie, nie wolno złego słowa napisać, bo hurr durr gruba coorva, atencjuszka, hehz. Nie trafiłeś, ale dzięki za komplement, uwielbiam takich jak ty.

Wystarczył mi jego poprzedni projekt żeby stwierdzić, że to D N O. Jest to MOJA osobista opinia, więc no, spieprzaj na szczaw i doceń to, że nie przeklinam, bo to już nawyk na takie "HEHE KOMENTARZE". :') 

Zobaczymy jak wam wyjdzie ta pro elo beta na 2 dni xD 

tylko żeby wam sie znowu nie popsuł client czy co tam nawaliło przy neshalie.

PS.

HDQaebu.png

ładnie sie bawicie. xD

Uwielbiam jak sobie podbijacie ego lajkując wszystkie komentarze, które mają na celu mnie obrazić, chyba sobie to posklejam i na suficie powiesze, żeby przed snem poczytać, zawsze mi sie po tym lepiej śpi :* 

I NIE PISZCIE DO MNIE NA PW, PLIS. XDDDDD 

@Ups... nie warnuj plox, ja grzecznie odpowiadam:( 

Więcej sie tu nie wypowiem, bo znowu mnie zlinczują że jestem grubasem bez życia, bo sie pospinałam z ludzikami na mpcforum:(  szlag by to. xddddddddd 

1 minutę temu, Dawid_Furkawy napisał:

Boli Cię cały ten hejt i jeszcze sobie pogarszasz sytuację odpowiadając na wszystko jak leci swoim płaczem xD Zajmij się może życiem prywatnym, bo chyba nowa w internetach jesteś.

Warna i tak pewnie dostaniesz, może przeczytaj 10 razy wszystko zanim coś opublikujesz, wyczuwam czyjś koniec i nie jest to mój a twój. 

To żeś nie trafił dzieciok.

Przecież go nie mam:( 

boli aż se żyły podcinam, kek.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
Dnia 1.02.2018 o 10:21, Emmanuels napisał:

Plis, nie wypowiadaj sie w tematach serwerów, gdzie Twój stał 10 dni z przygodą. I zapewne sam podatku z isa bo tylko po to serwer postawiles, nie odprowadziles. Najwiecej wypowiadaja sie proofesjonalni technicy for oraz serwerow ktorzy, sami stawiaja serwer/forum pod siano/na odpierdol bo mamusia nie chce dac na chlebek za nieróbstwo (hehe w niektorych przypadkach jest odwrotnie).

@topicSkad bronie 75?

kret odprowadza podatki pajacu wiec twoj argument jest inwalidą

Opublikowano

O kurwa to dojebali xD Jak zobaczyłem temat to się przestrachałem, ale serwer jest tak żałosny, że nawet nie ma co go składać xD

Opublikowano
Dnia 2.02.2018 o 21:04, Evil Smile napisał:

@Ups... nie warnuj plox, ja grzecznie odpowiadam:( 

Boli Cię cały ten hejt i jeszcze sobie pogarszasz sytuację odpowiadając na wszystko jak leci swoim płaczem xD Zajmij się może życiem prywatnym, bo chyba nowa w internetach jesteś.

Warna i tak pewnie dostaniesz, może przeczytaj 10 razy wszystko zanim coś opublikujesz, wyczuwam czyjś koniec i nie jest to mój a twój. 

Opublikowano
Dnia 2.02.2018 o 21:04, Evil Smile napisał:

To żeś nie trafił dzieciok.

Przecież go nie mam:( 

boli aż se żyły podcinam, kek.

Ile jeszcze będziesz próbować wyzywać ludzi od dzieci i tym podobnych? xD Jestem starszy od ciebie xD to niezłe pudło zaliczyłaś ale i tak to ty dostaniesz warna a nie reszta :D 

To mój ostatni komentarz do twojego wygórowanego ego, pewnie i tak będzie Cię gryzło i odpiszesz na tą wiadomość ale no cóż, jakie chujowe życie, takie też zajęcie.

Opublikowano

A sushi to ma jakieś porażenie mózgowe czy jak? Dziecko szuka atencji na każdej płaszczyźnie. Weź ją stąd ktoś wyjeb, tak ładnie proszę.

Co do serwera to zobaczymy jak to będzie, według mnie inicjatywa na plus, wiem, że koyger i hydro będą zapierdalać tak mocno jak się da by to wypaliło i żeby nie było powtórki z neshalie.

ps. A co będzie to będzie, najbardziej śmieszą mnie osoby napierdalające ddosy na becie xD 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Nic tylko popcorn wpierdalać haha 

Te forum już tak dawno upadło że się dziwie że ktoś tu się jeszcze kłóci 

A tak po za tym znowu jakiś zasrany rework serwera który padnie po 2-3 tygodniach

Nie polecam 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Beta wypadła świetnie, mało błędów, a co najwazniejsze jak sama nazwa serwera wskazuję był Fun.

Po za tym, ta spierdolina końska, Evil czy chuj wie jak jej tam. Nikt nikogo nie zmusza na wkładanie pięniedzy w ISA, tym bardziej, że SM dropi z Azraela i IS nie jest wcale drogi. Wogóle nie rozumie ile można pierdolić jedno i to samo, sama pewnie żyjesz na garnuszku rodziców i spuszczasz się na ich świętością, a pierdolisz o jakiś 14-latkach, którzy biorą kasę na IS-a ???????? Ty jesteś głupia, albo kurwa głupia. xD

Ten donator na forum, tak samo nikt nikogo nie zmusza, możesz przelać 10groszy i dostaniesz donatora, wiem - ty byś ani grosza nie dała, ale rozumiem żeby te 10groszy zarobić, długo trzeba stać po latarnią w nocy ?

Nie wiem jak administrację, ale mnie takie komentarze jak twoje tylko by dopingowały xD do tego, aby zrobić ten serwer taki, aby ci kutasy które przyjmujesz do gęby, wyszły dupskiem xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...